Trygg flyttjänst inom hela vårt land!

Flyttfirma Eskilstuna

Prisvärda offerter!

Erforderliga försäkringar

Tillstånd att bedriva flyttverksamhet

En seriös flyttfirma i Eskilstuna

Begär Offert Våra kundomdömen

Pris Direkt

TRAFIKTILLSTÅND
Tillstånd att bedriva yrkesmässig trafik

KVALITETSGARANTI
Vi åtgärdar skador upptäckta efter flytten

ANSVARSFÖRSÄKRING
Vid skada får ni 100% ersättning

Kvalitativ Flyttfirma Eskilstuna

Flyttfirma i Eskilstuna

Söker du efter en flyttfirma Eskilstuna för hjälp med delar av eller hela din flytt? Vi hjälper dig med din flytt oavsett hur stor eller liten den är. Med oss kan du även flytta endast i Eskilstuna och omnejd lika väl som du kan flytta med oss över hela Sverige eller kanske till ett annat land i EU.

Ingen flytt är för liten eller för stor för oss, vi älskar att hjälpa dig som privatperson och företag med våra skräddarsydda flytt tjänster. Oavsett om du endast söker hjälp med transport av ditt bohag eller komplett flytthjälp från paketering till flyttstädningen efter flytten så finns vi här för att hjälpa dig på vår Flyttfirma i Eskilstuna. Tveka inte att kontakta oss eller be om gratis offert helt förbindelsefritt!

Välkommen till oss på Flytt & Städfix i Eskilstuna.

Billig flytt med RUT på vår Flyttfirma Eskilstuna

Med dagens RUT-avdrag väljer många nu att överlämna denna tunga process, helt eller delvis, till proffs som håller på med detta dagligen.

Låt vår Flyttfirma i Eskilstuna underlätta för er
så att ni istället kan fokusera på annat. Vi hjälper er gärna med er flytt i Eskilstuna kommun. Tänk på att ni även kan hyra flyttbil med chaufför om ni önskar att sköta större delen av flytten själva. Varmt välkommen att kontakta oss för ett förmånligt prisförslag.

Offert utan kravSå här hanterar vi Corona

Vi är måna om er trygghet vilket betyder att vi packar och transporterar det som ska flyttas på bästa sätt och innehar naturligtvis trafiktillstånd för vår verksamhet. Skulle olyckan trots våra ansträngningar ändå vara framme under din flytt till eller från Eskilstuna så har vi precis som alla andra seriösa flyttfirmor försäkringar som täcker.

Om ni vill att vi ska sköta hela flytten eller bara en liten del av flytten så är det inga problem, ni väljer vad ni vill ha hjälp med och tillsammans kan vi diskutera fram en lösning. Exempel på flyttjänster som vi gärna bistår med är röjning av vindar och källare, packning av ert bohag, körning till återvinning/tipp, demontering av olika möbler, dödsbostädning, rengöring efter flytt, bärhjälp,  montering av det som är tidigare nedmonterats för att kunna flytta samt magasinering.

Företagsflytt i Eskilstuna för stora och små företag

Smidig flyttservice

Flyttfirma Eskilstuna

Vi är intresserade av alla förekommande uppdrag inom flytthjälp i och runt Eskilstuna och våra kunder är privatpersoner, företag samt offentliga aktörer i Eskilstuna med omnejd.

Våra flyttar i Eskilstuna är mycket prisvärda samt effektiva och smidiga så att ni lugnt kan slappna av när vi gör jobbet åt er. Vårt mål efter avslutat flytt är naturligtvis att ni ska känna er nöjd.

Hör gärna av er till vår flyttfirma i Eskilstuna med en offertförfrågan.
Vi finns till hands för att hjälpa er!

Bohagsflytt

Företagsflytt i Eskilstuna för stora och små företag

Företagsflytt

Företags och kontorsflytt med vår Flyttfirma Eskilstuna

Vår flyttfirma i Eskilstuna erbjuder företagare i kommunen alla möjliga olika tjänster inom flytt samt närliggande tjänster. Vi kan hjälpa er när ni vill byta kontor, flytta en industri eller en butik samt om ni har behov av tillfällig bärhjälp, vad än saken gäller så hjälper vi er.

Ni kan se oss som en resurs när behov uppstår!

Kontakta oss gärna för en offert så kommer vi tillbaka med ett prisförslag inom kort.

