Vi flyttar över hela vårt avlånga land!

Flyttfirma Köping

Offert utan krångel – fria offerter!

Trygg Hansa ansvarsförsäkring

Självklart trafiktillstånd

Flytta med oss

Begär Offert

Pris Direkt

TRAFIKTILLSTÅND
Licens för yrkesmässig trafik

KVALITETSGARANTI
Vi ombesörjer upptäckta fel efter flytten

ANSVARSFÖRSÄKRING
Full ersättning vid skada

Flyttfirma Uppsala ute på uppdrag

En prisvärd och professionell flyttfirma i Köping

Vi vet vad som krävs för att du ska bli nöjd! Trafiktillstånd, ansvarsförsäkring och kvalitetsgaranti.

Vår flyttfirma i Köping vill gärna underlätta er flytt då vi vet hur tung och otymplig en flytt kan vara för dem som inte är riktigt vana vid exempelvis tunga lyft och besvärliga trappor. Då vi har den erfarenhet, styrka och kunskap som krävs för en smidig och trygg flytt kan ni istället rikta er energi mot allt det andra som måste ombesörjas vid byte av adress.

Nu med det förmånliga RUT-avdraget är det fler och fler som anser det vara värt att anlita en flyttfirma, så låt oss underlätta flytten för er genom att vi hjälper er. Läs gärna våra goda betyg från Google som presenteras här på vår hemsida.

Välkomna att kontakta oss för en offert!

Kostnadsfri offertSå här hanterar vi Corona

Flyttfirma Köping

Privatflytt och företagsflytt

Vi erbjuder våra flyttjänster åt företag samt privatpersoner och vi garanterar ett smidigt och tryggt samarbete där vår inställning är att ni ska vara helt nöjda efter utfört uppdrag – vår garanti till er!

Ni som kund kan bestämma nivån på vår insats då vi erbjuder olika nivåer av insatser där vi i en del fall tar hand om hela flytten och i ett annat fall kanske enbart ett piano. Det viktigaste är att ni är nöjd med vår insats, så låt oss tillsammans komma fram till en lösning som passar er.

Vi kan erbjuda alla flyttjänster såsom röjning och sortering, att plocka ner i flyttkartonger och annan packning, transporter till återvinning, demontering av olika saker, hjälp med att bära, bära in och montera allt på det nya stället och så vidare. Vi är öppna för alla uppdrag och moment som har med en flytt att göra.

Välkommen att höra av er till oss med en förfrågan så kan vi diskutera oss fram till något passande.

Bor du i närliggande Västerås och söker en flyttfirma i Västerås så finner du oss även där!

Vi hjälper er på bästa sätt!

Flyttfirma

Rengöring

Flyttstädning

Det moment som ofta kan kännas väldigt tungt är den slutliga rengöringen efter flytten när badrummet ska rengöras, kylskåpet ska torkas ur och fönster ska tvättas och så vidare. Därefter ska de som flyttar in efter er vara nöjda med resultatet vilket ibland kan vara en utmaning.

Vår erfarenhet är att de flesta kunder verkligen uppskattar att vi ombesörjer denna ansträngande del av flytten.
Vi hjälper gärna även er med denna del och vi fejar tills dess att resultatet är som det ska vara.

Begär gärna en offert så återkommer vi med ett förslag på vad det kan kosta.

Priser

Prisvärt

Att anlita en flyttfirma idag kan göras till en betydligt lägre kostnad än tidigare, innan RUT-avdraget fanns. Det behöver alltså inte bli så väldigt dyrt. Som privatperson är man berättigad till ett avdrag om halva arbetskostnaden och 75000 kr per år, vilket betyder 150000 kr i avdrag om det finns två personer i hushållet

Om ni är nyfikna på ett fast pris för er flytt ber vi er att fylla i vårt offertformulär.
Annars är våra timpriser från 599kr per timma inklusive mervärdesskatt vilket då inkluderar en flyttbil och två flyttpersonal.

Tycker ni att det är krångligt att fylla i det stora offertformuläret kan ni istället välja snabboffert, ringa oss eller bara skicka ett vanligt mejl.
Ni kan även kontakta oss över telefon, mail eller genom att chatta med oss direkt här på hemsidan.

50%
RUT

Försäkrade

För oss är det viktigt att ni som vill anlita oss är säkra på att ni kan känna er helt trygg med oss, därför innehar vi som alla andra seriösa flyttfirmor försäkringar, trafiktillstånd samt andra nödvändiga företagsdokument.

Bohag och inventarier överlåts därmed i våra trygga händer, men skulle något mot förmodan hända så kompenseras ni med full ersättning – vår garanti till er!

Välkommen att anlita oss för en seriös, trygg och professionell flytthjälp i Köping.

Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttfirma Köping

Köping

Adam Alahmad

Hejsan! Välkomna till Flytt och Städfix, jag heter Adam och driver Flytt och Städfix. Jag är även ansvarig för innehållet på flytt och städfix där vår ambitionen är att bli Sveriges största kunskapasbank inom flytt och städ. Vi arbetar med att skapa upp bra och tydliga guider för att göra det enklare för dig som ska flytta.