Flytt & Städfix Mälardalen AB hjälper dig

Flyttfirma Europa

Vi erbjuder flytthjälp inrikes samt även över hela Europa.
En etablerad internationell flyttfirma som kan utomlandsflytt.

Alltid med bra priser och hög kvalitet

105 fina betyg via Google – 4,7/5,0

Fullserviceföretag inom flytt

Alla försäkringar och tillstånd

Inom landet eller utomlands

Välkommen till oss – flyttfirma Europa

Som en rutinerad och seriös flyttfirma kan vi hjälpa er vart ni än vill flytta inom Europa. Vi erbjuder alla tjänster inom flytt och flytthjälp inklusive en mängd olika transporter om behov finns. Vi har stor erfarenhet av olika uppdrag både inom som utanför vårt land. Om ni funderar över ett upplägg, en offert eller om ni kanske har en fråga så hjälper vi er gärna – välkommen att kontakta oss på det sätt som känns bekvämt för er.

Vår flyttfirma Europa är intresserad av alla olika typer av uppdrag, stora som små.

En liten flytt kan handla om att vi hjälper er med en enstaka möbel och en stor flytt kan då handla om att vi exempelvis flyttar ett helt bohag från vårt land till ett annat land inom Europa, eller tvärtom. Vid en stor flytt kan vi hjälpa till med att demontera, sortera, röja, packa, bära, transportera, flytta etc. När vi kommer fram till slutdestinationen kan vi där hjälpa till att packa upp, montera och ställa allt i ordning om det önskas.

Med det förmånliga RUT-avdraget är det idag mycket prisvärt att anlita en professionell flyttfirma som kan hantera en flytt inom Europa. Via Skatteverket går det idag att nyttja så mycket som 75000 kr per person och år för olika tjänster inom RUT, där flytthjälp är en del. Finns det två personer i hushållet betyder det en avdragsmöjlighet om 150000 kr. Vi hjälper till med avdraget och kontakten med Skatteverket. Ett krav för att nyttja avdraget är att det handlar om en flytt mellan bostäder där vederbörande bor på heltid eller deltid. Vidare är det ett krav att det finns en inkomst att dra av emot. Finns det någon fråga på detta med RUT så hjälper vi gärna till att reda ut sådana frågeställningar.

Vår flyttfirma har alla de dokument och försäkringar som krävs för att bedriva en seriös flyttverksamhet inom hela Europa. Exempel på viktiga dokument är yrkestrafiktillstånd och erforderliga försäkringar. Vi lovar er en trygg flytt eller transport när ni anlitar oss.

Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttfirma Europa

Vi har alltid som målsättning att våra kunder ska vara helt nöjda med en flytt via oss vilket betyder att vi hela tiden arbetar hårt med kvalitet, service och vår prisnivå.

En flytt eller transport med oss betyder att vi tar hand om ert bohag eller era inventarier på absolut bästa sätt. Vi bär och skyddar allt med skyddsplaster, filtar, täcken och olika spännband. På flyttbilen lastar vi in allt försiktigt och vi packar på ett bra sätt så att lasten sedan ligger still när vi kör flyttbilen. När vi därefter kör är vi naturligtvis mycket försiktiga så att vi ytterligare försäkrar oss om att onödiga skador på bohag eller inventarier inte uppstår. Även om vi alltid är försiktiga vid en flytt så kan ju en skada trots allt inträffa men då ersätter vi eller vårt försäkringsbolag en sådan skada.

Som flyttfirma inom hela Europa åtar vi oss olika flyttuppdrag åt främst privatpersoner men även företag, organisationer och så vidare står för en betydande del av vår verksamhet. Vi försöker alltid att vara flexibla och underlätta för våra kunder vilket betyder att vi kan köra både helger och röda dagar. Vi är intresserade både av längre samarbeten eller enstaka uppdrag.

Varmt välkommen att kontakta oss om ni funderar över något eller om ni önskar en flyttoffert.

Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttfirma Europa

Adam Alahmad

Hejsan! Välkomna till Flytt och Städfix, jag heter Adam och driver Flytt och Städfix. Jag är även ansvarig för innehållet på flytt och städfix där vår ambitionen är att bli Sveriges största kunskapasbank inom flytt och städ. Vi arbetar med att skapa upp bra och tydliga guider för att göra det enklare för dig som ska flytta.