En seriös flyttfirma som passar alla!

Flyttfirma Hallstahammar

Offert utan krav!

Försäkrade för er trygghet

Trafiktillstånd!

Vi ger er en smidig och trygg flytt

Begär Offert

Pris Direkt

TRAFIKTILLSTÅND
Vi har tillstånd för yrkesmässig trafik

KVALITETSGARANTI
Fel efter flytt åtgärdas

ANSVARSFÖRSÄKRING
100% ersättning vid skada

Välkommen till er flyttfirma i Hallstahammar

Nu när ni har hittat hit till oss letar ni förmodligen efter en seriös och trygg firma som kan hjälpa er med flytten. Kanske undrar ni om ni har hittat rätt? Vi vågar lova det! Vi hjälper er mer än gärna med flytten i hela kommunen både till ett förmånligt pris och med en förstklassig flyttservice så att NI blir nöjda.

Är det så att ni söker flytthjälp i något annat område? Vi arbetar över hela landet, så hör gärna av er så hjälper vi er vidare.

Oavsett vad ni vill ha hjälp med så ordnar vi det, då ni själva naturligtvis väljer exakt vad som ska utföras. Ni kan med andra ord anlita oss enbart för flytt av en liten möbel eller en stor flytt där vi sköter alla de ingående momenten – del av flytten eller hela flytten.

Vi är en seriös och ansvarstagande flyttfirma vilket betyder att vi har alla de tillstånd som krävs som trafiktillstånd och ansvarsförsäkring. Vår prioritet är att ni ska bli 100 % nöjda med utfört uppdrag!

Kostnadsfri offertSå här hanterar vi Corona

Flyttfirma Hallstahammar

Flyttjänster

Ingen flytt är den andra lik, förutsättningar och behov skiljer sig åt. Vi människor är olika så berätta gärna lite om just era behov innan ni anlitar oss. Kanske behöver ni bara hjälp med att köra skräp till tippen? Eller att flytta ett tungt föremål mellan två adresser? Inga problem!

Vi hjälper er hela vägen med er flytt i Hallstahammar!
Önskar ni kanske istället flytthjälp på annan ort så löser vi även det då vi arbetar över hela landet.

Vill ni ha ett fast pris inför uppdraget kan vi lösa det, annars kör vi på vanlig timtaxa vilket i normalfallet för två flyttgubbar och en lastbil hamnar på 599kr/timma med moms.

Vi erbjuder flyttkartonger, bärhjälp, flytthjälp, packning, magasinering, demontering och montering och så vidare – alla förekommande flyttjänster med andra ord.

Hör gärna av er med er förfrågan så börjar vi där – vi ser fram emot att höra från er.

Bor du i närliggande Västerås och söker en flyttfirma i Västerås så finner du oss även där!

Kontakta oss

Rengöring

Flyttstädning

Vi hjälper dig inte bara med din flytt, utan vi kan även ta hand om andra moment såsom rengöring efter flytt och annat som rör flytten. Vi erbjuder både helhetslösningar och mindre insatser där vi då exempelvis enbart hjälper dig med de moment du själv inte orkar med eller har tid med.

Det finns nog få människor som tycker att rengöringen efter en flytt är speciellt kul, speciellt inte när livspusslet kanske redan är rörigt som det är. Då kan det vara skönt att anlita någon som tar hand om detta efter flytten och ser till så att de nya som flyttar in känner sig nöjda.

Vi tar över hela kommunikationen kring detta moment så att ni inte behöver lägga någon tid eller energi på jobbiga samtal från den nya familjen/företaget som klagar – är rengöringen inte tillfredsställande för de som flyttar in så kommer vi tillbaka och fejar igen!

Priser

Helhetslösningar

Med prisvärda och kostnadseffektiva lösningar hoppas vi att vi gör våra kunder nöjda över förväntan och att det i förlängningen förhoppningsvis leder till att de som anlitar oss vågar rekommendera oss till andra potentiella kunder, så som era vänner och familj.

God service ger förhoppningsvis goda recensioner och så vidare.

Vi gillar helhetslösningar där ni som potentiell kund kan fokusera på det ni tycker är viktigt i stället för att fundera över hur vi sköter flytten eller hur ansökan om RUT-avdraget går till. Vi sköter om allt ni önskar – så kan ni lugnt slappna av.

Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttfirma Hallstahammar

50%
RUT

RUT-avdraget

För er som inte vet, så gör gällande regler för RUT-avdraget att ni kan dra av 50% av arbetskostnaden när ni anlitar en flyttfirma i Hallstahammar eller någon annanstans i landet. Olika tjänster såsom rengöring är också avdragsgillt, vilket gör att det i dagsläget är prisvärt att anlita någon som sköter om er flytt samt andra närliggande tjänster.

Har ni några frågor eller funderingar kring hur det hela går till är ni varmt välkomna att höra av er via telefon, mail eller genom att använda vår chatt här på hemsidan.

Vi hjälper er med flytten!

Hallstahammar

Adam Alahmad

Hejsan! Välkomna till Flytt och Städfix, jag heter Adam och driver Flytt och Städfix. Jag är även ansvarig för innehållet på flytt och städfix där vår ambitionen är att bli Sveriges största kunskapasbank inom flytt och städ. Vi arbetar med att skapa upp bra och tydliga guider för att göra det enklare för dig som ska flytta.