Tungflytt i Enköping

Flytt & Städfix: Effektiva och pålitliga flyttjänster för alla dina behov

Är du på jakt efter en flyttfirma i Enköping som utför tungflyttar? Då har du kommit rätt! Med många års erfarenhet i branschen av flyttar såsom tungflytt, kan vi garantera att din kontorsflytt kommer att gå smidigt till. Enköping är en spännande och vacker stad som lockar till sig allt fler privatpersoner och företag, därför har vi stor erfarenhet av att genomföra olika flyttjänster. Vi värnar om kundnöjdhet och mervärde till kunden. Det innebär i praktiken att vi anpassar oss efter enskilda kunders behov och önskemål, därtill arbetar vardagar och helger så att kundens övriga verksamhet inte ska påverkas negativt av flytten. Låter detta som något du behöver? Läs då vidare!

Begär offert

Pris Direkt

TRAFIKTILLSTÅND
Tillstånd att bedriva yrkesmässig trafik

KVALITETSGARANTI
Vi rättar till fel upptäckta efter flytten

ANSVARSFÖRSÄKRING
100 % ersättning vid olycka

Enköping tungflytt

Vid tungflytt i Enköping är det viktigt att anlita en pålitlig och erfaren flyttfirma för att se till att din flytt går smidigt och problemfritt. Flytt & Städfix är en av de ledande flyttfirmorna i Enköping och erbjuder en omfattande tungflyttservice som möter dina behov. Med vårt professionella team och moderna utrustning kan du vara säker på att din tunga föremål blir hanterade på bästa sätt. Läs vidare för att lära dig mer om våra olika tjänster och hur de kan underlätta din tungflytt.

Piano lastas på flyttbil av två personer

Våra flyttjänster

Flytt & Städfix erbjuder många olika flyttjänster, utöver tungflytt – något som passar för alla! Nedan listar vi exempel på de vanligaste tjänsterna som efterfrågas. På vår hemsida kan du läsa mer om vilka tjänster vi erbjuder och vad de innehåller.

  • Företagsflytt
  • Privatflytt
  • Tungflytt – flytt av tunga föremål – Exempel: Pianoflytt
  • Flyttstädning
  • Packhjälp
  • Utlandsflytt
  • Magasinering

Utöver vår tungflyttservice erbjuder vår flyttfirma Flytt & Städfix även andra tjänster som kan vara till nytta under din flytt. Sådant som kan till exempel hjälpa till med packning och montering av möbler för att underlätta hela processen. Dessutom erbjuder vi städtjänster för både den gamla och den nya bostaden, vilket sparar dig tid och ansträngning när du ska flytta.

Varför välja Flytt & Städfix?

När det kommer till tungflytt i Enköping finns det ingen anledning att oroa sig när du har Flytt & Städfix vid din sida. Vi har specialiserat sig på tungflyttstjänster och har lång erfarenhet av att hantera flyttning av tungt och skrymmande gods. Oavsett om du behöver flytta tunga möbler, vitvaror, pianon eller andra föremål, kan du lita på att vi på Flytt & Städfix har rätt kunskap och utrustning för att klara av det. Vår personal är välutbildade och har expertis inom tungflytt och vet exakt hur man säkert lyfter och flyttar tunga föremål utan att riskera skador på varken gods eller fastigheter. Vårt team tar hand om varje steg i tungflyttprocessen, från packning och lastning till transport och urlastning, för att säkerställa en problemfri flyttupplevelse.

Flytt & Städfix – Rätt expertis och utrustning

Vi på Flytt & Städfix använder modern och specialiserad utrustning för tungflytt i Enköping. Vi har lyftkranar, specialfordon och annan utrustning som krävs för att hantera tunga och skrymmande föremål på ett säkert och effektivt sätt. Genom att använda rätt verktyg och tekniker kan vi alltid garantera att dina tunga föremål transporteras på ett säkert sätt och att de inte utsätts för några skador under flyttningen.

Något annat som utmärker oss är vår anpassningsförmåga och flexibilitet. Vi värderar kunds önskemål och behov och strävar alltid efter att nå 100 % kundnöjdhet. På så sätt skapar vi mervärde till kunden, utöver våra flyttjänster vi tillhandahåller. Vi förstår att varje tungflytt är unikt och att olika kunder har olika behov och krav. Därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar som är anpassade efter dina specifika önskemål. Oavsett om du behöver hjälp med att flytta inom Enköping eller till en annan stad, kan Flytt & Städfix skapa en anpassad flyttplan som passar dina behov och tidsscheman.

Om oss

Om du vill göra en flytt i Enköping är det viktigt att anlita en pålitlig och professionell flyttfirma för att säkerställa en smidig övergång. Flytt & Städfix erbjuder erfarenhet, pålitlighet och skräddarsydda flyttlösningar som kan underlätta hela processen. Genom att anlita oss kan du vara trygg i att din flytt kommer att genomföras effektivt, säkert och kostnadseffektivt. Enköping är en vacker stad som lockar till sig allt fler privatpersoner och företag – då behövs en trygg och effektiv flyttfirma, och det är precis vad vi är!

Ta kontakt med oss

Kontakta oss på Flytt & Städfix idag för att få mer information om alla våra flyttjänster och hur vi kan hjälpa dig med din tungflytt i Enköping. Du kan även skicka en offert för att sedan få svar inom 24 timmar med ett uppskattat prisförslag för din givna situation. Det innebär att du har full kontroll från början till slut rent kostnadsmässigt. Därefter kan du välja om du vill gå vidare eller om du behöver ytterligare information – då är det bara att kontakta oss för rådgivning. Välkommen hit och lycka till med flytten!

Begär offert

Prisvärd Flyttfirma Enköping med RUT

Idag är det prisvärt för en privatperson att anlita en flyttfirma då RUT-avdraget är så pass förmånligt. En privatperson kan, för alla tjänster inom RUT, dra av halva arbetskostnaden. För alla tjänster inom RUT och ROT går det att dra av upp till 75000 kr per år, två personer i hushållet betyder då 150000 kr vilket kan fördelas på både RUT och ROT. En normal flytt i närområdet kostar dock en bråkdel av dessa summor.

Om ni önskar ett fast pris är ni välkomna att fylla i vårt större offertformulär eller vår snabboffert. Annars är våra timpriser från 599 kr per timma inklusive moms vilket inkluderar två personal samt en flyttbil.

Om ni tycker att detta låter krångligt är ni välkomna att kontakta oss på annat sätt som via telefon, mejl eller via vår chatt här på vår hemsida.

50%
RUT

Försäkrad Flyttfirma för en trygg flytt i Enköping

För oss är det viktigt att ni känner er säkra och trygga med oss, därför är vi noga med att alla dokument för verksamheten är i sin ordning så som trafiktillstånd via transportstyrelsen, försäkring via Trygg Hansa samt övriga företagsdokument.

Bohag och inventarier är därmed i trygga händer!

Även om något mot förmodan skulle inträffa så kompenseras ni till 100 % – trygghet är viktigt för oss.

Välkommen att anlita ett gäng serviceinriktade flyttkarlar i Enköping. Vi vet vad som krävs för att flytten ska löpa på smidigt och bekymmersfritt!

Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttfirma Enköping

Vårt kontor i Enköping