Tungflytt Örebro

Vi är specialister på lyftuppdrag. Varje lyft uppdrag är unikt och kräver nära samarbete mellan oss och våra kunder, med hänsyn till specifika förutsättningar. Kontakta vårt kontor i Örebro för att utforska hur våra lösningar kan hjälpa er. Vi kan vara med i hela projektet eller delvis beroende på era behov. Välkommen till en erfaren flyttfirma i Örebro med starka referenser. När du väljer att flytta med Flytt & Städfix kan du vara trygg i att vi levererar hög kvalitet. Vi utför flyttningar både lokalt i Örebro med omnejd och nationellt, samt även internationellt. Vi är en flyttfirma som alltid sätter våra kunder i centrum.

Begär offert

Pris Direkt

TRAFIKTILLSTÅND
Tillstånd att bedriva yrkesmässig trafik

KVALITETSGARANTI
Vi rättar till fel upptäckta efter flytten

ANSVARSFÖRSÄKRING
100 % ersättning vid olycka

Tungtransporter

Vår avdelning för tungt gods eller tunga lyft är specialiserad på att hantera tunga, besvärliga och otympliga objekt. Tillsammans kan vi skapa en plan som tar hänsyn till tidsplanen och utförandet. Våra erfarna medarbetare kan vanligtvis hjälpa till enligt dina önskemål och även med kort varsel, inklusive kvällar och helger om det behövs. Exempel på uppdrag kan vara att flytta kassaskåp, tunga maskiner, skåp, spabad och liknande. Vi hjälper olika typer av kunder, inklusive företag, kommuner och privatpersoner, med allt som är tungt och besvärligt. Våra erfarna medarbetare är effektiva, tillmötesgående och smidiga. Tveka inte att kontakta vår flyttfirma i Örebro om du behöver en tungtransport eller om du behöver flytta något inom en kort sträcka inom en bostad eller en lokal.

Piano lastas på flyttbil av två personer

Prisvärd Tungflytt i Örebro

Om du står inför en flytt och behöver hjälp med att transportera tunga möbler, maskiner, kassaskåp, värmesystem eller annat som kräver extra omsorg, så kan vi vara till din tjänst. Våra skickliga medarbetare är utbildade för att hantera tunga flyttar av alla slag och arbetar noggrant och strukturerat för att undvika olyckor. Vi assisterar både privatpersoner och företag på våra flyttfirmor i Örebro och hela Sverige med omgivningar, oavsett om det rör sig om stora eller små flyttlass med olika former eller vikter.

Flyttjänster från Flytt & Städfix

Vi kan även stå till tjänst med flyttstädning av din gamla bostad i Örebro. Ofta kan vi utföra städningen samma dag som du flyttar ut. Du får alltid garanti på din flyttstädning via oss. Vi erbjuder även andra flyttjänster såsom, packning, magasinering, transport och annat. Vi hjälper dig med det du är i behov av.

Professionell flytthjälp i Örebro

Flyttuppdrag som kräver mer styrka, är otympliga eller har en komplex karaktär betraktas som tunga lyft. Dessa uppdrag kräver inte bara större resurser utan även erfarenhet för att utföras på ett framgångsrikt sätt. För att säkerställa en smidig och effektiv flyttning av dessa föremål behövs lämpliga verktyg och bred kunskap om säker hantering. Vårt team består av specialister inom tunga lyft och har en förståelse för flexibilitet och problemlösning. Med vår erfarenhet från många komplexa flyttuppdrag ser vi inget uppdrag som omöjligt och inga hinder som inte kan övervinnas med en säker och smidig lösning. Vi har tillgång till sele, maskiner, verktyg och specialutrustning som är anpassade efter de specifika kraven för varje flytt tillfälle. Om vi stöter på något som bedöms som extra svårt att hantera har vi ett nätverk av kompetenta samarbetspartners som kan ge oss ytterligare hjälp och nödvändig utrustning. På så sätt kan ni vara trygga i vetskapen att er tunga lyft kommer att utföras under säkra och effektiva förhållanden utan förseningar eller olyckor.Överlåt ansvaret för er tungflytt i Örebro till oss, och vi tar oss an utmaningen med fullt förtroende.

Tungflytt i Örebro och hela Sverige utan problem och risker

Vi erbjuder en omfattande portfölj av flyttjänster och strävar efter att ge dig en helhetslösning som uppfyller dina önskemål. Från planering till flyttstädning kan vi hjälpa dig med packning, flytt, transport, städning och magasinering. Innan vi påbörjar arbetet genomför vi alltid en kostnadsfri besiktning av ditt gods för att bedöma vilka resurser som krävs, både när det gäller utrustning och personal. Vi kan sedan ge dig en heltäckande kostnadsuppskattning för att du ska känna dig trygg och informerad. Alternativt kan du fylla i vårt formulär nedan för att snabbt få en offert!

Kontakta oss

Om du har frågor eller funderingar kring våra tjänster av tungflytt, är du mer än välkommen att kontakta oss redan idag! Ta kontakt med vår kundtjänst om du vill veta mer om våra tjänster. Vårt mål är att erbjuda den bästa servicen till varje kund. Det är även viktigt att vi har en dialog med våra kunder under flytten för att säkerställa resultatet blir som tänkt för dig som kund. Välkommen till Flytt & Städfix! Hör av dig eller skicka en offert frågan om du behöver tungflytt i Örebro!

Begär offert

Prisvärd Flyttfirma Enköping med RUT

Idag är det prisvärt för en privatperson att anlita en flyttfirma då RUT-avdraget är så pass förmånligt. En privatperson kan, för alla tjänster inom RUT, dra av halva arbetskostnaden. För alla tjänster inom RUT och ROT går det att dra av upp till 75000 kr per år, två personer i hushållet betyder då 150000 kr vilket kan fördelas på både RUT och ROT. En normal flytt i närområdet kostar dock en bråkdel av dessa summor.

Om ni önskar ett fast pris är ni välkomna att fylla i vårt större offertformulär eller vår snabboffert. Annars är våra timpriser från 599 kr per timma inklusive moms vilket inkluderar två personal samt en flyttbil.

Om ni tycker att detta låter krångligt är ni välkomna att kontakta oss på annat sätt som via telefon, mejl eller via vår chatt här på vår hemsida.

50%
RUT

Försäkrad Flyttfirma för en trygg flytt i Enköping

För oss är det viktigt att ni känner er säkra och trygga med oss, därför är vi noga med att alla dokument för verksamheten är i sin ordning så som trafiktillstånd via transportstyrelsen, försäkring via Trygg Hansa samt övriga företagsdokument.

Bohag och inventarier är därmed i trygga händer!

Även om något mot förmodan skulle inträffa så kompenseras ni till 100 % – trygghet är viktigt för oss.

Välkommen att anlita ett gäng serviceinriktade flyttkarlar i Enköping. Vi vet vad som krävs för att flytten ska löpa på smidigt och bekymmersfritt!

Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttfirma Enköping