Kontorsflytt Uppsala

Företag behöver emellanåt genomföra en flytt. Det händer ofta när företaget växer och behöver större utrymme än vad de nuvarande lokalerna erbjuder. En kontorsflytt kan vara en stor och påfrestande process. Det kräver vanligtvis att flera medarbetare ägnar tid åt att administrera flytten, vilket både är kostsamt och ineffektivt. Istället kan ni överlåta kontorsflytten till experterna! Vi specialiserar oss på kontorsflytt i Uppsala och har lång erfarenhet av både flyttjänster och kontorsstädning på vår flyttfirma i Uppsala.

Begär offert

Pris Direkt

TRAFIKTILLSTÅND
Tillstånd att bedriva yrkesmässig trafik

KVALITETSGARANTI
Vi rättar till fel upptäckta efter flytten

ANSVARSFÖRSÄKRING
100 % ersättning vid olycka

Flytthjälp i Uppsala

Om ni planerar att byta kontor i Uppsala, kan det vara bra att ta hjälp från en erfarenhe flyttfirma i Uppsala. Det finns flertalet uppgifter att ta i tu med, vid en flytt, och ännu mer för företag. Vi underlättar därför din flytt genom att ta hand om de tråkiga delarna av en flytt. På så sätt kan ni som kontor fokuera på andra, roligare delar av flytten. Vi som flyttfirma i Uppsala har mångårig erfarenhet med goda regerenser. Du kna lita på att din flytt sker på ett tryggt och säkert sätt. Med en nära dialog med dig som kund kan vi kosntatera vilka delar som är viktga för er och under er flytt. På så sätt kan vi uppnå bästa kundnöjdhet. För oss är det vitkgit tt flytten inte avbryter eller stör er verksamhet. Därför kan vi bidra med olika flyttjänster såsom de följande:

  • Packning, gäller även arkiv, förråd etc.
  • Demontering av kontorsmöbler samt märkning av dessa.
  • Lastning och transport (ingår alltid)
  • Lossning på nya adressen (ingår alltid)
  • Uppackning
  • Montering av kontorsmöblerna som vi placerar efter era önskemål
    När vi har fått en tydlig bild av omfattningen av uppdraget kommer vi att förbereda och skicka en offert till er för godkännande. Vi har betydande erfarenhet av att genomföra företagsflyttar och vår personal är väl bekant med de nödvändiga rutinerna.
Flyttbil som lastas

Komplett uppdrag för er kontorsflytt i Uppsala

Vi tar hand om allt när det gäller kontorsflytt, oavsett om det är en kontorslokal, lager eller butik. Vid ett komplett uppdrag tar våra erfarna och kunniga team hand om alla aspekter av er flytt. Vi tar hand om kartonger, nedmontering av möbler, packning, bortforsling, transport, uppackning, möblering, städning och magasinering. Ingen flytt är för stor, för svår eller för liten för oss! Genom våra väletablerade rutiner arbetar vi metodiskt och håller oss till tidsplanen. Vårt främsta mål är att minimera störningar i er verksamhet. Vårt mål är att ert personal ska kunna sätta sig ner och börja arbeta direkt efter inflyttningen. Vi kan också ta hand om mindre delar av er flytt om så önskas. Kanske behöver ni bara hjälp med nedmontering av möbler eller uppackning i den nya lokalen? Oroa er inte – vi kan ordna det! Ni bestämmer själva hur mycket hjälp ni behöver.Vi har omfattande erfarenhet av olika typer av kontorsflytt och oavsett ert företags behov kan ni vara trygga med oss! Vår heltäckande ansvarsförsäkring ger er extra trygghet, och vi värdesätter alltid en god kundservice och en effektiv flytt för er.

Prisvärd flyttfirma i Uppsala

Vi kan hjälpa våra kunder med olika flyttjänster, bland annat flyttstädning, magasinering, transport, och många andra tjänster. Vårt mål är även att kunna genomföra dessa flyttar till ett förmånligt pris. Flyttar är oftast kostsamma. Problemet med att flytta själv är att det kan uppstå oförväntade kostnader, exempelvis med brist på kunskap och hur ett stort skrivbord, eller skrivmaskin bäst bör flyttas, och eventuella skador uppstår. Du behöver också hyra en flyttbil för att transportera kontors sakerna. Detta kommer att kosta en del. En del väljer därför att vända sig till en flyttfirma Uppsala i syfte att få denna hjälp och dessutom betala ett prisvärt pris för det.

Kontakta oss på Flytt & Städfix

Om ni som företag planerar att göra en kontorsflytt kan det vara fördelaktigt att få lite flytthjälp från en flyttfirma som känner till alla delar av flytten och genomför den på ett tryggt och säkert sätt. Ni kan då lita på att allt ert kontorsmaterial transporteras på ett smidigt och säkert sätt. Om ni behöver speciell hjälp eller har några speciella önskemål får ni gärna kontakta oss så kan vi börja diskutera er kontorsflytt och offert. Ni får även kontakta oss om ni har några frågor eller funderingar! Annars kan ni läsa mer, här på vår hemsida om kontorsflytt samt andra tjänster som vi erbjuder. Vi är en erfaren och trygg verksamhet som främjar till att göra alla våra kunder nöjda!

Begär offert

Prisvärd Flyttfirma Enköping med RUT

Idag är det prisvärt för en privatperson att anlita en flyttfirma då RUT-avdraget är så pass förmånligt. En privatperson kan, för alla tjänster inom RUT, dra av halva arbetskostnaden. För alla tjänster inom RUT och ROT går det att dra av upp till 75000 kr per år, två personer i hushållet betyder då 150000 kr vilket kan fördelas på både RUT och ROT. En normal flytt i närområdet kostar dock en bråkdel av dessa summor.

Om ni önskar ett fast pris är ni välkomna att fylla i vårt större offertformulär eller vår snabboffert. Annars är våra timpriser från 599 kr per timma inklusive moms vilket inkluderar två personal samt en flyttbil.

Om ni tycker att detta låter krångligt är ni välkomna att kontakta oss på annat sätt som via telefon, mejl eller via vår chatt här på vår hemsida.

50%
RUT

Försäkrad Flyttfirma för en trygg flytt i Enköping

För oss är det viktigt att ni känner er säkra och trygga med oss, därför är vi noga med att alla dokument för verksamheten är i sin ordning så som trafiktillstånd via transportstyrelsen, försäkring via Trygg Hansa samt övriga företagsdokument.

Bohag och inventarier är därmed i trygga händer!

Även om något mot förmodan skulle inträffa så kompenseras ni till 100 % – trygghet är viktigt för oss.

Välkommen att anlita ett gäng serviceinriktade flyttkarlar i Enköping. Vi vet vad som krävs för att flytten ska löpa på smidigt och bekymmersfritt!

Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttfirma Enköping

Vårt kontor i Uppsala