Vi flyttar vad som helst, vart som helst!

Flyttfirma Uppsala

Hög kvalitet och bra priser!

Försäkrade via Trygg Hansa

Yrkestrafiktillstånd

Allt inom seriös flytthjälp

105 fina kundomdömen – 4,7/5,0

Begär Offert

Pris Direkt

TRAFIKTILLSTÅND
Tillstånd för yrkesmässig trafik

KVALITETSGARANTI
Vi rättar till felaktigheter efter flytten

ANSVARSFÖRSÄKRING
Full ersättning vid skada

Vi är flyttfirman i Uppsala för dig!

Prisvärd Flyttfirma i Uppsala!

Flyttfirma Uppsala för en enkel Flytt

Flytta i Uppsala med oss på Flytt & Städfix. Vi på flyttfirman i Uppsala hjälper dig från början till slut med din flyttprocess, oavsett om du är privatperson eller företag. Vi erbjuder dig i Uppsala och Omnejd tillgång till alla våra flytt tjänster i form av allt från paketering till flyttstädning efter flytten, vi erbjuder dessutom även långflyttar och utlandsflyttar till och från Uppsala.

Vår prioritet är att alltid sätta dig, vår kund, i fokus. Vi ser alltid till att hjälpa er vid flytt på bästa sätt, oavsett hur stor eller liten din flytt är. På vår flyttfirma i Uppsala erbjuder vi dig privatflytt/bohagsflytt, Företagsflytt & Kontorsflytt samt hjälp vid flytt av tunga saker. Dessutom erbjuder vi möjligheten till magasinering och lagring av dina föremål vid flytt.

Välj Flytt & Städfix för en trygg och effektiv flytt i Uppsala – Vi flyttar inte bara dina saker, vi bryr oss om dem.

Billig Flyttfirma Uppsala med tillgång till RUT

Det är en självklarhet att vi erbjuder RUT-avdrag direkt på din faktura, och om du är intresserad av att veta mer om våra priser, tveka inte att begära en kostnadsfri, icke-bindande offert. Vår expertis sträcker sig över olika typer av flyttar, inklusive flytt av hushåll, företagsflytt, långdistansflytt och även internationella flyttar.

Dessutom är vi flexibla för att möta dina specifika behov på vår flyttfirma i Uppsala och vi kan skräddarsy våra tjänster efter dina önskemål!

Du har möjlighet att enbart anlita oss för transport eller, för en mer omfattande lösning, kan du välja att utnyttja vårt breda utbud av tjänster. Detta inkluderar allt från att packa dina saker till att städa efter flytten. På detta sätt kan du luta dig tillbaka och slappna av medan vi tar hand om alla aspekter av din flytt i Örebro.

Kostnadsfri offertSå här hanterar vi Corona

En företagsflytt i Uppsala med oss

Privatflytt

Flyttfirma Uppsala

Vår Flyttfirma i Uppsala hjälper er med allt kring er flytt i Uppsala. Tydliga offerter, försäkrade och trafiktillstånd. Kvalitetsgaranti och goda kundrecensioner.

Vi erbjuder er alla de tjänster inom flytt som ni kan tänkas vara i behov av. Exempel på olika flyttjänster förutom bärhjälp och transport kan vara att vi hjälper er med att packa ned ert bohag, dödsbostädning, montera ned gardiner och lampor, köra bort det som inte ska sparas till återvinningen, magasinera vissa saker under längre eller kortare tid, hyra ut flyttbil med chaufför och så vidare.

Andra tjänster kan vara att enbart flytta piano, kassaskåp eller andra tunga möbler samt bärhjälp.

Med dagens RUT-avdrag som nu är ytterligare förmånligt sedan den 1 januari 2021, då max avdrag nu är höjt till 75000 kr per person och år, är det verkligen motiverat att anlita en flyttfirma för hjälp med flytten. Om ni är i behov av en etablerad och seriös flyttservice i Uppsala är ni välkomna att kontakta oss för en offert. Notera dock att en normal flytt enbart kostar bråkdelen av ovanstående belopp.

Prova gärna vår app – Pris direkt – som ni ser här ovan så får ni ett ungefärligt pris för flytten direkt. Dock tillkommer kostnad för framkörning vilket vi återkommer med. Hjärtligt välkommen!

För en proffsig flytt i Uppsala
Flytt & Städfix Mälardalen AB

Bohagsflytt

Vi genomför bohagsflytt i Uppsala

Företagstjänster

Företagsflytt Uppsala

Vår flyttfirma i Uppsala betjänar även företag inom hela regionen.

