Tungflytt Eskilstuna

Behöver du flytthjälp? Kanske har du bohag som består av tunga föremål och behöver göra en tungflytt? Då har du kommit rätt! Vi på Flytt & Städfix flyttfirma i Eskilstuna har stor erfarenhet och utför tunga flyttar för både privatpersoner och företag.

Begär offert

Pris Direkt

TRAFIKTILLSTÅND
Tillstånd att bedriva yrkesmässig trafik

KVALITETSGARANTI
Vi rättar till fel upptäckta efter flytten

ANSVARSFÖRSÄKRING
100 % ersättning vid olycka

Tungtransporter

Vår avdelning för tungt gods eller tungflytt är specialiserad på att hantera tunga, besvärliga och otympliga objekt. Några exempel på de uppdrag vi utför är att flytta kassaskåp, tunga maskiner, skåp, spabad och liknande. Tveka inte med att kontakta oss om du behöver en tungtransport eller om du behöver flytta något inom en kort sträcka inom en bostad eller en lokal. – Vi hjälper alla!

Vi har även både ansvarsförsäkring samt kvalitetsgaranti. Detta innebär att vår flyttfirma har försäkringar som täcker eventuella skador på din egendom eller inventarier om vi skulle missköta något, upp till 10 miljoner kronor. Ditt bohag är således alltid försäkrat och får 100 % ersättning om olyckan skulle vara framme. Kvalitetsgarantin är vår bekräftelse på att du som kund alltid ska känna dig trygg och nöjd under uppdraget som du anlitar oss till. Garantin innebär att vi snarast åtgärdar det som har blivit fel om du skulle upptäcka något.

Piano lastas på flyttbil av två personer

Tungflytt Eskilstuna – till ett bra pris

Vi på Flytt & Städfix utför flera uppdrag till kunder och erbjuder en stor variation av flyttjänster, såsom tung lyft. Vi har stor erfarenhet av att bära och transportera tunga föremål och göra exempelvis pianoflytt eller flygelflytt. Med vår hjälp kan din tungflytt i Eskilstuna ske smidigt, effektivt och mycket säkrare än om du som privatperson hade gjort detta – allt detta till ett förmånligt pris för dig som kund! Att hjälpa privatpersoner liksom företag med alla möjliga flyttjänster, inte bara tunga lyft, gör vi inte bara i Eskilstuna, utan över hela Sverige.

Flyttjänster från Flytt & Städfix

Söker du hjälp med flyttjänster såsom tungflytt, utlandsflytt, packhjälp eller bortforsling? Vi på Flytt & Städfix i Eskilstuna bistår med dessa tjänster samt många fler! Vi erbjuder en omfattande portfölj av diverse flyttjänster. Vi är anpassningsbara och flexibla, för att du som kund ska få dina individuella behov och önskemål tillgodosedda. Därför arbetar vi med helhetslösningar, vilket innebär att vi hjälper dig från planering till flyttstädning med packning, transport av bohag, städning, magasinering och bortforsling om så önskas. Utöver detta så utmärks ett samarbete med oss genom att vi alltid inledningsvis gör en kostnadsfri besiktning av ditt bohag eller gods för att bedöma vilka resurser vi behöver, i form av personal och utrustning, samt för att ge dig som kund en informerande och heltäckande kostnadsuppskattning. På så sätt kan du som kund alltid känna dig trygg och informerad från start och fatta ett genomtänkt beslut.

Professionell flytthjälp i Eskilstuna

Vår personal på Flytt & Städfix besitter flerårig erfarenhet i företagsflytt respektive privatflytt. Därtill har vår personal utbildningar inom materialkunskap, möbelvård, bakgavellyft samt användning av olika produkter och vi har alltid trafiktillstånd. De tre ledorden som utmärker oss är “Snabbhet”, “Bra priser” och “Tryggget” – detta bär vi med oss i varje uppdrag vi tar oss an. Vi finns till för att effektivisera er flytt och göra processen så smidig som möjlig, utan att potentiella störningar uppstår såsom i flytten eller i din övriga verksamhet. Behöver du flytthjälp i Eskilstuna? Då ska du vända dig till oss för både flytthjälp samt många fler tjänster som kan underlätta för dig!

Risk- och problemfri tungflytt i Eskilstuna och hela Sverige

De flyttuppdrag som kräver styrka, rätt verktyg och kännetecknas av en allmänt komplex karaktär, betraktar vi som tungflytt. Ett framgångsrikt koncept för dessa uppdrag består av en kombination av resurser och erfarenhet. Vårt team har full förståelse för vad uppdrag som tungflytt innebär och vet väl hur de ska navigera i uppdraget för att säkerställa en trygg, smidig och effektiv flytt. Därtill har vi tillgång till redskap såsom sele, maskiner, verktyg samt specialutrustning som är anpassningsbara efter varje individuell flytt och behov. Vi har även kontinuerlig kontakt med kompetenta samarbetspartners som kan bistå med ytterligare rådgivning eller utrustning inför ett uppdrag vi har om det skulle behövas, på så sätt kan våra kunder alltid känna trygghet i att vi alltid utför våra uppdrag som tunga lyft, säkert och effektivt utan förseningar eller olyckor..

Kontakta oss

Om du är intresserad av våra tjänster såsom tungflytt eller annat, oavsett som privatperson eller företag, så hjälper vi dig gärna! Ta kontakt med oss för ytterligare rådgivning, eller läs mer och skicka en offertförfrågan om du önskar en av våra tjänster oavsett om behovet av bärhjälp är lång- eller kortvarigt – så att vi kan underlätta din planering. Eftersom vi alltid strävar efter flexibilitet och 100 % kundnöjdhet, hjälper vi även till utanför ordinarie arbetstid såsom kvällar och helger, för att kunna motverka störningar i din verksamhet. Välkommen till Flytt & Städfix i Eskilstuna!

Våra kontaktuppgifter om du önskar ringa: 010-455 03 22, eller mail: info@flyttfirma-malardalen.local

Begär offert

Prisvärd Flyttfirma Enköping med RUT

Idag är det prisvärt för en privatperson att anlita en flyttfirma då RUT-avdraget är så pass förmånligt. En privatperson kan, för alla tjänster inom RUT, dra av halva arbetskostnaden. För alla tjänster inom RUT och ROT går det att dra av upp till 75000 kr per år, två personer i hushållet betyder då 150000 kr vilket kan fördelas på både RUT och ROT. En normal flytt i närområdet kostar dock en bråkdel av dessa summor.

Om ni önskar ett fast pris är ni välkomna att fylla i vårt större offertformulär eller vår snabboffert. Annars är våra timpriser från 599 kr per timma inklusive moms vilket inkluderar två personal samt en flyttbil.

Om ni tycker att detta låter krångligt är ni välkomna att kontakta oss på annat sätt som via telefon, mejl eller via vår chatt här på vår hemsida.

50%
RUT

Försäkrad Flyttfirma för en trygg flytt i Enköping

För oss är det viktigt att ni känner er säkra och trygga med oss, därför är vi noga med att alla dokument för verksamheten är i sin ordning så som trafiktillstånd via transportstyrelsen, försäkring via Trygg Hansa samt övriga företagsdokument.

Bohag och inventarier är därmed i trygga händer!

Även om något mot förmodan skulle inträffa så kompenseras ni till 100 % – trygghet är viktigt för oss.

Välkommen att anlita ett gäng serviceinriktade flyttkarlar i Enköping. Vi vet vad som krävs för att flytten ska löpa på smidigt och bekymmersfritt!

Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttfirma Enköping