Flytt & Städfix Mälardalen AB erbjuder effektiv och seriös flyttservice

Flyttfirma Spanien

En seriös flyttfirma för inrikes och utrikes flyttservice.
Vi är en internationell flyttfirma som är rutinerad när det gäller flytt till exempelvis Spanien.

Vårt motto är kvalitet och bra priser

Mycket goda recensioner via Google – 4,8/5,0

Allt inom transport och flytt

Yrkestrafiktillstånd och försäkrat

Flytt inom vårt land samt utomlands

Välkommen till vår flyttfirma i Spanien

Som etablerad och rutinerad flyttfirma erbjuder vi alla förekommande tjänster inom flytthjälp oavsett om det handlar om en flytt inom vårt land eller utomlands. Önskar ni exempelvis flytta/transportera något mellan vårt land och Spanien så har vi de kunskaper och de resurser som krävs för att utföra ett sådant flyttuppdrag på bästa sätt. Varmt välkommen om ni funderar över något angående er flytt, en prisuppgift eller om ni har några andra frågor. För vår flyttfirma i Spanien är alla uppdrag av intresse oavsett om det handlar om en liten flytt eller en större flytt.

Ett stort flyttuppdrag, till Spanien eller från Spanien, kan innebära att vi hjälper er att sortera, demontera, återvinna, packa, bära och transportera och så vidare. När vi kommer fram till målet för flytten kan vi även där vara behjälpliga med olika tjänster som att ställa allt i ordning. En liten flytt kan då innebära att vi enbart flyttar något enkelt så som en tung möbel eller något annat som ni önskar hjälp med.

Idag är det mycket förmånligt att anlita proffs för hjälp med en flytt eller en transport med tanke på det förmånliga RUT-avdraget via Skatteverket. Avdraget som kan nyttjas är 75000 kr per år för en person och finns det då två personer i hushållet är det 150000 kr som är maximalt avdrag. Vi hanterar RUT-avdraget via Skatteverket och finns det någon fråga om vad som gäller så svarar vi gärna på dessa frågor för att reda ut exakt hur det fungerar. Ett viktigt krav att tänka på är att om det ska gå att nyttja avdraget så är det ett krav att det handlar om en flytt mellan bostäder där vederbörande bor heltid eller deltid. Sedan krävs det naturligtvis en inkomst för att det ska finnas något att dra av emot.

Som flyttfirma som regelbundet kör mellan vårt land och Spanien har vi naturligtvis alla de dokument som krävs så som olika försäkringar och yrkestrafiktillstånd. Vi tillhandahåller en seriös och säker flytthjälp eller transport.

Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttfirma Spanien

Vi är mycket måna om att alla våra fina kunder ska vara nöjda med oss efter det att flytten eller transporten är slutförd. Därför arbetar vi hårt med kvalitet, service, priser och så vidare vilket är grunden för att alla ska vara nöjda.

När vi utför ett flyttuppdrag i exempelvis Spanien tar vi hand om inventarier och bohag på bästa sätt för att undvika skador och andra tråkigheter. Till vår hjälp har vi olika skydd så som skyddsplaster, filtar, täcken och spännband för att motverka att något tråkigt händer. När vi sedan packar in allt på flyttbilen så gör vi det på ett bra och säkert sätt så att allt ligger stadigt innan vi kan köra mot slutmålet. När sedan flyttbilen väl rullar på vägen så kör vi självklart på ett sådant sätt så att vi ytterligare motverkar onödiga skador. Men trots alla dessa försiktighetsåtgärder så kan ju ändå något oförutsett hända även om det händer väldigt sällan. I dessa sällsynta fall ersätter vi eller vårt försäkringsbolag en sådan skada.

Vår flyttfirma kör inte bara åt privatpersoner utan även företag och andra är naturligtvis välkomna att kontakta oss om det finns behov av hjälp med en transport eller flytt av något slag, exempelvis till Spanien eller från Spanien. Flexibilitet är ett av våra ledord vilket betyder att vi i största möjliga mån ställer upp även helger och röda dagar om så krävs.

Känn er varmt välkommen att kontakta vår flyttfirma oavsett om det handlar om ett enstaka uppdrag eller ett längre samarbete.

Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttfirma Spanien

Adam Alahmad

Hejsan! Välkomna till Flytt och Städfix, jag heter Adam och driver Flytt och Städfix. Jag är även ansvarig för innehållet på flytt och städfix där vår ambitionen är att bli Sveriges största kunskapasbank inom flytt och städ. Vi arbetar med att skapa upp bra och tydliga guider för att göra det enklare för dig som ska flytta.