Om oss

Flytt & Städfix Mälardalen AB är ett fullserviceföretag

Välkommen till Flytt & Städfix Mälardalen AB – er erfarna och pålitliga flyttfirma som förstår vikten av att varje detalj i flyttprocessen blir omsorgsfullt hanterad. Vi är inte bara specialiserade på flytt – vi erbjuder även ett omfattande utbud av städtjänster som ser till att ditt gamla hem lämnas skinande rent och ditt nya hem är fräscht och välkomnande från stunden du kliver in.

Privatflytt
Företagsflytt
Kontakta oss

Vår vision

Vår filosofi är att erbjuda fullservice där du som kund står i centrum. Oavsett omständigheterna runt din flytt är vi här för att tillgodose dina behov, från den inledande planeringen till den sista finjusteringen. Våra tjänster är skräddarsydda för att ge en personlig touch som speglar dina unika önskemål. Behöver du bara hjälp med transport? Eller önskar du ett heltäckande paket inklusive packning, transport, uppackning och städning? Vi anpassar oss efter dina behov.

Kvalitetssäkrade tjänster för flytt och städ

Det är vårt löfte att allting ska skötas smidigt och professionellt. Vårt team består av erfarna flytt- och städexperter som är utrustade för att hantera allt från de mest ömtåliga föremål till stora möbler, säkerställande att de anländer till sitt nya hem i samma skick som de lämnade det gamla. Och när det gäller städningen, vare sig det är en grovstädning efter renovering eller en detaljerad flyttstädning, kommer våra städspecialister att leverera resultat som inte bara möter, utan överträffar de standarder som svenska hyresvärdar och bostadsrättsföreningar förväntar sig.

Tillgänglighet

Vi uppskattar att flyttar och behovet av städning kan uppstå när som helst och därför erbjuder vi flexibilitet som en grundsten i vår service. Vår tillgänglighet sträcker sig över vardagar och helger, allt för att passa just din tidsplan.

Välj oss för dina flytt- och städbehov!

Att välja Flytt & Städfix Mälardalen AB betyder att du väljer en partner som arbetar med dig genom varje steg. Vi tar hand om dina ägodelar som om de vore våra egna och lämnar dina utrymmen skinande rena. Det är vår passion för service som skiljer oss från mängden och vi är hängivna till att varje kund lämnar oss med ett leende och en känsla av total tillfredsställelse.

Kontakta oss för att diskutera hur vi kan underlätta din nästa flytt och städbehov. Flytt & Städfix Mälardalen AB är här för att ge dig ro i sinnet och en problemfri start på ditt nya kapitel.