Städfirma

Söker ni en professionell städfirma?
Då lovar vi att ni har kommit till rätt plats.

Det är skönt att slippa städa själv, låt oss på Flytt & Städfix Mälardalen AB underlätta din vardag!

Vi erbjuder tjänster som exempelvis hemstädning, storstädning, kontorsstädning, fönsterputsning, trappstädning och byggstädning.

Prisförslag
Ring oss
010-455 03 22

Varför Flytt & Städfix Mälardalen?

Vi på Flytt & Städfix Mälardalen är en erfaren och engagerad städ och flyttfirma som alltid sätter dig som kund i fokus. Vi vill att du som kund blir nöjd med oss och gör därför vårat yttersta att leverera kvalitativa städtjänster när du väljer oss som din städfirma! Vi är städfirman för dig som vill komma till ett rent och fint hem, kontor eller företag.

Se våra städtjänster nedan!

Kvalitetsgaranti

Då vi är proffs på det vi gör och därmed exakt vet vad vi gör så har vi alltid kvalitetsgaranti. För oss är det mycket viktigt att du som är vår kund känner dig trygg under uppdraget när du anlitar oss. Vår garanti till dig innebär att vi naturligtvis snarast åtgärdar om något blivit fel.

Utbildad personal

Vår personal innehar erforderliga utbildningar inom materialkunskap, möbelvård, användning av städprodukter och specialmedel vilket är viktigt för er och vår trygghet.

Ansvarsförsäkring

Självklart har vi försäkringar som täcker eventuella skador på din egendom eller inventarier om vi skulle vara orsaken till det – upp till 10 miljoner kronor. Ditt bohag är med andra ord alltid försäkrat och du får 100% ersättning vid eventuella olyckor eller skador.

Flyttstädning
Genom att överlåta städningen till oss garanterar vi ett utmärkt arbete och en godkänd besiktning efter utfört uppdrag. Köper ni både flytt och städning från oss kan vi erbjuda er en bra helhetslösning där en god tidsplanering ingår.

Flyttstädning

Dödsbostädning
Vi har en gedigen kunskap när det gäller att städa dödsbon. Om ni även anlitar oss för en eventuell tömning så kan vi garantera att vi kan ge er ett bra erbjudande samt ett bra upplägg.

Dödsbostädning

Fönsterputsning
Om ni behöver hjälp med fönsterputsning i ert hem, på ert kontor eller kanske i er butik så är ni välkommen att kontakta oss. Vi är behjälpliga över hela Mälardalen och utlovar skinande rena fönster!

Fönsterputsning

Kontorsstädning
Vi hjälper er gärna med städning av ert kontor vid enstaka tillfällen eller om ni hellre vill boka in ett längre upplägg där vi kommer till er med jämna mellanrum enligt era önskemål.

Kontorsstädning

Hemstädning
Om inte livspusslet riktigt klaffar eller om orken inte riktigt finns så hjälper vi gärna till med städningen av ert hem. Ni kan i så fall boka enstaka tillfällen eller ett längre upplägg.

Trappstädning
Vi erbjuder trappstädning och andra uppdrag som kan vara relevanta för exempelvis ett fastighetsbolag eller en bostadsrättsförening. Har ni även andra önskemål som trädgårdsskötsel eller snöskottning ställer vi gärna upp och åtar oss dessa tjänster.

Byggstädning
Vi kan vara behjälpliga med städningen under själva byggtiden med jämna mellanrum eller vid enstaka tillfällen. Även slutstädning av bygget inför inflyttning är något som vi gärna åtar oss eller bodstädningen. Kontakta oss gärna för ett prisförslag.

Storstädning
Om ni behöver hjälp med en riktig storstädning av ert hem så kontakta oss gärna. Det kan exempelvis vara storstädning inför julen, inför någon annan helg eller när ni önskar.

Offert Städ

Söker du en städfirma i södra Sverige?
Kan du alltid ringa oss och rådfråga, så hjälper vi till med det!