Flyttfirma Västerås

Kostnadsfria prisförslag

Flyttgaranti

Trafiktillstånd

Billiga flyttar

Begär Offert Våra omdömen

Pris Direkt

TRAFIKTILLSTÅND
Tillstånd att bedriva yrkesmässig trafik

KVALITETSGARANTI
Vi åtgärdar fel upptäckta efter flytten

ANSVARSFÖRSÄKRING
Vid olycka får du 100% ersättning

Vi är flyttfirman i Västerås för dig!

Din prisvärda flyttfirma i Västerås

Enkel och rolig flytt med vår Flyttfirma i Västerås!

Låt oss hjälpa dig med din flytt i Västerås. På Flytt & Städfix Flyttfirma Västerås ser vi till att du som kund får precis den flytthjälp du behöver. Vi skräddarsyr alltid våra tjänster efter dina behov och garanterar din nöjdhet! Med oss får du inte bara en flyttfirma utan en professionell sådan med lång erfarenhet. Vi erbjuder dig allt från paketering till flyttstädning efter flytten, och dessutom flyttar vi både företag och privatpersoner.

Välkommen till Flytt & Städfix!

Billig Flyttfirma Västerås med tillgång till RUT

RUT Direkt på fakturan!

Vi erbjuder självklart dig som flyttar med vår flyttfirma i Västerås tillgång till RUT avdraget direkt på fakturan. Detta gör att din flytt med vår flyttfirma i Västerås får ett mycket förmånligt pris. Om du är nyfiken på vad för pris det blir för din flytt kan du självklart begära en gratis offert från oss, helt utan förbindelser.

Varmt välkommen att kontakta oss för frågor eller funderingar kring din flytt.

Vill du ha ett prisförslag på din flytt i Västerås?

Du kan få ett timpris eller fastpris vid flytt i västerås med oss!

Om du vill lösa vissa delar av flytten själv och överlåta det lite tyngre och kanske omständiga jobbet åt oss så går det aldeles utmärkt!

Vi hjälper dig på det sätt du vill.

Kostnadsfri offertSå här hanterar vi Corona

Vi är flyttfirman i Västerås för dig!

Privatflytt / bohagsflytt

Flyttfirman för dig i Västerås

Med en erfaren och gedigen personal vet vi vad som krävs för att du ska bli nöjd!

Vi utför inte bara traditionella flyttjänster på vår Flyttfirma Västerås utan åtar oss att hjälpa till med allt kringliggande inom kategorierna transport, bärhjälp, magasinering, röjning och flyttstädning, dödsbostädning,  samt montering/demontering av möbler eller annat.

Oavsett om du är en privatperson eller en representant för ett företag (står mer om företagstjänster nedan) så kan vi hjälpa dig.

Vi har flera flyttlastbilar som står redo att serva dig!
Om du behöver hjälp med något när du ska flytta, även om du är osäker på om vi kan hjälpa dig – hör av dig till vår Flyttfirma Västerås!

Bohagsflytt

Vi genomför bohagsflytt i Västerås
Företagstjänster

Företagsflytt & kontorsflytt

Du som är representant för ett företag eller förening kan med fördel anlita oss till allt som rör flytt, transport, bärhjälp, flyttstädning eller magasinering.

Som företag kan du inte utnyttja RUT likt en privatperson, men vi kan ge dig ett kostnadseffektivt pris vid flytt i Västerås ändå.

Vi vill såklart bistå med våra tjänster åt dig som företagare, det är en av anledningarna till att vi åtar oss att utföra din flytt även på helger.
Att flytta ett kontor på en veckodag, när personalen behöver vara på plats och arbeta är sällan optimalt.

Varmt välkommen att höra av dig med just dina önskemål så tar vi fram en flyttoffert helt kostnadsfritt – utan förpliktelser!

Vi genomför bohagsflytt i Västerås

Tungflytt i Västerås – När du behöver hjälp med tunga lyft

Välkommen till Flytt & Städfix, din pålitliga partner när det gäller tungflytt och tunga lyft i Västerås. Vår tjänst är utformad för att underlätta alla aspekter av flyttprocessen, oavsett om du behöver flytta stora föremål som pianon, säkerhetsskåp, företagsutrustning eller andra tunga föremål.

