Bortforsling och Återvinning av Möbler

Behöver du hjälp med att avlägsna gamla möbler eller skräp? Flytt & Städfix Mälardalen är ditt förstahandsval för snabb och effektiv bortforsling i regionen. Vi tar hand om allt från stora möbler till mindre hushållsföremål, inklusive gamla sängar, soffor och vitvaror. Vårt erfarna team hanterar varje uppdrag med största omsorg för att skydda ditt hem och dina ägodelar under transporten.

Flytt & Städfix Mälardalen AB

Prisförslag

Bortforsling skräp och gamla möbler

Miljöansvar genom Återvinning och Återanvändning

Vi på Flytt & Städfix Mälardalen sätter stort värde i miljövänlig hantering. Vår personal arbetar noggrant med att sortera och återvinna dina föremål där det är möjligt. Vi är engagerade i att bidra till en hållbar framtid och ser till att dina gamla möbler och elektronikskräp hanteras på det mest miljöansvarsfulla sättet.

Återanvändning – Ett Smart Val

När du väljer att låta dina gamla möbler eller föremål återanvändas, bidrar du till en cirkulär ekonomi. Genom att bortforsla till återförsäljare som Secondhand.se, Erikshjälpen, Myrorna eller andra secondhand-butiker, kan dina gamla föremål få nytt liv. Dessutom är du berättigad till RUT-avdrag på 25% av transportkostnaden vid sådana transporter.

RUT-Avdrag och Försäkring – Din Trygghet och Fördel

När det kommer till bortforsling kan du, under vissa omständigheter, dra nytta av RUT-avdraget. Detta gäller särskilt när dina möbler transporteras till återförsäljare eller secondhand-butiker, där 25% av transportkostnaderna täcks av RUT-avdraget. Kom ihåg att du behöver ta kontakt med mottagande verksamhet själv.

För att ge dig ytterligare trygghet är alla våra transporter försäkrade genom en transportansvarsförsäkring. Detta innebär att du kan känna dig trygg när du anlitar Flytt & Städfix Mälardalen för dina bortforslingsbehov.

Kontakta Flytt & Städfix Mälardalen Idag

Vill du ha en smidig, säker och ansvarsfull hantering av dina ägodelar? Kontakta oss på Flytt & Städfix Mälardalen för professionell bortforsling. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och en tjänst du kan lita på. Låt oss ta hand om det tunga arbetet, så att du kan fokusera på annat än transport av gamla möbler.

Flytt & Städfix Mälardalen AB

Begär offertLäs mer RUT  Bortforsling offert

  Adress:

  Boyta:

  Övrig yta (kvm):

  Boendeform:

  Våningar:

  Hiss:

  Dina Uppgifter