Vad kostar en flyttfirma?

Olika flyttfirmor har självklart olika priser, men på grund av den konkurrenskraftiga naturen hos flyttfirmor så är priserna väldigt goda och du kan hitta många pra flyttfirmor som endast tar mellan 600-800 kr/h för 1 flyttbil och 2 personer. Vi på Flytt & Städfix Mälardalen är en av de som ligger i lägre kanten på denna generella prissättning och är stolta över att vara en av de billigaste flyttfirmorna.

Prisexempel: Vad kostar det att anlita Flytt & Städfix Mälardalen?

Undrar du vad det kan kosta att anlita en flyttfirma? Här är ett tydligt prisexempel för att ge dig en bättre uppfattning:

Packning: 1 medarbetare för packning i 2 timmar för en bostad på 58 kvm. Kostnaden för detta skulle vara 690 kr, och tillkommer en packningsmaterial kostnad på 870 kr.

Flyttjänster: Anlita 2 medarbetare och 1 flyttbil för en flytt i 3 timmar, inklusive en transportsträcka på 30 km. Kostnaden för detta skulle vara 1797 kr för själva bilen och flytthjälpen plus 150 kr baserat på transportsträckan.

Totalt skulle din flytt kosta 3507 kr efter RUT.

Vi förstår att varje flytt är unik och att kostnaderna kan variera beroende på dina specifika behov. Därför erbjuder vi skräddarsydda tjänster och en tydlig prislista för att hjälpa dig planera din budget.

Prislista: Vad kostar det att anlita Flytt & Städfix Mälardalen?

Här är prislistan för våra olika flyttjänster:

Flyttjänster (efter RUT-avdrag):

2 medarbetare 1 flyttbil: 599 kr/h
3 medarbetare 1 flyttbil: 849 kr/h
4 medarbetare 2 flyttbilar: 1199 kr/h
Pianoflytt: Från 2999 kr
Hyra av flyttbil med förare: 495 kr/timme
Packning/Uppackning (efter RUT-avdrag):

1 medarbetare: 345 kr/h
2 medarbetare: 599 kr/h
Förpackningsmaterial: 15 kr/kvm (ej RUT-avdrag)

Övriga priser:

Administrationsavgift: 50 kr
Arbetstid för 1 medarbetare: 329 kr
Ansvarsförsäkring/Transportör 1 flyttbil: 459 kr
Transportkostnad per flyttbil: 5 kr/km
Transportkostnad per hyrbil: 3 kr/km
Dessa priser är baserade på våra standardtjänster och kan variera beroende på dina individuella behov och andra faktorer. För att få en exakt uppskattning av kostnaden för din flytt, vänligen kontakta oss för en gratis offert.

Skräddarsydda tjänster för att passa din budget

Vi förstår att varje flytt är unik och att din budget kan vara en viktig faktor. Därför erbjuder vi skräddarsydda tjänster för att passa dina behov och budget. Vårt erfarna team kan skapa en anpassad flyttplan som möter dina krav och respekterar din ekonomi.

Professionell och erfaren personal

När du anlitar Flytt & Städfix Mälardalen kan du lita på att din flytt är i trygga händer. Vårt team består av professionella och erfarna flyttexperter som är dedikerade att göra din flytt så smidig och effektiv som möjligt. Vi tar hand om ditt bohag med försiktighet och säkerställer att det transporteras säkert till din nya destination.

Få en gratis offert och svar på frågan "Vad kostar en flyttfirma?"

Vill du ha en exakt uppskattning av kostnaden för att anlita Flytt & Städfix Mälardalen som din flyttfirma? Kontakta oss idag för en gratis offert och få svar på frågan "Vad kostar det att anlita en flyttfirma?". Vi finns här för att ge dig den information och den hjälp du behöver för en smidig och bekymmersfri flytt.