Effektiv flyttfirma för hela landet!

Flyttfirma Enköping

Fria offerter!

Ansvarsförsäkring

Trafiktillstånd

Vi löser flytten

Begär Offert

Pris Direkt

TRAFIKTILLSTÅND
Tillstånd att bedriva yrkesmässig trafik

KVALITETSGARANTI
Vi rättar till fel upptäckta efter flytten

ANSVARSFÖRSÄKRING
100 % ersättning vid olycka

Vad tycker våra kunder?

5 / 5
Baserat på 24 recensioner via Google

Söker ni en flyttfirma i Enköping?

Då har ni hittat helt rätt!

Att flytta kan vara ett besvärligt, tungt och ansträngande uppdrag att åta sig, speciellt med tanke på allt övrigt som behöver lösas i och med en flytt. En lastbil som behöver hyras, alla småsaker som ska packas, bohaget som ska bäras ut till flyttbilen samt det sista jobbiga, rengöringen av det gamla boendet.

Så låt oss underlätta för er genom att ni anlitar oss för att utföra er flytt i Enköping och med RUT-avdraget blir det idag mycket prisvärt att anlita en flyttfirma som ombesörjer flytten. Ni är varmt välkomna att kontakta oss för ett prisförslag/offert.

Vi erbjuder våra flyttjänster i Enköpings kommun samt i hela övriga landet.

När vi sköter flytten kan ni vara helt trygga då vi har alla de dokument i ordning som krävs för att bedriva flyttverksamhet. Vi har även kunskapen som krävs för att packa rätt och bära rätt så att inte skador eller olyckor uppstår – vi är måna om att det ska kännas bra för er genom hela flytten.

Funderar ni på att anlita en flyttfirma, fråga då gärna oss om ni undrar över något.

Er flyttfirma i Enköping

Bohagsflytt, par
Privatflytt

Flyttfirma Enköping

Är ni en privatperson som behöver hjälp med att flytta så vågar vi påstå att ni kommit helt rätt när ni hittade hit till oss. Vår flyttfirma i Enköping erbjuder er som privatperson alla förekommande tjänster inom området flyttservice eller bohagsflytt och ni kan räkna med en välplanerad flytt om ni anlitar oss.

Exempel på tjänster som vi erbjuder kan vara att vi hjälper er att sortera ert bohag och kanske köra bort en del överblivet till återvinningen, vi kan hjälpa er med att plocka ner hyllor, gardinstänger och gardiner, packa i flyttkartonger, bärhjälp, montering av olika möbler på den nya adressen, förvaring eller magasinering en kortare eller längre tid och så vidare.

Ni kan med andra ord välja själva vad ni vill ha hjälp med, kanske bara det krångliga och tunga eller hela flytten med alla dess olika delmoment.

Att ni ska bli nöjd med oss är det viktigaste för oss, därför garanterar vi en smidig och effektiv flytt. Önskar ni ett pris på uppdraget kan ni välja att klicka er vidare till priser via knappen här nedan för att därefter kontakta oss.

Ni är välkomna att höra av er på det sätt som passar er bäst och ni kan då välja olika sätt som, offertformulär, snabboffert, vanlig mejl eller telefon.

Vi ser fram emot er förfrågan, vi hjälper er!

Priser

Kvinna i flyttlåda med en man som knuffar på
Företagsflytt

Flyttservice

Om ert företag är intresserade av någon form av flytthjälp eller tillfällig bärhjälp så är ni varmt välkomna att kontakta oss för ett prisförslag. Vi erbjuder alla olika typer av flyttuppdrag så som kontorsflytt, butiksflytt, offentlig flytt etc.

Berätta gärna mer om era behov så löser vi dem på bästa sätt.
Ni kan även anlita oss för olika transporter så som tungtransporter och så vidare.

Välkommen!

Prislista

Prisvärt

Idag är det prisvärt för en privatperson att anlita en flyttfirma då RUT-avdraget är så pass förmånligt. En privatperson kan då dra av halva arbetskostnaden upp till 50000 kr per år, två i hushållet betyder då 100000 kr vilket kan fördelas på både RUT och ROT.

Om ni önskar ett fast pris är ni välkomna att fylla i vårt större offertformulär eller vår snabboffert.
Annars är våra timpriser från 599 kr per timma inklusive moms vilket inkluderar två personal samt en flyttbil.

Om ni tycker att detta låter krångligt är ni välkomna att kontakta oss på annat sätt som via telefon, mejl eller via vår chatt här på vår hemsida.

50%
RUT

Försäkrade

För oss är det viktigt att ni känner er säkra och trygga med oss, därför är vi noga med att alla dokument för verksamheten är i sin ordning så som trafiktillstånd via transportstyrelsen, försäkring via Trygg Hansa samt övriga företagsdokument.

Bohag och inventarier är därmed i trygga händer!

Även om något mot förmodan skulle inträffa så kompenseras ni till 100 % – trygghet är viktigt för oss.

Välkommen att anlita en serviceinriktad flyttfirma i Enköping.
Vi vet vad som krävs för att flytten ska löpa på smidigt och smärtfritt.

Välkommen att höra av er!

Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttfirma Enköping

Recensioner

5 / 5
Baserat på 24 recensioner via Google

Enköping