Effektiv flyttfirma för hela landet!

Flyttfirma Enköping

Hög servicenivå med kvalitet

Betyg: 4,7/5,0 av 96 stycken

Bra priser och försäkrat

Allt inom flytthjälp

Inom vårt land eller utomlands

Begär offert Kundrecensioner

Pris Direkt

Enköping med omnejd

TRAFIKTILLSTÅND
Tillstånd att bedriva yrkesmässig trafik

KVALITETSGARANTI
Vi rättar till fel upptäckta efter flytten

ANSVARSFÖRSÄKRING
100 % ersättning vid olycka

Vi är flyttfirman i Enköping för dig!

Söker ni en kvalitativ flyttfirma i Enköping?

Då har ni hittat helt rätt!

Flytt med Flyttfirma Enköping

Söker du en flyttfirma i Enköping? Vi på Flytt & Städfix AB erbjuder alla tjänster för dig som behöver flytthjälp i Enköping och omnejd. Vi hjälper dig med både bohagsflytt och företagsflytt och flyttar alla lass oavsett hur tungt eller långt du ska flytta. Med oss blir du trygg i att flytten sker effektivt och varsamt.

Vi är alltid måna om våra kunder och anpassar alla våra tjänster efter deras behov och du kan få så precis den flytthjälp du vill från oss. Du kanske endast söker flytthjälp med transporten av ditt bohag, eller så kanske du vill ha komplett flytthjälp från paketering till flyttstädningen efter flytten, oavsett vad du har för behov så har vi lösningarna för dig på vår flyttfirma i Enköping!

Välkommen till Flytt & Städfix!

Billig & Trygg flyttfirma i Enköping med RUT

När du anlitar vår flyttfirma i Enköping för din flytt så får du självklart tillgång till RUT avdraget direkt på fakturan, dessutom har vi bland de bästa priserna på vår flyttfirma överlag. Denna kombination ger dig en riktigt billig flytt och självklart erbjuder vi dig allt detta utan att tumma på kvalité.

Vill du få en tydlig överblick av kostnaderna på din flytt? Begär en gratis offert helt utan förbindelser redan idag.

Vi har även kunskapen som krävs för att packa rätt och bära rätt så att inte skador eller olyckor uppstår på ert bohag vid flytten – vi är måna om att det ska kännas bra för er genom hela flytten. Du får självklart nöjd kund garanti när du använder oss som din flyttfirma i Enköping!

Prisvärd flyttfirma Enköping med RUT

Låt oss underlätta er flytt till eller från Enköping!

Som flyttfirma erbjuder vi alla våra flyttjänster för dig som bor i Enköping.
Med RUT-avdraget blir det idag mycket prisvärt att anlita en flyttfirma som ombesörjer flytten.

Ni är varmt välkomna att kontakta oss för ett prisförslag/offert.

Kostnadsfri offertSå här hanterar vi Corona

Exempel på tjänster som vi erbjuder kan vara att vi hjälper er att sortera ert bohag och kanske köra bort en del överblivet till återvinningen, vi kan hjälpa er med att plocka ner hyllor, gardinstänger och gardiner, packa i flyttkartonger, bärhjälp, montering av olika möbler på den nya adressen, dödsbostädning, förvaring eller magasinering en kortare eller längre tid och så vidare.

Ni kan med andra ord välja själva vad ni vill ha hjälp med, kanske bara det krångliga och tunga eller hela flytten med alla dess olika delmoment.

Priset på flytten beror såklart på omfattningen, men oftast kan vi lämna ett fast pris baserat på boytan så länge det handlar om en normalt möblerad bostad.

Genom att använda vår priskalkylator för flytten så kan du få ett pris direkt.

Vi genomför bohagsflytt i Enköping

Privatflytt

Flyttfirma i Enköping

Är ni en privatperson som behöver hjälp med att flytta så vågar vi påstå att ni kommit helt rätt när ni hittade hit till oss. Vår flyttfirma Enköping erbjuder er som privatperson alla förekommande tjänster inom området flyttservice eller bohagsflytt och ni kan räkna med en välplanerad flytt om ni anlitar vår flyttfirma Enköping.

Att ni ska bli nöjd med oss är det viktigaste för oss, därför garanterar vi en smidig och effektiv flytt i Enköping. Önskar ni ett pris på uppdraget kan ni välja att klicka er vidare till priser via knappen här nedan för att därefter kontakta oss.

Kontakta oss för gratis och snabb offert vid flytt i Enköping

Ni är välkomna att höra av er på det sätt som passar er bäst och ni kan då välja olika sätt som, offertformulär, snabboffert, vanlig mejl eller telefon.

Vi ser fram emot er förfrågan, vi hjälper er!

Bor du i närliggande Västerås och söker en flyttfirma i Västerås så finner du oss även där!

Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttfirma Enköping

Bohagsflytt

Tungflytt & flyttar med tunga lyft i Enköping

Företagsflytt

Flyttservice för företag i Enköping

Om ert företag är intresserade av någon form av flytthjälp eller tillfällig bärhjälp så är ni varmt välkomna att kontakta vår flyttfirma i Enköping för ett prisförslag. Vi erbjuder alla olika typer av flyttuppdrag så som kontorsflytt, butiksflytt, offentlig flytt etc.

Berätta gärna mer om era behov så löser vi dem på bästa sätt.
Ni kan även anlita oss för olika transporter så som tungtransporter och så vidare.

Välkommen!

Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttfirma Enköping

Tungflytt & flyttar med tunga lyft i Enköping

Tungflytt i Enköping – När du behöver hjälp med tunga lyft

Välkommen till Flytt & Städfix, din pålitliga partner när det gäller tungflytt och tunga lyft i Enköping. Vår tjänst är utformad för att underlätta alla aspekter av flyttprocessen, oavsett om du behöver flytta stora föremål som pianon, säkerhetsskåp, företagsutrustning eller andra tunga föremål.

Med vår expertis, vår specialutrustning och vår djupgående erfarenhet kan vi säkerställa att dina värdefulla tillhörigheter transporteras säkert och effektivt. Vi är stolta över att leverera exceptionell kundservice och skräddarsyr våra flyttjänster efter dina unika behov.

Vare sig du planerar en företagsflytt, omorganiserar ditt hem eller bara behöver lite extra hjälp med de tunga sakerna, är vi på Flytt & Städfix i Enköping här för att göra din flytt så smidig och stressfri som möjligt. Läs mer om vår tungflytt i Enköping.

Tungflytt

För att få en exakt prisuppgift från Flytt och Städfix Mälardalen i Enköping rekommenderar vi att du kontaktar oss direkt. Vi strävar efter att vara den billigaste flyttfirman och kan ge dig en anpassad offert baserat på dina behov.

För att säkerställa tillgänglighet och få bästa service rekommenderas det att du bokar din flytt med Flytt och Städfix Mälardalen minst 4 veckor i förväg.

Det exakta innehållet i flyttjänsten kan variera beroende på dina behov och överenskommelser med oss.Vi skapar skräddarsydda flyttjänster för dig som passar dina behov.

Priset för flytthjälp varierar beroende på flera faktorer, inklusive mängd, ägodelar och tjänster som krävs. Flytt och Städfix Mälardalen strävar efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser, och du kan be oss om en offert som är skräddarsydd för din flytt.

Ja, vi erbjuder RUT direkt på fakturan, vilket innebär att du kan dra av 50% av arbetskostnaderna för vissa hushållsnära tjänster, inklusive flytthjälp. Detta kan vara en fördelaktig ekonomisk lättnad när du anlitar våra tjänster.

Prisvärd Flyttfirma Enköping med RUT

Idag är det prisvärt för en privatperson att anlita en flyttfirma då RUT-avdraget är så pass förmånligt. En privatperson kan, för alla tjänster inom RUT, dra av halva arbetskostnaden. För alla tjänster inom RUT och ROT går det att dra av upp till 75000 kr per år, två personer i hushållet betyder då 150000 kr vilket kan fördelas på både RUT och ROT. En normal flytt i närområdet kostar dock en bråkdel av dessa summor.

Om ni önskar ett fast pris är ni välkomna att fylla i vårt större offertformulär eller vår snabboffert. Annars är våra timpriser från 599 kr per timma inklusive moms vilket inkluderar två personal samt en flyttbil.

Om ni tycker att detta låter krångligt är ni välkomna att kontakta oss på annat sätt som via telefon, mejl eller via vår chatt här på vår hemsida.

50%
RUT

Försäkrad Flyttfirma för en trygg flytt i Enköping

För oss är det viktigt att ni känner er säkra och trygga med oss, därför är vi noga med att alla dokument för verksamheten är i sin ordning så som trafiktillstånd via transportstyrelsen, försäkring via Trygg Hansa samt övriga företagsdokument.

Bohag och inventarier är därmed i trygga händer!

Även om något mot förmodan skulle inträffa så kompenseras ni till 100 % – trygghet är viktigt för oss.

Välkommen att anlita ett gäng serviceinriktade flyttkarlar i Enköping. Vi vet vad som krävs för att flytten ska löpa på smidigt och bekymmersfritt!

Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttfirma Enköping

Vårt kontor i Enköping

Adam Alahmad

Hejsan! Välkomna till Flytt och Städfix, jag heter Adam och driver Flytt och Städfix. Jag är även ansvarig för innehållet på flytt och städfix där vår ambitionen är att bli Sveriges största kunskapasbank inom flytt och städ. Vi arbetar med att skapa upp bra och tydliga guider för att göra det enklare för dig som ska flytta.