Vart ni än vill flytta – vi löser det!

Flyttfirma Örebro

Effektiv offerthantering med RUT!

Tillstånd för trafikverksamhet

Trygg Hansa försäkring

Vi löser flytten åt er

Begär Offert Läs våra Kundomdömen

Pris Direkt

TRAFIKTILLSTÅND
Tillstånd att bedriva yrkesmässig trafik

KVALITETSGARANTI
Vi åtgärdar fel upptäckta efter flytten

ANSVARSFÖRSÄKRING
Vid olycka får du 100% ersättning

Tungflytt Örebro med Flytt & Städfix Mälardalen

En prisvärd och seriös flyttfirma i Örebro

För en enkel Flytt i Örebro

Varmt välkomna till Flytt & Städfix, din pålitliga flyttfirma i Örebro, vi utmärks av vår långa erfarenhet och positiva kundomdömen. När du anlitar oss på Flytt & Städfix som din flyttfirma för flytt i Örebro kan du förlita dig på att vi kommer att ge dig en flyttservice av högsta kvalitet.

Låt vår Flyttfirma i Örebro ta hand om din flytt!

Vi utför Bohagsflyttar, Företagsflyttar, Långflyttar och även utlandsflytt. Du kan dessutom alltid anpassa dina tjänster efter dina behov och vi skräddarsyr flytthjälpen efter dina behov!

Få ett prisförslag helt kostnadsfritt – utan förpliktelser

Ni är varmt välkomna att kontakta oss för ett förmånligt kostnadsförslag.

Ring, mejla eller fyll i vårt offertformulär så hjälper vi er med flyttprocessen på ett optimalt sätt, anpassat efter just dig och dina specifika behov.

Som er flyttfirma hjälper vi dig i Örebro med hög flexibilitet, det vill säga att vi kan erbjuda olika nivåer av insatser utifrån ert behov. Hela eller bara en del av flytten där ett populärt alternativ är att hyra en av våra flyttbilar med chaufför om ni har vänner och familj som hjälper till att bära.

Varmt välkommen att höra av dig!

Kostnadsfri offertSå här hanterar vi Corona

Tjänster för företagsflytt i Örebro

Flyttjänster

Flyttfirma Örebro

Vår flyttfirma i Örebro är intresserade av alla flyttuppdrag och vi har inga begränsningar utan är kunniga och flexibla inom vårt område. Vi åtar oss uppdrag åt privatpersoner, kommuner, regioner och företag.

Flyttfirma för alla flyttjänster i Örebro

Exempel på tjänster inom flytthjälp som vi erbjuder kan vara montering och demontering av möbler, röjning av sånt som ska slängas eller skänkas bort, packning av bohag och förvaring, dödsbostädning eller magasinering, bärhjälp etc.

Vi kan bistå med alla dessa tjänster eller enbart det som ni behöver hjälp med, vi är flexibla.

Ni är välkommen att kontakta oss för ett prisförslag.

Bohagsflytt

Bohagsflytt i Örebro - Nöjd kund garanti!

Företagstjänster

Företagsflytt på vår Flyttfirma Örebro

Oavsett vad ni som företag behöver hjälp med så kan vi bistå med seriös flytthjälp samt även andra tjänster så som transporter av skilda slag. Om ni behöver hjälp så är ni välkomna att kontakta oss så ordnar vi gärna det.

Fråga oss gärna om pris, vad ni än vill ha hjälp med, så återkommer vi med ett kostnadsförslag inom kort.

Tungflytt Örebro med Flytt & Städfix Mälardalen

Tungflytt i Örebro – När du behöver hjälp med tunga lyft

Välkommen till Flytt & Städfix, din pålitliga partner när det gäller tungflytt och tunga lyft i Örebro. Vår tjänst är utformad för att underlätta alla aspekter av flyttprocessen, oavsett om du behöver flytta stora föremål som pianon, säkerhetsskåp, företagsutrustning eller andra tunga föremål.

Tungflytt

Kostnaden för att anlita en flyttfirma i Örebro kan variera beroende på företagets prissättning och de specifika detaljerna kring din flytt. Kontakta flera flyttfirmor i Örebro för att få prisuppgifter som passar din situation.

Kostnaden för att anlita en flyttfirma beror på flera faktorer, inklusive avstånd, mängd ägodelar och extra tjänster som krävs. Det bästa sättet att få en exakt uppskattning är att begära offerter från flera flyttfirmor.

När du anlitar en flyttfirma bör du överväga företagets rykte, försäkringsdetaljer, priser och eventuella dolda avgifter. Läs recensioner och jämför flera offerter för att fatta ett välgrundat beslut.

Ja, i Sverige kan du dra av 50% av arbetskostnaden för flyttfirmatjänster genom RUT-avdraget, vilket gör det ekonomiskt fördelaktigt när du anlitar en flyttfirma. Se till att flyttföretaget är godkänt för RUT-avdraget och följ de specifika reglerna och begränsningarna.

För att säkerställa tillgänglighet och få bättre priser är det bra att boka din flyttfirma så tidigt som möjligt. Vanligtvis bör du boka flera veckor i förväg, särskilt under högsäsongen och om du har ett specifikt flyttdatum i åtanke.

Flyttfirma med tillgång till RUT-Avdrag

Idag behöver inte kostnaden bli så stor om en flyttfirma anlitas för flytten då dagens RUT-avdrag är mycket förmånligt. Privatpersoner kan idag (2022) dra av 50% av arbetskostnaden, max 75000 kr per år, och är det två personer i hushållet så blir maxbeloppet 150000 kr per år.

Kontakta oss för flytthjälp i Örebro!

Är ni i behov av flytthjälp i Örebro med omnejd så är ni välkomna att kontakta oss på det sätt som känns bäst för er. Här på vår hemsida finns möjligheten att fylla i offertformulär där fördelen är att det då finns beskrivet det som ska utföras så att inga missförstånd uppstår. Vill ni hellre ringa eller mejla så går det också bra.

När det gäller offertförfrågan så kan ni välja mellan fast pris eller löpande timpris, timpriset är då från 599 kr/timma inklusive moms och det inkluderar då två flyttpersonal och en flyttbil.

offertformulär

50%
RUT

Flyttgaranti

För oss är tryggheten viktig, både för er och för oss, därför har vi naturligtvis försäkringar om något mot förmodan skulle inträffa. Hur försiktiga vi än är så kan ju olyckan trots det vara framme.

En viktig del utöver det med försäkringar är att vi har trafiktillstånd vilket borgar för god kvalitet – ert bohag eller era inventarier är i goda händer när vi tar hand om flytten åt er.

Om något trots detta skulle gå fel så erhåller ni naturligtvis full kompensation – vår garanti till er.

Anlita gärna oss när ni ska flytta eller transportera något inom Örebro kommun samt från eller till kommunen.

Vi är en seriös flyttfirma i Örebro

Varmt välkommen för en diskussion!

Flytt & Städfix Mälardalen AB

Fakta om Örebro

Läs vid intresse 🙂

År 2020, eller slutet av 2020 uppgick invånarantalet till 156381 i Örebro. Prognosen för 2021 hamnar på ungefär 156500 invånare.

Adam Alahmad

Hejsan! Välkomna till Flytt och Städfix, jag heter Adam och driver Flytt och Städfix. Jag är även ansvarig för innehållet på flytt och städfix där vår ambitionen är att bli Sveriges största kunskapasbank inom flytt och städ. Vi arbetar med att skapa upp bra och tydliga guider för att göra det enklare för dig som ska flytta.