Vart ni än vill flytta – vi löser det!

Flyttfirma Örebro

Effektiv offerthantering med RUT!

Tillstånd för trafikverksamhet

Trygg Hansa försäkring

Vi löser flytten åt er

Begär Offert

Pris Direkt

TRAFIKTILLSTÅND
Tillstånd att bedriva yrkesmässig trafik

KVALITETSGARANTI
Vi åtgärdar fel upptäckta efter flytten

ANSVARSFÖRSÄKRING
Vid olycka får du 100% ersättning

Vad tycker våra kunder?

5 / 5
Baserat på 24 recensioner via Google

En prisvärd och seriös flyttfirma i Örebro

De som någon gång har flyttat vet hur jobbigt det kan vara om tanken är att göra allting själv från början till slut. Det är mycket som ska sorteras, packas, röjas, forslas bort och därefter flyttas till det nya boendet eller den nya lokalen, även adressändring ska göras.

Kontakta gärna oss så kan vi diskutera via telefon eller mejl hur vi kan förenkla flyttprocessen för er. Vi kan erbjuda olika nivåer av insatser utifrån ert behov. Vi kan sköta hela flytten eller bara en del av flytten där ett populärt alternativ är att hyra en av våra flyttbilar med chaufför om ni har vänner och familj som hjälper till att bära.

Flyttstädning Bil

Många väljer idag att överlåta allt detta tunga och ansträngande till en flyttfirma, proffs som håller på med detta dagligen.

Med dagen RUT-avdrag blir det oftast för de flesta en överkomlig kostnad. Låt oss ta hand om detta istället så kan ni tänka på annat som måste göras i samband med flytten. Vi hjälper er med flytten i Örebro kommun samt med flytt till och från kommunen.

Ni är varmt välkomna att kontakta oss för ett förmånligt kostnadsförslag på det sätt ni finner enklast.

Er flyttfirma i Örebro

Glatt par efter en smidig flytt i Örebro
Flyttjänster

Flyttfirma Örebro

Vår flyttfirma i Örebro är intresserade av alla flyttuppdrag och vi har inga begränsningar utan är kunniga och flexibla inom vårt område. Vi åtar oss uppdrag åt privatpersoner, kommuner, regioner och företag.

Då vi har lång erfarenhet av flyttbranschen så vet vet vi vad som krävs för att utföra en flytt på ett smidigt och säkert sätt. Vi skyddar och packar naturligtvis det som ska flyttas på bästa sätt så att vi undviker onödiga skador. Skulle något mot förmodan hända så har vi försäkringar som täcker. Utöver det så har vi naturligtvis som alla andra seriösa flyttfirmor, trafiktillstånd.

Exempel på tjänster inom flytthjälp som vi erbjuder kan vara demontering av möbler och gardiner, röjning av sånt som ska slängas eller skänkas bort, packning av bohag, montering av möbler och annat på den nya adressen, förvaring eller magasinering etc.

Vi kan bistå med alla dessa tjänster eller enbart det som ni behöver hjälp med, vi är flexibla. Slappna av så gör vi jobbet åt er och vårt mål är att ni ska vara nöjd efter det att uppdraget är slutfört.

Ni är välkommen att kontakta oss för ett prisförslag.

Vår flyttfirma i Örebro finns för er när behovet finns – vi hjälper er!

Flyttfirma

Par som leker i flyttlådor i sitt nya hem i Örebro
Företagstjänster

Företagsflytt och transporter

Oavsett vad ni som företag behöver hjälp med så kan vi bistå med seriös flytthjälp samt även andra tjänster så som transporter av skilda slag. Om ni behöver hjälp så är ni välkomna att kontakta oss så ordnar vi gärna det. Vi är vana vid att hugga i och bära oavsett om det gäller en flytt eller att bära något annat som just ni behöver hjälp med. Ni som anlitar oss bestämmer så klart vad som ska utföras – vi är flexibla.

Fråga oss gärna om pris, vad ni än vill ha hjälp med, så återkommer vi med ett kostnadsförslag inom kort.

Priser

Prisvärt med RUT-avdrag

Idag behöver inte kostnaden bli så stor om en flyttfirma anlitas för flytten då dagens RUT-avdrag är mycket förmånligt. Privatpersoner kan idag (2020) dra av 50% av arbetskostnaden, max 50000 kr per år, och är det två personer i hushållet så blir maxbeloppet 100000 kr per år.

Det kan dock vara lite krångligt att hitta en seriös och prisvärd flyttfirma men vi rekommenderar er att läsa våra goda recensioner från Google som presenteras här på vår hemsida. Vi hoppas att dessa ska övertyga er om ni känner det minsta tvivel.

Är ni i behov av flytthjälp i Örebro med omnejd så är ni välkomna att kontakta oss på det sätt som känns bäst för er. Här på vår hemsida finns möjligheten att fylla i offertformulär där fördelen är att det då finns beskrivet det som ska utföras så att inga missförstånd uppstår. Vill ni hellre ringa eller mejla så går det också bra.

När det gäller offertförfrågan så kan ni välja mellan fast pris eller löpande timpris, timpriset är då från 599 kr/timma inklusive moms och det inkluderar då två flyttpersonal och en flyttbil.

offertformulär

50%
RUT

Vi är försäkrade

För oss är tryggheten viktig, både för er och för oss, därför har vi naturligtvis försäkringar om något mot förmodan skulle inträffa. Hur försiktiga vi än är så kan ju olyckan trots det vara framme.

En viktig del utöver det med försäkringar är att vi har trafiktillstånd vilket borgar för god kvalitet – ert bohag eller era inventarier är i goda händer när vi tar hand om flytten åt er.

Om något trots detta skulle gå fel så erhåller ni naturligtvis full kompensation – vår garanti till er.

Anlita gärna oss när ni ska flytta eller transportera något inom Örebro kommun samt från eller till kommunen.

En seriös flyttfirma i Örebro.

Varmt välkommen för en diskussion!

Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttfirma Örebro

Recensioner

5 / 5
Baserat på 24 recensioner via Google

Örebro