Transport av gods i Kumla

Frakta möbler inom hela Sverige

Enkel transport av enstaka möbler och flytt av mindre bohag över hela Sverige

Söker du hjälp med flytt av enstaka möbler eller mindre bohag? Vi hjälper dig med frakten av dina möbler oavsett vart i Sverige du befinner dig eller ska skicka dina möbler. Vi ger dig kvalitetsservice till det bästa priset när du vill flytta enstaka möbler eller mindre bohag.

Flytt av enstaka möbler - Så går det till

När du anlitar oss för flytt av enstaka möbler så samordnar vi din möbeltransport med en passande flytt vilket gör att vi kan flytta dina enstaka möbler till ett mycket bra pris. Dessutom sker flytten fort om du vill frakta dina möbler till eller från områden som Göteborg, Stockholm eller Malmö där vi ofta har flyttbilar som utför flyttuppdrag. Vid nordliga flyttar till exempelvis Luleå så kan väntetiden bli lite längre men oftast så fullföljer vi dessa uppdrag inom loppet av 2-3 veckor.

Vad beror priset av enstaka möbelflytt på?

Priset av enstaka möbelflytt beror på storleken av din möbel och hur långt den ska transporteras. Det vanligaste är att folk vill flytta soffor, fåtöljer eller matbord med stolar, dessa möbler kan i vissa fall ta upp en hel del plats och detta blir avgörande för prissättningen av din enstaka möbelflytt.

Kan jag använda RUT för möbelflytt?

Du kan använda RUT för möbelflytt så länge det är möbler som är en del av ditt befintliga bohag och inte möbler som du köpt från exempelvis blocket då det endast är godstransport och inte flytt av bohag. Om möblerna är en del av ditt bohag så kan du använda RUT precis som vid vanlig flytthjälp.

Möbelflytt för både privatpersoner och företag

På vår tjänst erbjuder vi möbeltransporter för både enskilda individer och företag. Dock är det viktigt att notera att endast privata kunder har möjlighet att utnyttja RUT-avdrag för våra flytttjänster. Vårt team består av två erfarna medarbetare som ser till att både hämta och leverera dina möbler. Vi tar hand om all tung lyftning, så du kan slappna av. Oroa dig inte för förpackning eller demontering av dina möbler; vi skyddar tygmöbler som soffor, sängar och fåtöljer med plast, och använder skyddsfiltar för andra möbeltyper som bord, bokhyllor och byråer. Vi erbjuder en heltäckande möbeltransporttjänst över hela Sverige, där din bekvämlighet och trygghet står i fokus.

Möbeltransport av köpta möbler från blocket

Vi hjälper dig med möbeltransport av alla typer av möbler även för dig som har köpt dessa från blocket. Du kan som sagt inte använda dig av RUT avdraget vid dessa möbeltransporter men vi erbjuder dig en tjänst som gör det enkelt för dig att få dina möbler hemlevererade och inburna.

Försäkrade transporter

Vi har självklart försäkringarna för att du ska vara trygg när du flyttar ditt bohag eller enstaka möbler med oss. Vi är försäkrade hos Trygg Hansa.