Flytt & Städfix Mälardalen AB hjälper dig

Flyttfirma Norge

Flyttjänster inrikes och utrikes.
En seriös internationell flyttfirma som kan utomlandsflytt.

Alltid bra priser och kvalitet

Goda kundbetyg – 4,7/5,0

Tillstånd och försäkringar

Alla förekommande flyttjänster

Inom landet eller utomlands

Varmt välkommen till vår flyttfirma i Norge

Vår flyttfirma är etablerad när det gäller flytt till Norge eller från Norge. Kontakta oss gärna för ett förslag på upplägg samt pris för er flytt eller transport. Det spelar ingen roll om det handlar om en liten flytt, en stor flytt eller en transport av något – vi är flexibla och hjälper alla.

Vid en stor flytt, till Norge eller från Norge, kan upplägget vara att vi hjälper er med allt från början till slut. Vi kan då utföra moment som att sortera, packa, demontera, bära, transportera för att på nästa ställe bära in och montera upp allt. En liten flytt eller transport kan röra sig om att vi hjälper er med att transportera det som är besvärligt och tungt som ni inte själva kan hantera.

Tänk på att RUT-avdraget gäller även vid flytt till och från Norge och det ombesörjer vi via Skatteverket. Kravet är att flytten sker mellan bostäder där ni bor heltid eller deltid. Avdraget ger en kraftig sänkning av kostnaden för er flytt. Kolla gärna med oss exakt vad som gäller vid RUT-avdraget genom att kontakta oss. Även om ni uppfyller kravet för att kunna ta del av avdraget.

Naturligtvis har vår flyttfirma alla dokument i perfekt ordning så som trafiktillstånd och så vidare – en trygg flytt eller transport utlovas.

Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttfirma Norge

Vi erbjuder alltid en hög service och bra priser samtidigt som vår ambition är att alla våra kunder ska vara helt nöjda med oss efter en avslutad flytt eller transport.

När vi tar hand om ert bohag eller era inventarier så hanterar vi dessa på ett ypperligt sätt för att undvika att något tråkigt händer. Till vår hjälp använder vi skydd som skyddsplast, filtar, täcken, spännband och andra hjälpmedel som krävs för en säker flytt eller transport. På vår bil så packar vi in allt på ett bra sätt så att lasten ligger stadigt för att därefter köra bilen på ett säkert sätt för att ytterligare minimera risken för att en skada uppstår. Skulle en skada inträffa, även om det händer sällan, så ersätter vi naturligtvis en sådan skada eller så träder vårt försäkringsbolag in och ersätter.

Även företag, organisationer eller vem som än har ett behov är välkommen att kontakta oss för en flytt eller transport till eller från Norge. Vi försöker alltid att vara flexibla och ställer gärna upp när det passar er bäst, oavsett om det blir på en vanlig helg eller en storhelg. Om ett längre samarbete önskas så är vi även intresserade av det.

Kontakta oss gärna om ni har ett behov!

Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttfirma Norge

Adam Alahmad

Hejsan! Välkomna till Flytt och Städfix, jag heter Adam och driver Flytt och Städfix. Jag är även ansvarig för innehållet på flytt och städfix där vår ambitionen är att bli Sveriges största kunskapasbank inom flytt och städ. Vi arbetar med att skapa upp bra och tydliga guider för att göra det enklare för dig som ska flytta.