Seriös flyttservice i hela landet!

Flyttfirma Arboga

Enkelt att få offert

Försäkrade för er trygghet

Vi har trafiktillstånd

Vi hjälper er med flytten

Begär Offert Kundomdömen

Pris Direkt

TRAFIKTILLSTÅND
Tillstånd via Transportstyrelsen

KVALITETSGARANTI
Vi löser fel upptäckta efter flytten

ANSVARSFÖRSÄKRING
Vi ersätter skada till 100%

Din flyttfirma i Arboga

Som flyttfirma i Arboga erbjuder vi alla de flyttjänster ni kan tänkas vara i behov av, allt ifrån röjning, packning, bärhjälp till magasinering. När ni flyttar med oss kan ni räkna med en välplanerad och seriös flytt.

Om ni är intresserade av en offert/prisförslag är ni välkomna att kontakta oss här via hemsidans offertformulär, telefon eller via ett vanligt mejl.

Vi åtar oss uppdrag, inte bara i Arboga kommun utan, i hela landet.

Med utbildad personal inom flytt, högt servicetänk, trafiktillstånd och försäkringar kan ni känna er helt trygga om ni vill anlita oss för flytten – och RUT-avdraget, det hjälper vi naturligtvis till med.

Flytthjälp i Arboga – prisvärt och tryggt.

Kostnadsfri offertSå här hanterar vi Corona

Proffsig flyttservice

Flyttfirma Arboga

Vi erbjuder er som privatpersoner alla de flyttjänster ni kan tänkas vara i behov av.

Exempel på tjänster som vi erbjuder kan vara att vi levererar flyttkartonger, vi kan packa åt er, vi kan röja och köra bort det ni inte vill ha kvar, vi kan demontera det ni önskar, montera på nästa adress, bära och transportera, magasinera och så vidare.

Vi jobbar över hela landet även om de flesta av våra uppdrag sker i Mälardalen där vi har vårt säte. Letar ni nu efter en seriös flyttfirma i Arboga så vågar vi lova att ni har kommit rätt!

Är det så att ni har några speciella behov så försöker vi naturligtvis uppfylla dem, exempel på det kanske kan vara speciella föremål av högt värde som vi ser till att packa och transportera på lämpligt sätt. Berätta gärna mer om just era behov så kanske vi kan få en bra bild innan vi lämnar en offert eller ett prisförslag.

Bor du i närliggande Örebro och söker just en Flyttfirma Örebro så finns vi även där!
Bor du åt andra hållet finns vi även som flyttfirma Västerås! Oavsett vart i Sverige du bor är vi flyttfirman för dig.

Prislista

Företag

Företagsflytt

Kanske ska ert företag byta till en annan verksamhetslokal eller är ni i behov av annan flytthjälp eller bärhjälp? Vi har de resurser som krävs för en snabb och effektiv hjälp, kostnadseffektivt och smidigt – med era behov i fokus. Om ni har ett hektiskt tidsschema kan vi lösa det genom att vi hjälper er någon helg då vi har personal för arbete på helger, för att vara så flexibla som möjligt. Detta upplägg skulle kunna vara ett bra alternativ för att undvika störningar i er planering.

Exempel på uppdrag vi gärna åtar oss kan vara att flytta en industri, att flytta en butik eller att flytta ett kontor. Vi är öppna för alla typer av flyttuppdrag.

Ni är välkomna att kontakta oss för en diskussion.

Företagsflytt

Ansvarsförsäkring

För er trygghet innehar vi naturligtvis erforderliga försäkringar så att ni inte behöver oroa er för ert bohag/inventarier under flytten. När ni anlitar oss kan ni vara säkra på att vi kommer att hantera era ägodelar varsamt och när flytten är klar, när ni har slagit er till ro i ert nya hem/lokal, kan vi garantera att ni kommer att känna er nöjda med samarbetet.

Att ni är nöjda är för oss mycket viktigt då det ligger till grund för att vi ska kunna växa som flyttfirma.

Låt oss hjälpa er med flytten, kostnadseffektivt, tryggt och säkert.

50%
RUT

RUT-avdraget

Med RUT-avdraget är det idag en förhållandevis överkomlig kostnad för de flesta att anlita en flyttfirma då privatpersoner kan dra av 50% av arbetskostnaden – vi hjälper till med det genom att fylla i de dokument som krävs.

Som flyttfirma i Arboga vet vi vad som krävs för att ge er en professionell flytt.
Lämna det tunga och energikrävande arbetet till oss så kan ni istället fokusera på ert nya boende eller lokal.

Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttfirma Arboga

Recensioner

5 / 5
Baserat på 32 recensioner via Google

Arboga

Adam Alahmad

Hejsan! Välkomna till Flytt och Städfix, jag heter Adam och driver Flytt och Städfix. Jag är även ansvarig för innehållet på flytt och städfix där vår ambitionen är att bli Sveriges största kunskapasbank inom flytt och städ. Vi arbetar med att skapa upp bra och tydliga guider för att göra det enklare för dig som ska flytta.