Oavsett vad ni vill ha hjälp med inom flytt eller närliggande tjänster så kan vi vara behjälpliga. Exempel på tjänster vi erbjuder företag kan vara magasinering, röjning, bärhjälp, flytta kassaskåp, tungtransporter av olika slag, olika transporter som exempelvis bud, kontorsflytt, butiksflytt, hyra ut flyttbil med chaufför och så vidare. Vi kan ställa upp med det som ni önskar, hela flytten eller bara en del av flytten.

Vi har gedigen erfarenhet av branschen och vet hur inventarier ska hanteras för att undvika skador. Ni är välkomna att höra av er till oss för en diskussion.

Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttfirma Uppsala

Tungflytt & flyttar med tunga lyft i Uppsala

Tungflytt i Uppsala – När du behöver hjälp med tunga lyft

Välkommen till Flytt & Städfix, din pålitliga partner när det gäller tungflytt och tunga lyft i Uppsala. Vår tjänst är utformad för att underlätta alla aspekter av flyttprocessen, oavsett om du behöver flytta stora föremål som pianon, säkerhetsskåp, företagsutrustning eller andra tunga föremål.

Med vår expertis, vår specialutrustning och vår djupgående erfarenhet kan vi säkerställa att dina värdefulla tillhörigheter transporteras säkert och effektivt. Vi är stolta över att leverera exceptionell kundservice och skräddarsyr våra flyttjänster efter dina unika behov.

Vare sig du planerar en företagsflytt, omorganiserar ditt hem eller bara behöver lite extra hjälp med de tunga sakerna, är vi på Flytt & Städfix i Uppsala här för att göra din flytt så smidig och stressfri som möjligt. Läs mer om vår tungflytt i Uppsala.

Tungflytt

För att få en exakt prisuppgift från oss på Flytt och Städfix Mälardalen i Uppsala rekommenderar vi att du kontaktar oss direkt. Vi strävar efter att vara den billigaste flyttfirman och kan ge dig en anpassad offert baserat på dina behov.

För att säkerställa tillgänglighet och få bästa service rekommenderas det att du bokar din flytt med Flytt och Städfix Mälardalen i Uppsala minst 4 veckor i förväg.

Det exakta innehållet i flyttjänsten kan variera beroende på dina behov och överenskommelser med oss. Det bästa är att diskutera dina krav med oss för att få en tydlig uppfattning om vad som ingår i din flytt.

Priset för flytthjälp varierar beroende på flera faktorer, inklusive mängd ägodelar och tjänster som krävs. Flytt och Städfix Mälardalen strävar efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser, och du kan be oss om en offert som är skräddarsydd för din flytt i Uppsala.

Ja, Flytt och Städfix Mälardalen erbjuder RUT direkt på fakturan, vilket innebär att du kan dra av 50% av arbetskostnaderna för vissa hushållsnära tjänster, inklusive flytthjälp. Detta kan vara en fördelaktig ekonomisk lättnad när du anlitar våra tjänster i Uppsala.

Prisvärt med dagens RUT-avdrag 2022

Idag år 2022 är det mycket förmånligt att anlita en flyttfirma då RUT-avdraget innebär att det går att dra av 50% av arbetskostnaden för flytt och andra tjänster. Sedan den 1 januari 2021 har avdraget ökat till 75000 kr per person och år vilket då innefattar en mängd tjänster varav flytt är en del.

Begär gärna en offert här på hemsidan eller prova vår funktion pris direkt men innan det så läs gärna våra goda recensioner via Google där ett flertal nöjda kunder skrivit om oss.

Ni kan välja mellan fast pris eller löpande timtaxa från 599 kr per timma inklusive moms vilket innebär en flyttbil och två flyttpersonal.

Om ni hellre vill ringa oss, chatta via vår chatt eller skicka ett vanligt mejl så går det naturligtvis också bra.

offertformulär

50 %
RUT

Försäkrad flyttfirma uppsala

Vi tycker det är mycket viktigt att både kunder och personal känner sig trygga med att vi har alla tillstånd och försäkringar för att driva flyttverksamhet på ett seriöst sätt.

För oss är det en självklarhet att våra kunder ska känna sig trygga när vi tar hand om bohag eller inventarier. Dock kan ju olyckor alltid hända även om vi packar, bär eller lastar på bästa sätt för att undvika skador.

Vi kan garantera att ert bohag är i trygga händer men om olyckan trots det skulle vara framme har vi försäkring som täcker, vilket seriösa flyttfirmor har.

Välkomna att anlita oss för en ansvarsfull och seriös flytthjälp!

Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttfirma Uppsala

Vårt kontor i Uppsala

Adam Alahmad

Hejsan! Välkomna till Flytt och Städfix, jag heter Adam och driver Flytt och Städfix. Jag är även ansvarig för innehållet på flytt och städfix där vår ambitionen är att bli Sveriges största kunskapasbank inom flytt och städ. Vi arbetar med att skapa upp bra och tydliga guider för att göra det enklare för dig som ska flytta.