Bärhjälp

Vi erbjuder även bärhjälp!
Vi åtar oss gärna mindre eller större uppdrag inom området bärhjälp
Varmt välkommen att kontakta oss – både företag, privatpersoner och offentliga aktörer

Flytt & Städfix Mälardalen AB

Mälardalen bärhjälp

Flytt & Städfix bistår er gärna med bärhjälp om ni är ett företag, privatperson eller en offentlig aktör.

Vi får ofta förfrågningar om bärhjälp och hjälper gärna till med det vid olika arbetstoppar i en företagares verksamhet. Några exempel kan vara att vi hjälper ett byggföretag att bära in exempelvis fönster, dörrar, skåp, vitvaror till snickaren, porslin för badrummet, tegel till muraren, takpannor för taket eller vad som än önskas.

Andra exempel kan vara att vi hjälper till att bära in inventarier till ett nytt kontor, möblera om ett kontor, bära in maskiner till en verkstad, möblera om hemma i en bostad osv.

Kontakta oss gärna när ni har ett längre eller ett kortare behov av bärhjälp eller andra uppgifter som underlättar er planering.

Vi kan vara behjälpliga även utanför ordinarie arbetstid som kvällar och helger, allt för att motverka störningar i er verksamhet – vårt mål är att alltid vara flexibla och anpassa oss efter våra kunders behov.

Vi har en personal som är effektiva och smidiga vilket betyder en god service till våra kunder. Vi välkomnar er när ett behov av bärhjälp eller andra tjänster uppstår i er verksamhet.

Flytt & Städfix Mälardalen AB

Skicka in din förfrågan nedan eller ring oss direkt på 010-455 03 22
eller skicka ett vanligt email till info@flyttfirma-malardalen.se


    Bärhjälp - fyll i formuläret nedan

    Vi återkommer inom kort!


    Flyttbil på väg mot flyttstädning