Tungflytt, Pianoflytt och flytt med tunga lyft i Eskilstuna

Tungflytt i Eskilstuna – När du behöver hjälp med tunga lyft

Välkommen till Flytt & Städfix, din pålitliga partner när det gäller tungflytt och tunga lyft i Eskilstuna. Vår tjänst är utformad för att underlätta alla aspekter av flyttprocessen, oavsett om du behöver flytta stora föremål som pianon, säkerhetsskåp, företagsutrustning eller andra tunga föremål.

Med vår expertis, vår specialutrustning och vår djupgående erfarenhet kan vi säkerställa att dina värdefulla tillhörigheter transporteras säkert och effektivt. Vi är stolta över att leverera exceptionell kundservice och skräddarsyr våra flyttjänster efter dina unika behov.

Vare sig du planerar en företagsflytt, omorganiserar ditt hem eller bara behöver lite extra hjälp med de tunga sakerna, är vi på Flytt & Städfix i Eskilstuna här för att göra din flytt så smidig och stressfri som möjligt. Läs mer om vår tungflytt i Eskilstuna.

Tungflytt

Priset för att anlita en flyttfirma i Eskilstuna varierar beroende på flera faktorer, inklusive avstånd, mängden ägodelar och de tjänster du behöver. För att få en exakt prisuppgift bör du kontakta flera flyttfirmor i Eskilstuna och begära offert baserat på dina specifika behov.

Kostnaden för att anlita en flyttfirma är beroende av olika faktorer, inklusive plats och omfattningen av din flytt. För att få en uppskattning bör du kontakta flera flyttfirmor och be om prisuppgifter baserat på din situation.

För att säkerställa att du får den bästa möjliga service och att din flyttfirmaval är tillgänglig bör du boka så tidigt som möjligt, särskilt om du planerar att flytta under högsäsongen. Det är vanligt att boka flyttfirmor flera veckor eller till och med månader i förväg.

Ja, i Sverige kan du dra av 50% av arbetskostnaden för flyttfirmatjänster genom RUT-avdraget, vilket gör det ekonomiskt fördelaktigt när du anlitar en flyttfirma. Se till att flyttföretaget är godkänt för RUT-avdraget och följ de specifika reglerna och begränsningarna.

Prisvärd Flyttfirma Eskilstuna med RUT-Avdrag

Att idag anlita en flyttfirma, exempelvis vår flyttfirma i Eskilstuna, behöver inte kosta så väldigt mycket då RUT-avdraget är så pass förmånligt. Som privatperson går det idag att dra av 50% av arbetskostnaden via skatteverket.

Kruxet kan dock vara att hitta en seriös flyttfirma och vi hoppas så klart att ni väljer oss som flyttfirma i Eskilstuna. Känner ni minsta tvivel så läs gärna våra goda recensioner från Google som presenteras här på vår hemsida – på startsidan. Eller kontakta oss och fråga alla frågor du har samt berätta om de saker som du oroar dig över så ser vi till att din flytt i Eskilstuna blir skräddarsydd efter dig och precis som du vill ha den!

Önskar ni ett pris för er flytt är ni välkomna att kontakta oss på det sätt som känns bäst för er. Här på hemsidan går det att fylla i ett offertformulär men det går även bra att skicka ett vanligt mejl eller att ringa.

offertformulär.

Ni kan då välja mellan ett fast pris eller ett löpande timpris från 599kr/h inklusive moms, vilket inkluderar två flyttgubbar och en flyttbil. Vi är stolta över att erbjuda detta då 2 personer och flyttbil kostar mellan 700-900 kr/h inklusive rutavdrag hos våra konkurrenter!

Vi är den billigaste flyttfirman i  Eskilstuna! 

50%
RUT

Försäkrad flytt – Flyttfirma Eskilstuna

För oss är det mycket viktigt att ni känner er trygg med oss. Därför har vi precis som alla andra seriösa flyttfirmor trafiktillstånd samt erforderliga försäkringar – för er trygghet.

Ert bohag eller inventarier är i säkra händer när ni flyttar med vår flyttfirma i Eskilstuna.

Skulle något mot förmodan gå fel under flyttens gång erhåller ni full kompensation för det som skadas – vår garanti.

Anlita gärna oss – en professionell och erfaren firma som hjälper er med flytten i Eskilstuna. Vi vet vad som krävs för att ge er en trygg flytt.

Varmt välkommen!

Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttfirma i Eskilstuna

Adam Alahmad

Hejsan! Välkomna till Flytt och Städfix, jag heter Adam och driver Flytt och Städfix. Jag är även ansvarig för innehållet på flytt och städfix där vår ambitionen är att bli Sveriges största kunskapasbank inom flytt och städ. Vi arbetar med att skapa upp bra och tydliga guider för att göra det enklare för dig som ska flytta.