Nyheter

Utökar verksamheten med filial i Västsverige

Flytt & Städfix Mälardalen AB utökar nu med en filial i Västra Sverige med huvudkontor i Alingsås. Vi kommer då […] Läs mer »
En av våra flyttbilar på en båt på väg till Tyskland

Trevlig utomlandsflytt

Nu önskar vi två av våra flyttgubbar ett stort lycka till som ska utföra några flyttuppdrag i Österrike och Tyskland. […] Läs mer »
Flyttbil i Stockholm

En lyckad flytt i Stockholm

Behöver du också hjälp med flytten till eller från Stockholm? Hör av er till oss för ett kostnadseffektivt pris och […] Läs mer »
Utlandsflytt

UTLANDSFLYTT

Ska du flytta från eller till Sverige? Lugn… vi hjälper dig med flytten och löser det så att ditt bohag […] Läs mer »
Flytt från Örebro till Umeå

Ingen flytt är för lång för oss

Vi är en flyttfirma som älskar att köra långt. Vi gör flytt till bl.a. Kiruna och Umeå. Vi transporterar tryggt […] Läs mer »

Snö stoppar inte oss från att flytta i västerås

Ännu en lyckad flytt i Västerås! Tufft väglag och kallt väder stoppar inte oss från att ge dig en proffsig […] Läs mer »
Flytthjälp

Våra professionella flyttkarlar

Vi har professionella flyttkarlar som är erfarna och står redo att ta hand om hela din flytt oavsett om det […] Läs mer »
En lyckad flytt i Köping

En lyckad flytt i Köping

Självklart anpassar vi vårt arbete i dessa tider genom att använda skyddsmasker. Professionell flytt och städfirma 🚛🚛 Lägg fokuset på […] Läs mer »
Flyttbil utanför bostad

Professionella, effektiva och prisvärda

Vi hjälper er med bl.a. flyttstädning, fönsterputsning, storstädning och hemstädning. Vi hjälper även företagskunder med lokalstädning, kontorsstädning och tvätt av […] Läs mer »