Vi flyttar vad som helst, vart som helst!

Flyttfirma Uppsala

Hög kvalitet och bra priser!

Försäkrade via Trygg Hansa

Yrkestrafiktillstånd

Allt inom seriös flytthjälp

105 fina kundomdömen – 4,7/5,0

Begär Offert

Pris Direkt

TRAFIKTILLSTÅND
Tillstånd för yrkesmässig trafik

KVALITETSGARANTI
Vi rättar till felaktigheter efter flytten

ANSVARSFÖRSÄKRING
Full ersättning vid skada

Recensioner

Goda kundrecensioner

Betyg 4,7/5,0 baserat på 105 recensioner på Google

För en prisvärd flytt i Uppsala
eller vart ni än önskar att flytta!

Flyttfirma Uppsala för enkel Flytt

Vi hälsar er välkommen och passar samtidigt på att gratulera er till ert nya boende eller er nya lokal.

Att flytta är en stor process, speciellt om man bott eller verkat på samma ställe under många år. Vi hoppas att vi kan vara behjälpliga på bästa sätt nu när ni tänker flytta så att inledningen till det nya blir så behaglig som möjligt.

Flyttbil i Uppsala

Billig Flyttfirma Uppsala med tillgång till RUT

Det positiva i dag är att RUT-avdraget är så pass förmånligt att det verkligen är motiverat att ta hjälp av proffs istället för att slita ont och i värsta fall kanske skada sig. Låt oss ta hand om er flytt, vi som håller på med detta dagligen.

Ni är hjärtligt välkomna att kontakta oss för en offert. Hela flytten eller del av flytten, enligt era önskemål.

Tre flyttbilar med flyttpersonal

Privatflytt

Flyttfirma Uppsala

Vår Flyttfirma Uppsala hjälper er med allt kring er flytt i Uppsala. Tydliga offerter, försäkrade och trafiktillstånd. Kvalitetsgaranti och goda kundrecensioner.

Vi erbjuder er alla de tjänster inom flytt som ni kan tänkas vara i behov av. Exempel på olika flyttjänster förutom bärhjälp och transport kan vara att vi hjälper er med att packa ned ert bohag, montera ned gardiner och lampor, köra bort det som inte ska sparas till återvinningen, magasinera vissa saker under längre eller kortare tid, hyra ut flyttbil med chaufför och så vidare.

Andra tjänster kan vara att enbart flytta piano, kassaskåp eller andra tunga möbler.

Med dagens RUT-avdrag som nu är ytterligare förmånligt sedan den 1 januari 2021, då max avdrag nu är höjt till 75000 kr per person och år, är det verkligen motiverat att anlita en flyttfirma för hjälp med flytten. Om ni är i behov av en etablerad och seriös flyttservice i Uppsala är ni välkomna att kontakta oss för en offert. Notera dock att en normal flytt enbart kostar bråkdelen av ovanstående belopp.

Prova gärna vår app – Pris direkt – som ni ser här ovan så får ni ett ungefärligt pris för flytten direkt. Dock tillkommer kostnad för framkörning vilket vi återkommer med. Hjärtligt välkommen!

För en proffsig flytt i Uppsala
Flytt & Städfix Mälardalen AB

Flyttfirma

Fyra lastbilar på parkering

Företagstjänster

Företagsflytt Uppsala

Vår flyttfirma i Uppsala betjänar även företag inom hela regionen.

Oavsett vad ni vill ha hjälp med inom flytt eller närliggande tjänster så kan vi vara behjälpliga. Exempel på tjänster vi erbjuder företag kan vara magasinering, röjning, bärhjälp, flytta kassaskåp, tungtransporter av olika slag, olika transporter som exempelvis bud, kontorsflytt, butiksflytt, hyra ut flyttbil med chaufför och så vidare. Vi kan ställa upp med det som ni önskar, hela flytten eller bara en del av flytten.

Vi har gedigen erfarenhet av branschen och vet hur inventarier ska hanteras för att undvika skador. Ni är välkomna att höra av er till oss för en diskussion.

Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttfirma Uppsala

Flyttfirma

Prisvärt med dagens RUT-avdrag 2022

Idag år 2022 är det mycket förmånligt att anlita en flyttfirma då RUT-avdraget innebär att det går att dra av 50% av arbetskostnaden för flytt och andra tjänster. Sedan den 1 januari 2021 har avdraget ökat till 75000 kr per person och år vilket då innefattar en mängd tjänster varav flytt är en del.

Begär gärna en offert här på hemsidan eller prova vår funktion pris direkt men innan det så läs gärna våra goda recensioner via Google där ett flertal nöjda kunder skrivit om oss.

Ni kan välja mellan fast pris eller löpande timtaxa från 599 kr per timma inklusive moms vilket innebär en flyttbil och två flyttpersonal.

Om ni hellre vill ringa oss, chatta via vår chatt eller skicka ett vanligt mejl så går det naturligtvis också bra.

offertformulär

50 %
RUT

Försäkrad flyttfirma uppsala

Vi tycker det är mycket viktigt att både kunder och personal känner sig trygga med att vi har alla tillstånd och försäkringar för att driva flyttverksamhet på ett seriöst sätt.

För oss är det en självklarhet att våra kunder ska känna sig trygga när vi tar hand om bohag eller inventarier. Dock kan ju olyckor alltid hända även om vi packar, bär eller lastar på bästa sätt för att undvika skador.

Vi kan garantera att ert bohag är i trygga händer men om olyckan trots det skulle vara framme har vi försäkring som täcker, vilket seriösa flyttfirmor har.

Välkomna att anlita oss för en ansvarsfull och seriös flytthjälp!

Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttfirma Uppsala

Vårt kontor i Uppsala