Flytt & Städfix Mälardalen AB hjälper dig med flytten

Flyttfirma Köpenhamn

Flytthjälp utrikes samt även inrikes.
En effektiv och seriös flyttfirma som kan flytta internationellt.

Hög kvalitet och bra priser

Goda recensioner via Google – 4,7/5,0

Allt inom flytt eller transport

Försäkrat och trafiktillstånd

Flytt utomlands eller inom landet

Välkommen till vår flyttfirma i Köpenhamn

Som erfaren och rutinerad flyttfirma hjälper vi dig med din utlandsflytt eller om du är på väg att flytta hem till vårt land. Vi har inga begränsningar utan vi hjälper till med alla förekommande tjänster inom flytthjälp inom vårt land eller utomlands. Önskar du flytta/transportera något till exempelvis Köpenhamn eller kanske från Köpenhamn hjälper vår flyttfirma gärna till. Vi tar emot alla former av flyttuppdrag med glädje så det gör inget om flytten är liten eller stor – vi är flexibla.

Exempel på en stor flytt till Köpenhamn eller från Köpenhamn kan betyda att vi i god till kommer till er bostad eller företagslokal för att hjälpa till att packa, sortera och forsla bort det som inte ska med till den nya adressen och så vidare. På nästa adress kan vi hjälpa till att bära in allt, montera upp allt och ställa i ordning så att allt i princip blir klart för att kunna flytta in. En liten flytt däremot kan handla om att vi exempelvis flyttar något krångligt som ett piano mellan två adresser.

Idag med det förmånliga RUT-avdraget är det mycket prisvärt att anlita en flyttfirma vid en flytt, exempelvis till Köpenhamn eller från Köpenhamn. Arbetskostnaden för flytten reduceras då med 50% vilket gör en hel del på priset. Avdraget via Skatteverket är inget som våra kunder behöver tänka på utan det sköter vi om, vi fyller i de blanketter som krävs. För att kunna ta del av avdraget är förutsättningen att det gäller en flytt där personen bor på heltid eller på deltid, exempelvis den ordinarie bostaden eller en sommarstuga. Det är också viktigt att det finns en inkomst som avdraget kan ställas mot. Finns det några frågor om avdraget så är det bara att kontakta oss så hjälper vi gärna till.

För alla trygghet har vår flyttfirma i Köpenhamn givetvis alla de dokument och tillstånd som krävs för en seriös verksamhet inom flytt.

Varmt välkommen att diskutera flytt eller transport med oss eller om en prisuppgift/flyttoffert önskas.
Vi erbjuder en trygg och säker flytt eller transport.

Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttfirma Köpenhamn

För oss är det mycket viktigt att alla våra kunder är nöjda med oss vid en flytt vilket avspeglas i våra mycket goda recensioner via Google. Viktigt är också att vi håller rimliga priser och hög kvalitet/service vilket vi tycker att vi lyckas med på ett bra sätt.

När vi hjälper till med en flytt skyddar vi det vi hanterar på bästa sätt genom att täcka in det som är ömtåligt. Därefter bär vi allt till flyttbilen för att där packa in bohag eller inventarier på ett bra sätt och skydda allt med täcken och filtar med mera hjälpmedel. Flyttbilen kör vi därefter på ett lugnt och försiktigt sätt så att vi ytterligare skyddar det vi transporterar eller flyttar.

Trots att vi alltid är mycket försiktiga vid en flytt kan ju ändå en olycka hända även om det händer mycket sällan. Vid dessa sällsynta tillfällen träder vår försäkring in vilket är en trygghet för alla inblandade.

Även om privatflytt är det vanligaste förekommande hjälper vi regelbundet till med olika former av företagsflyttar. Så om en företagsflytt mellan exempelvis Köpenhamn och annan ort är aktuell kontakta oss gärna för en flyttoffert eller en diskussion. Viktigt att tänka på är att vi alltid försöker vara hjälpsamma och flexibla vid en flytt. Vi kan flytta på helger och även röda dagar om det skulle behövas för att underlätta er verksamhet så att minimalt med störningar uppstår under flytten.

Varmt välkommen att kontakta oss inför din flytt!

Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttfirma Köpenhamn

Adam Alahmad

Hejsan! Välkomna till Flytt och Städfix, jag heter Adam och driver Flytt och Städfix. Jag är även ansvarig för innehållet på flytt och städfix där vår ambitionen är att bli Sveriges största kunskapasbank inom flytt och städ. Vi arbetar med att skapa upp bra och tydliga guider för att göra det enklare för dig som ska flytta.