Tungflytt Uppsala

Vi på Flytt & Städfix specialiserar oss på tunga flyttuppdrag i Uppsala, och resterande Sverige. Vi har kompetensen och erfarenheten för att hantera och hjälpa dig att flytta tunga föremål. Det är alltid viktigt att tunga föremål hanteras av professionella för att undvika skador. Att utföra tunga flyttar utan erfaren personal kan leda till allvarliga personskador. Dessutom finns risken att gods skadas på grund av olyckor eller felaktig hantering.

På vår flyttfirma i Uppsala ser vi till att lyfta på rätt sätt och flytta dina föremål säkert. Om du till exempel behöver hjälp med pianoflytt i Uppsala, är det viktigt att det utförs med ansvar och noggrannhet för att säkerställa att instrumentet når sin destination oskadat. Det är där vi kan hjälpa dig. Vi erbjuder även hjälp med kassaskåpsflytt och andra tunga föremål som behöver flyttas till ditt nya hem eller kontor. Vi är din flytthjälp i Uppsala när du behöver assistans med tunga föremål. Men behåll följande mening som den är: ”Vi kan ta hand om och hjälpa dig att flytta tunga saker; kassaskåp, pianon, flyglar, ventilationsaggregat, ställverk, pannor, större tavlor och mycket mer.”

Begär offert

Pris Direkt

TRAFIKTILLSTÅND
Tillstånd att bedriva yrkesmässig trafik

KVALITETSGARANTI
Vi rättar till fel upptäckta efter flytten

ANSVARSFÖRSÄKRING
100 % ersättning vid olycka

Så förbereder du möbler och större lösa föremål inför flytt

När det kommer till flytt finns det föremål som är för stora för att packas i vanliga lådor, men de behöver ändå förberedas på rätt sätt. Det kan handla om möbler, maskiner och fritidsutrustning. Här är några viktiga förberedelsetips att ha i åtanke:

Möbler:

  • Montera isär möbler som soffor, bord, bokhyllor, garderober och sängar. Ta bort ben och utstickande delar.
  • Skydda möbler med fina ytor, madrasser, tyger och sängar genom att täcka dem med bubbelplast för att undvika smuts och skador.
  • Ta ut hyllplan och förvara de lösa hyllstiften i en påse som är tydligt märkt och lätt att hitta igen. Gärna tejpa ihop hyllplanen.
  • Töm alla byrålådor. Om möbeln är lätt nog kan vi transportera den med lådorna, men se till att tejpa fast dem för att undvika att de åker ut under transporten.

Maskiner och elektronik:

  • Kontakta en behörig fackman för att koppla ur disk- och tvättmaskiner som ska flyttas.
  • Töm gräsklippare, båtmotorer och liknande på bensin och olja.
  • Koppla ur datorer och andra elektriska apparater. Tejpa fast sladdar som inte kan tas bort. Packa alla lösa kablar i kartonger.

Övriga större föremål:

  • Rulla ihop mattor och knyt om dem.
  • Tejpa ihop gardinstänger, skidor, stavar och liknande.
  • Skydda stora tavlor och speglar genom att slå in dem med bubbelplast.
Piano lastas på flyttbil av två personer

Vi utför pianoflytt & tung lyft

Med flera års erfarenhet utför vi på Flytt & Städfix tungflytt med hög kompetens. Vi har erfarenhet av att flytta tunga föremål som pianon och flyglar åt våra kunder. Ansvar och transparens är viktiga principer för oss, vilket innebär att vi vill att du ska känna dig trygg när du anförtror din flytt till oss. Med vår omfattande kunskap och erfarenhet inom branschen kan vi alltid genomföra tungflyttar på ett professionellt sätt. Vi är stolta över att inneha yrkestrafiktillstånd och försäkringar hos Trygg Hansa för att ytterligare säkerställa kundens förtroende.

Prisvärd tungflytt i Uppsala!

Vi erbjuder smidiga och prisvärda tungflyttar i hela Sverige, inklusive Uppsala. Oavsett om du behöver flytta piano, flygel eller andra tunga föremål, kan vi skapa en skräddarsydd lösning för dig oavsett din plats. Fyll i vårt formulär ovan för mer information om våra tungflyttstjänster. Våra erfarna flyttarbetare hjälper dig att flytta både piano och flygel. Med vår hjälp kommer din pianoflytt eller flygelflytt att ske smidigt, effektivt och säkert, vilket ger dig en tryggare upplevelse än om du hade försökt göra det själv.

Flytta med Flytt & Städfix

Vi kan hjälpa dig med din flytt i Uppsala. Vi hjälper dig med att dra det tunga lasset, så kan du fokusera på andra roligare delar av din flytt. Det kan underlätta med flytthjälp eftersom flyttar överlag är energitagande och tidskrävande. Genom att överlåta tunga lyft till oss som är professionella och erfarna kan din flytt gå snabbt och smidigt. Detta gör vi dessutom till ett förmånligt pris. Du som företag eller privatperson kanske har flera tunga möbler eller saker som behöver flyttas. Då hjälper vi er som er bästa flyttfirma i Uppsala!

Begär offert

Prisvärd Flyttfirma Enköping med RUT

Idag är det prisvärt för en privatperson att anlita en flyttfirma då RUT-avdraget är så pass förmånligt. En privatperson kan, för alla tjänster inom RUT, dra av halva arbetskostnaden. För alla tjänster inom RUT och ROT går det att dra av upp till 75000 kr per år, två personer i hushållet betyder då 150000 kr vilket kan fördelas på både RUT och ROT. En normal flytt i närområdet kostar dock en bråkdel av dessa summor.

Om ni önskar ett fast pris är ni välkomna att fylla i vårt större offertformulär eller vår snabboffert. Annars är våra timpriser från 599 kr per timma inklusive moms vilket inkluderar två personal samt en flyttbil.

Om ni tycker att detta låter krångligt är ni välkomna att kontakta oss på annat sätt som via telefon, mejl eller via vår chatt här på vår hemsida.

50%
RUT

Försäkrad Flyttfirma för en trygg flytt i Enköping

För oss är det viktigt att ni känner er säkra och trygga med oss, därför är vi noga med att alla dokument för verksamheten är i sin ordning så som trafiktillstånd via transportstyrelsen, försäkring via Trygg Hansa samt övriga företagsdokument.

Bohag och inventarier är därmed i trygga händer!

Även om något mot förmodan skulle inträffa så kompenseras ni till 100 % – trygghet är viktigt för oss.

Välkommen att anlita ett gäng serviceinriktade flyttkarlar i Enköping. Vi vet vad som krävs för att flytten ska löpa på smidigt och bekymmersfritt!

Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttfirma Enköping

Vårt kontor i Uppsala