Trygg flyttjänst inom hela vårt land!

Flyttfirma Eskilstuna

Prisvärda offerter!

Erforderliga försäkringar

Tillstånd att bedriva flyttverksamhet

En seriös flyttfirma i Eskilstuna

Begär Offert

Pris Direkt

TRAFIKTILLSTÅND
Tillstånd att bedriva yrkesmässig trafik

KVALITETSGARANTI
Vi åtgärdar skador upptäckta efter flytten

ANSVARSFÖRSÄKRING
Vid skada får ni 100% ersättning

En trygg flyttfirma i Eskilstuna

Alla som någon gång har flyttat vet hur jobbigt och tungt det kan vara med allt som ska sorteras, packas, köras bort samt transporteras till den nya adressen. Därtill är det olika anmälningar och dokument som måste fyllas i exempelvis angående adressändring och folkbokföring. Är det så att man vill sköta flytten själv så ska bärhjälp bland vänner och familj samt lastbil ordnas. Därefter ska den gamla lokalen eller boendet rengöras vilket även det är mycket ansträngande.

Flyttbil utanför bostad i Eskilstuna

Med dagens RUT-avdrag väljer många nu att överlämna denna tunga process, helt eller delvis, till proffs som håller på med detta dagligen.

Låt oss underlätta för er så att ni istället kan fokusera på annat. Vi hjälper er gärna med er flytt i Eskilstuna kommun. Tänk på att ni även kan hyra flyttbil med chaufför om ni önskar att sköta större delen av flytten själva. Varmt välkommen att kontakta oss för ett förmånligt prisförslag.

Vi är måna om er trygghet vilket betyder att vi packar och transporterar det som ska flyttas på bästa sätt och innehar naturligtvis trafiktillstånd för vår verksamhet. Skulle olyckan trots våra ansträngningar ändå vara framme så har vi precis som alla andra seriösa flyttfirmor försäkringar som täcker.

Om ni vill att vi ska sköta hela flytten eller bara en liten del av flytten så är det inga problem, ni väljer vad ni vill ha hjälp med och tillsammans kan vi diskutera fram en lösning. Exempel på flyttjänster som vi gärna bistår med är röjning av vindar och källare, packning av ert bohag, körning till återvinning/tipp, demontering av olika möbler, rengöring efter flytt, montering av det som är tidigare nedmonterats för att kunna flytta samt magasinering.

En av flyttfirmans transportbilar som står parkerad och redo att åka till måldestinationen

Smidig flyttservice

Flyttfirma Eskilstuna

Vi är intresserade av alla förekommande uppdrag inom flytthjälp och våra kunder är privatpersoner, företag samt offentliga aktörer i Eskilstuna med omnejd.

Våra flyttar är mycket prisvärda samt effektiva och smidiga så att ni lugnt kan slappna av när vi gör jobbet åt er. Vårt mål efter avslutat flytt är naturligtvis att ni ska känna er nöjd.

Hör gärna av er till vår flyttfirma i Eskilstuna med en offertförfrågan.
Vi finns till hands för att hjälpa er!

Flyttfirma

Glad kund med tummen upp bredvid en flyttlastbil

Företagsflytt

Flytthjälp, transporter och bärhjälp

Vår flyttfirma i Eskilstuna erbjuder företagare i kommunen alla möjliga olika tjänster inom flytt samt närliggande tjänster. Vi kan hjälpa er när ni vill byta kontor, flytta en industri eller en butik samt om ni har behov av tillfällig bärhjälp, vad än saken gäller så hjälper vi er.

Ni kan se oss som en resurs när behov uppstår!

Kontakta oss gärna för en offert så kommer vi tillbaka med ett prisförslag inom kort.

Offert

Prisvärt och RUT-avdrag

Att idag anlita en flyttfirma, i exempelvis Eskilstuna, behöver inte kosta så väldigt mycket då RUT-avdraget är så pass förmånligt. Som privatperson går det idag, år 2022, att dra av 50% av arbetskostnaden via skatteverket.

Kruxet kan dock vara att hitta en seriös flyttfirma och vi hoppas så klart att ni vill pröva oss. Känner ni minsta tvivel så läs gärna våra goda recensioner från Google som presenteras här på vår hemsida – på startsidan.

Önskar ni ett pris för er flytt är ni välkomna att kontakta oss på det sätt som känns bäst för er. Här på hemsidan går det att fylla i ett offertformulär men det går även bra att skicka ett vanligt mejl eller att ringa.

offertformulär.

Ni kan då välja mellan ett fast pris eller ett löpande timpris från 599kr/h inklusive moms, vilket inkluderar två flyttgubbar och en flyttbil.

50%
RUT

Försäkrade

För oss är det mycket viktigt att ni känner er trygg med oss. Därför har vi precis som alla andra seriösa flyttfirmor trafiktillstånd samt erforderliga försäkringar – för er trygghet.

Ert bohag eller inventarier är i säkra händer när ni flyttar med oss.

Skulle något mot förmodan gå fel under flyttens gång erhåller ni full kompensation för det som skadas – vår garanti.

Anlita gärna oss – en professionell och erfaren firma som hjälper er med flytten i Eskilstuna. Vi vet vad som krävs för att ge er en trygg flytt.

Varmt välkommen!

Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttfirma Eskilstuna