Flytt & Städfix Mälardalen AB erbjuder seriös flytthjälp

Flyttfirma Finland

Vi erbjuder flytthjälp inrikes såväl som utrikes.
En seriös flyttfirma som även är rutinerade när det gäller internationella flyttar.

Bra priser med kvalitet

Fina kundbetyg – 4,8/5,0

Alla dokument för en seriös flytt

Allt inom flytt och transport

Flytt utomlands eller inom landet

Välkommen till vår flyttfirma i Finland

Vi är en etablerad flyttfirma även när det gäller att ombesörja flyttuppdrag utomlands som exempelvis vid flytt till eller från Finland. Kontakta oss gärna för en diskussion, ett upplägg eller en offert för er flytt. Vi hjälper er oavsett om det handlar om en liten flytt, en stor flytt eller en transport av något slag.

En liten flytt kan exempelvis röra sig om att vi transporterar ett skåp eller något annat till Finland eller från Finland. Vid en stor flytt kan vår flyttfirma hjälpa till med alla moment som att sortera, packa, demontera, bära, transportera för att därefter montera upp och ställa allt i ordning på nästa adress.

Det går bra att ansöka om RUT-avdrag via Skatteverket vid flyttservice utomlands om flytten sker mellan bostäder inom EU där Finland är en av medlemsstaterna. Kravet är då bostäder där innehavaren bor delvis eller heltid. RUT-avdraget medför en kraftig reducering av kostnaden för själva flytten. Hör gärna av er till oss om ni undrar vilka tjänster som berättigar till RUT-avdrag samt om ni uppfyller kravet för ett avdrag.

Vårt mål är alltid att alla kunder ska vara helt nöjda efter ett avslutat uppdrag där bra priser och hög service är det vi erbjuder.

Flyttfirma Uppsala ute på uppdrag

Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttfirma Finland

Vid hanteringen av ert bohag eller era inventarier så är vi alltid mycket försiktiga.

Till hjälp har vi skyddsplaster, täcken, filtar, spännband och så vidare för att minimera risken för skador. Vi packar in allt på flyttbilen på ett bra sätt så att lasten ligger stadigt för att därefter försiktigt köra bilen till nästa adress på ett säkert sätt. Även om vi alltid är mycket försiktiga så kan ju trots allt en skada uppstå men då ersätter vår flyttfirma eller vårt försäkringsbolag en sådan skada.

För ytterligare trygghet har vi naturligtvis alla dokument i ordning som exempelvis yrkestrafiktillstånd.

Är ni representant för exempelvis ett företag så är ni välkommen att kontakta oss för en transport eller en flytt till Finland eller från Finland. Vår målsättning är alltid att vara flexibla och anpassa oss till våra kunders behov. Därför kan vi ta uppdrag som även sträcker sig över helgen eller röda dagar. Vi hjälper er med enstaka uppdrag likaså om ni önskar ett längre samarbete över en längre tid.

Varmt välkommen till oss om ni önskar diskutera något eller om ni önskar en offert/prisuppgift.

Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttfirma Finland

Adam Alahmad

Hejsan! Välkomna till Flytt och Städfix, jag heter Adam och driver Flytt och Städfix. Jag är även ansvarig för innehållet på flytt och städfix där vår ambitionen är att bli Sveriges största kunskapasbank inom flytt och städ. Vi arbetar med att skapa upp bra och tydliga guider för att göra det enklare för dig som ska flytta.