Med vår expertis, vår specialutrustning och vår djupgående erfarenhet kan vi säkerställa att dina värdefulla tillhörigheter transporteras säkert och effektivt. Vi är stolta över att leverera exceptionell kundservice och skräddarsyr våra flyttjänster efter dina unika behov.

Tungflytt

Kostnaden för att anlita en flyttfirma i Västerås varierar beroende på flera faktorer, inklusive avstånd, mängd ägodelar och extra tjänster. För att få en exakt prisuppgift bör du kontakta flera flyttfirmor i Västerås och begära offerter som är anpassade till din flytt.

Kostnaden för en flytt på 20 mil beror på samma faktorer som ovan – avstånd, mängd ägodelar och tjänster som krävs. Det är bäst att kontakta flyttfirmor för att få prisuppgifter baserade på din specifika situation.

För att säkerställa tillgänglighet och eventuellt få bättre priser är det klokt att boka din flyttfirma i Västerås så tidigt som möjligt, särskilt under högsäsongen eller om du har ett specifikt flyttdatum i åtanke. Hos oss bör du boka minst 2 veckor i förväg, men vi hittar ofta tid till dig även om det är brottom.

Ja, i Sverige kan du dra av 50% av arbetskostnaden för flyttfirmatjänster genom RUT-avdraget, vilket gör det ekonomiskt fördelaktigt när du anlitar en flyttfirma. Se till att flyttföretaget är godkänt för RUT-avdraget och följ de specifika reglerna och begränsningarna.

För att flytta så ekonomiskt som möjligt kan du överväga att packa själv, rensa ut ägodelar du inte längre behöver, använda begagnade lådor och material, och jämföra priser från flera flyttfirmor för att hitta det mest prisvärda alternativet. Att planera i förväg och vara organiserad kan också minska kostnaderna för din flytt.

Prisvärt med RUT-avdrag när du flyttar med oss i Västerås

Med dagens RUT-avdrag går det att dra av 75 tusen kronor / person och år (50% av arbetskostnaden) för flyttjänster och andra kringliggande tjänster. Detta gör din flytt inte bara effektiv utan även billig.

Det gäller bara att hitta en flyttfirma som vet vad dom sysslar med – vi är en av de flyttfirmorna.

Vårt absoluta mål är att du som kund ska bli 100% nöjd – det är vårt recept för framgång!

50 %
RUT

Flyttgaranti på vår flyttfirma i Västerås

Vad händer om det uppstår skador på exempelvis mina möbler när jag anlitar er flyttfirma?

En seriös flyttfirma vet att olyckor kan inträffa även om det sker sällan. Om olyckan är framme och skador på exempelvis dina möbler uppstår, så har vi en försäkring som täcker detta (via Trygg Hansa).

Det är av största vikt att du som kund känner dig trygg och säker genom hela flyttprocessen.

Det är precis vad vår flyttgaranti innebär!
Luta dig tillbaka, slappna av och låt ett prisvärt proffs på vår flyttfirma i Västerås ta hand om din flytt.

Flytt & Städfix Mälardalen AB
En professionell flyttfirma för dig som bor i Västerås med omnejd!

När du skall flytta; anlita ett proffs!

Lite fakta om Västerås

Intressant information oavsett om du ska flytta inom, till eller från Västerås

Västerås är en stad som ”rest sig från vattenytan”. Under stenåldern låg faktiskt Västerås under vattenytan! Havsnivån var nämligen omkring 40 meter högre än vad den är idag.

idag bor det omkring 120 000 människor i Västerås

Adam Alahmad

Hejsan! Välkomna till Flytt och Städfix, jag heter Adam och driver Flytt och Städfix. Jag är även ansvarig för innehållet på flytt och städfix där vår ambitionen är att bli Sveriges största kunskapasbank inom flytt och städ. Vi arbetar med att skapa upp bra och tydliga guider för att göra det enklare för dig som ska flytta.