Tungflytt Västerås

Vi är specialister på lyftuppdrag. Varje lyftuppdrag är unikt och kräver nära samarbete mellan oss och våra kunder, med hänsyn till specifika förutsättningar. Kontakta vår flyttfirma i Västerås för att utforska hur våra lösningar kan hjälpa er. Vi kan vara med i hela projektet eller delvis beroende på era behov. Välkommen till en erfaren flyttfirma i Västerås med starka referenser. När du väljer att flytta med Flytt & Städfix kan du vara trygg i att vi levererar hög kvalitet. Vi utför flyttningar både lokalt i Västerås med omnejd och nationellt, samt även internationellt. Vi är en flyttfirma som alltid sätter våra kunder i centrum.

Begär offert

Pris Direkt

TRAFIKTILLSTÅND
Tillstånd att bedriva yrkesmässig trafik

KVALITETSGARANTI
Vi rättar till fel upptäckta efter flytten

ANSVARSFÖRSÄKRING
100 % ersättning vid olycka

Tungtransporter med Flytt & Städfix

Vår avdelning för tungt gods eller tungflytt är specialiserad på att hantera tunga, besvärliga och otympliga objekt. Tillsammans kan vi skapa en plan som tar hänsyn till tidsplanen och utförandet. Våra erfarna medarbetare kan vanligtvis hjälpa till enligt dina önskemål och även med kort varsel, inklusive kvällar och helger om det behövs. Exempel på uppdrag kan vara att flytta kassaskåp, tunga maskiner, skåp, spabad och liknande. Vi hjälper olika typer av kunder, inklusive företag, kommuner och privatpersoner, med allt som är tungt och besvärligt. Våra erfarna medarbetare är effektiva, tillmötesgående och smidiga. Tveka inte att kontakta oss om du behöver en tungtransport eller om du behöver flytta något inom en kort sträcka inom en bostad eller en lokal.

Piano lastas på flyttbil av två personer

Prisvärd Tungflytt i Västerås

Om du står inför en flytt och behöver hjälp med att transportera tunga möbler, maskiner, kassaskåp, värmesystem eller annat som kräver extra omsorg, så kan vi vara till din tjänst. Våra skickliga medarbetare är utbildade för att hantera tunga flyttar av alla slag och arbetar noggrant och strukturerat för att undvika olyckor. Vi assisterar både privatpersoner och företag på våra flyttfirmor i Västerås och hela Sverige med omgivningar, oavsett om det rör sig om stora eller små flyttlass med olika former eller vikter.

Flyttjänster från Flytt & Städfix

Vi kan även stå till tjänst med flyttstädning av din gamla bostad i Västerås. Ofta kan vi utföra städningen samma dag som du flyttar ut. Du får alltid garanti på din flyttstädning via oss. Vi erbjuder även andra flyttjänster såsom packning, magasinering, transport och annat. Vi hjälper dig med det du är i behov av.

Vi utför pianoflytt & tung lyft

Med flera års erfarenhet utför vi på Flytt & Städfix tungflytt med hög kompetens. Vi har erfarenhet av att flytta tunga föremål som pianon och flyglar åt våra kunder. Ansvar och transparens är viktiga principer för oss, vilket innebär att vi vill att du ska känna dig trygg när du anförtror din flytt till oss. Med vår omfattande kunskap och erfarenhet inom branschen kan vi alltid genomföra tungflyttar på ett professionellt sätt. Vi är stolta över att inneha yrkestrafiktillstånd och försäkringar hos Trygg Hansa för att ytterligare säkerställa kundens förtroende.

Tungflytt i Västerås och hela Sverige utan problem och risker

Vi erbjuder en omfattande portfölj av flytttjänster och strävar efter att ge dig en helhetslösning som uppfyller dina önskemål. Från planering till flyttstädning kan vi hjälpa dig med packning, flytt, transport, städning och magasinering. Innan vi påbörjar arbetet genomför vi alltid en kostnadsfri besiktning av ditt gods för att bedöma vilka resurser som krävs, både när det gäller utrustning och personal. Vi kan sedan ge dig en heltäckande kostnadsuppskattning för att du ska känna dig trygg och informerad. Alternativt kan du fylla i vårt formulär nedan för att snabbt få en offert!

 

Tungflytt med Flytt & Städfix i Västerås

Om du ska flytta i Västerås och behöver lite hjälp med tungflytt har du hittat rätt! Oavsett om du är ett företag eller privatperson som flyttar. Vi erbjuder snabb, effektiv och trygg flytthjälp, såsom tungflytt av piano eller andra tunga, eller ömtåliga möbler eller saker. Vi finns tillgängliga i Västerås och andra delar av Sverige. Om du är intresserad kan du fylla i en offertförfrågan. Om du har några frågor eller funderingar kan du höra av dig till oss redan idag!

Begär offert

Prisvärd Flyttfirma Enköping med RUT

Idag är det prisvärt för en privatperson att anlita en flyttfirma då RUT-avdraget är så pass förmånligt. En privatperson kan, för alla tjänster inom RUT, dra av halva arbetskostnaden. För alla tjänster inom RUT och ROT går det att dra av upp till 75000 kr per år, två personer i hushållet betyder då 150000 kr vilket kan fördelas på både RUT och ROT. En normal flytt i närområdet kostar dock en bråkdel av dessa summor.

Om ni önskar ett fast pris är ni välkomna att fylla i vårt större offertformulär eller vår snabboffert. Annars är våra timpriser från 599 kr per timma inklusive moms vilket inkluderar två personal samt en flyttbil.

Om ni tycker att detta låter krångligt är ni välkomna att kontakta oss på annat sätt som via telefon, mejl eller via vår chatt här på vår hemsida.

50%
RUT

Försäkrad Flyttfirma för en trygg flytt i Enköping

För oss är det viktigt att ni känner er säkra och trygga med oss, därför är vi noga med att alla dokument för verksamheten är i sin ordning så som trafiktillstånd via transportstyrelsen, försäkring via Trygg Hansa samt övriga företagsdokument.

Bohag och inventarier är därmed i trygga händer!

Även om något mot förmodan skulle inträffa så kompenseras ni till 100 % – trygghet är viktigt för oss.

Välkommen att anlita ett gäng serviceinriktade flyttkarlar i Enköping. Vi vet vad som krävs för att flytten ska löpa på smidigt och bekymmersfritt!

Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttfirma Enköping

Vårt kontor i Enköping