Flytt & Städfix Mälardalen AB hjälper dig

Flyttfirma Åland

Vi flyttar inte bara inrikes utan även utrikes.
En internationell flyttfirma som kan utomlandsflytt.

God service och bra priser med kvalitet

Toppenbetyg via Google – 4,7/5,0

Alla förekommande tjänster inom flytt

Tillstånd för flyttverksamhet samt försäkrat

Utomlandsflytt samt inom landet

Välkommen till vår flyttfirma på Åland

Som rutinerad flyttfirma med stor erfarenhet från hela vårt land och även utomlands kan vi erbjuda er alla de tjänster inom flytt eller transport som ni önskar om ni behöver flytta/transportera något till Åland eller ifrån Åland. Välkommen att kontakta oss om ni har någon fundering på ett upplägg eller om ni direkt önskar en offert eller en prisuppgift.

För oss är alla uppdrag inom flytt eller transport intressanta så det spelar ingen stor roll om det handlar om ett litet uppdrag eller ett stort uppdrag.

En stor flytt, till Åland eller ifrån Åland, kan handla om att vi hjälper er med allt som rör flytten. Vi kan hjälpa er att sortera, demontera, packa, röja, bära, transportera och så vidare. På nästa ställe kan vi hjälpa till med allt så att ni snabbt kommer i ordning. Exempel på en liten flytt kan då vara att vi enbart hjälper er med det som är tungt, otympligt eller besvärligt.

Idag är det förmånligt att anlita en flyttfirma vid exempelvis en flytt till Åland eller ifrån Åland. Dagens RUT-avdrag är verkligen förmånligt och reducerar priset kraftigt. Vi ombesörjer avdraget via Skatteverket och har ni några frågor om det så kontakta oss gärna. Ett krav för att få ta del av avdraget är att det sker mellan bostäder som nyttjas som bostad på heltid eller deltid. Viktigt är också att det finns en inkomst att dra av emot. Vi hjälper er att reda ut dessa frågeställningar.

Vår flyttfirma på Åland har självklart alla dokument i ordning för att kunna bedriva en seriös flyttverksamhet som exempelvis yrkestrafiktillstånd.

Vi erbjuder en trygg och säker flytt eller transport.

Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttfirma Åland

Vår inställning är alltid att våra kunder ska vara nöjda med oss efter slutfört uppdrag och vi jobbar hårt med kvalitet och service samtidigt som våra priser ska vara på rätt nivå.

Vid en flytt eller en transport tar vi hand om ert bohag eller inventarier på bästa sätt genom att skydda med filtar, täcken, skyddsplaster och spännband. På vår flyttbil packar vi in allt på ett bra sätt så att inte onödiga skador uppstår. När vi sedan kör bilen så kör vi på ett lugnt och säkert sätt för att ytterligare motverka att något skadas. Även om vi alltid är mycket försiktiga så kan ju en skada trots det inträffa. I sådana sällsynta fall ersätter vi naturligtvis en sådan skada eller så träder vårt försäkringsbolag in och ersätter er.

Förutom flytthjälp till privatpersoner så åtar vi oss även flyttuppdrag till Åland eller ifrån Åland åt företag, organisationer och så vidare. För att underlätta för våra kunder så försöker vi alltid att vara flexibla och hjälpa till på bästa sätt oavsett om det handlar om att vi måste köra på helger och röda dagar. Vi är öppna för kortare samarbeten eller längre samarbeten.

Välkommen att kontakta oss!

Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttfirma Åland

Adam Alahmad

Hejsan! Välkomna till Flytt och Städfix, jag heter Adam och driver Flytt och Städfix. Jag är även ansvarig för innehållet på flytt och städfix där vår ambitionen är att bli Sveriges största kunskapasbank inom flytt och städ. Vi arbetar med att skapa upp bra och tydliga guider för att göra det enklare för dig som ska flytta.