Flyttfirman för alla – vad ni än önskar!

Flyttfirma Motala

Vi innehar försäkringar

Tydliga offerter

Tillstånd för trafik

Låt oss ombesörja flytten

Begär Offert

Pris Direkt

TRAFIKTILLSTÅND

KVALITETSGARANTI

ANSVARSFÖRSÄKRING

Flyttfirma i Motala – seriöst och tryggt

Behöver ni hjälp med flytten inom Motala kommun eller kanske på någon annan ort så är ni varmt välkomna att kontakta oss – vår flyttfirma i Motala erbjuder flyttservice i hela landet.

Med oss blir er flytt trygg, smidig och prisvärd då vi har alla de dokument i ordning som krävs för en seriös flyttverksamhet – ansvarsförsäkring via Trygg Hansa samt trafiktillstånd via Transportstyrelsen.

Vi har den kunskap som krävs för att på bästa sätt hjälpa våra kunder med flytten, vi packar och bär på så sätt att vi samtidigt skyddar ert bohag eller era inventarier.

Önskar ni ett prisförslag så är ni välkomna att kontakta oss genom att begära offert inför flytten här på vår hemsida, mejla oss eller ringa. Offerthanteringen har vi underlättat genom att erbjuda både ett utförligt formulär samt ett formulär för snabboffert.

Flytthjälp via oss är alltid effektivt och smidigt!

Kostnadsfri offertSå här hanterar vi Corona

Proffsig flytthjälp

Flyttfirma Motala

Nu när ni har hittat hit och förmodligen letar efter en seriös flyttfirma så kan vi lova att ni har kommit alldeles rätt!

Vi arbetar dock inte bara i Motala utan över hela landet där vi erbjuder de flyttjänster och den hjälp som våra kunder önskar.

Exempel på tjänster kan vara att vi röjer i friggebod, i källare och vind, demontering av olika saker, vi packar och sorterar i en del fall, bär möbler så klart, olika transporter, magasinering med mera, med mera.

Inför varje uppdrag har vi en dialog så att vi vet om era behov och om det är något speciellt att tänka på, kanske ni har en mycket dyr vas som måste hanteras på bästa sätt eller försäkras etc.

Genom att klicka på knappen här kan ni undersöka våra priser och då erbjuder vi både fast pris och löpande timpeng. Med RUT på det så brukar det bli en kostnad som passar de flesta.

Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttfirma Motala

Flyttpriser

Företag

Företagsflytt och företagsservice

Ska företaget byta till en annan lokal eller är ni kanske i behov av olika tjänster så som transporter eller bärhjälp?

Vi hjälper alla företag till en rimlig kostnad, snabbt och effektivt, med era behov i fokus.

Är det så att ni har en pressad situation tidsmässigt, så finns det möjlighet till att hjälpa er en helg eller flera helger – allt för att det ska löpa på utan avbrott för ert företag, vi är flexibla.

Exempel på uppdrag kan vara kontorsflytt, butiksflytt, flytt av en industri eller uppdrag åt offentliga aktörer som kommunen. Kontakta gärna oss så kan vi diskutera lite mer.

Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttfirma Motala

Företagsflytt

Ansvarsförsäkring

Vår flyttfirma har, som andra seriösa flyttfirmor, naturligtvis försäkringar (i vårt fall Trygg Hansa), för vår och er trygghet, så att ni och vi inte behöver vara oroade för det ekonomiska under själva flytten. Dock är vi naturligtvis oerhört försiktiga med ert bohag och speciellt om det är något som kräver mer uppmärksamhet och försiktighet.

Låt oss hjälpa er med flytten eller transporten – säkert, smidigt och effektivt!

När flytten sedan är klar och ni har slagit er till ro i ert nya boende vågar vi påstå att ni kommer att vara nöjda med samarbetet.

50%
RUT

RUT-avdraget

RUT-avdraget idag 2022 är väldigt förmånligt för oss alla då 50% av arbetskostnaden kan dras av vid flytt, med ett maximalt avdrag om 75000 kr per år och person. Det är därför som många idag anlitar en firma för att sköta flytten istället för att slita med allt det tunga och otympliga i trånga trappor och utrymmen.

Vi hjälper er med RUT-avdraget!

Vi vet vi vad som krävs för att er flytt ska löpa på så smidigt som möjligt. Ni är välkomna att höra av er, vad ni än undrar över.

Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttfirma Motala

Motala

Adam Alahmad

Hejsan! Välkomna till Flytt och Städfix, jag heter Adam och driver Flytt och Städfix. Jag är även ansvarig för innehållet på flytt och städfix där vår ambitionen är att bli Sveriges största kunskapasbank inom flytt och städ. Vi arbetar med att skapa upp bra och tydliga guider för att göra det enklare för dig som ska flytta.