Kontorsflytt Eskilstuna

Att genomföra en kontorsflytt kan vara en krävande process, men med hjälp av en pålitlig och erfaren flyttfirma i Eskilstuna kan du säkerställa att flytten blir smidig och effektiv. I Eskilstuna finns en framstående aktör inom flyttbranschen – Flytt & Städfix. Med vår expertis och kundfokus kan du känna dig trygg i att din kontorsflytt hanteras professionellt och med omsorg för dina behov och önskemål.

Begär offert

Pris Direkt

TRAFIKTILLSTÅND
Tillstånd att bedriva yrkesmässig trafik

KVALITETSGARANTI
Vi rättar till fel upptäckta efter flytten

ANSVARSFÖRSÄKRING
100 % ersättning vid olycka

Kontorsflytt i Eskilstuna

Eskilstuna är en blomstrande stad som lockar företag från olika branscher, vilket skapar ett behov av professionella kontorsflyttjänster. När du väljer Flytt & Städfix för din kontorsflytt i Eskilstuna kan du förvänta dig en sömlös övergång från det gamla till det nya kontoret. Vi har stor erfarenhet av att flytta företag i Eskilstuna och kan erbjuda skräddarsydda lösningar som passar dina specifika behov och önskemål. Vi utmärks av det mervärde som vi tillför kunden.

Flyttbil som lastas

Flyttjänster Eskilstuna

Flytt & Städfix erbjuder många olika flyttjänster – något som passar för alla! Nedan listar vi exempel på de vanligaste tjänsterna som efterfrågas utöver kontorsflytt. På vår hemsida kan du läsa mer om vilka tjänster vi erbjuder.

  • Företagsflytt
  • Privatflytt
  • Tungflytt – flytt av tunga föremål – Exempel: Pianoflytt
  • Flyttstädning
  • Packhjälp
  • Utlandsflytt
  • Magasinering

Effektiva flyttlösningar

Vi på Flytt & Städfix har en gedigen kunskap och erfarenhet av att hantera kontorsflyttar i Eskilstuna. Vi förstår vikten av att minimera driftstörningar och förlorad arbetstid under en flytt och i synnerhet för företag. Genom att anlita oss kan du dra nytta av våra effektiva flyttlösningar, inklusive noggrann planering, packning och märkning av inventarier, demontering och montering av möbler samt säker transport av alla dina tillhörigheter. Därtill har vi även kompetens inom teknikflytt och kan hantera anslutningar och installationer av IT-utrustning på det nya kontoret. Vi har många år i branschen och vet därför vad våra kunder ofta förväntar sig av oss och vad vi behöver göra för att underlätta flyttprocessen samt skapa en smidig och effektiv upplevelse.

Flexibilitet och tillgänglighet

En av de viktigaste aspekterna vid en kontorsflytt är att minimera störningar för din personal och kunder. Och något som verkligen utmärker oss är flexibilitet och tillgänglighet. Vi på Flytt & Städfix anpassar oss efter ditt företags unika behov och tidsschema, därtill arbetar vi både på vardagar och helger. Genom att samarbeta med oss kan du vara säker på att din kontorsflytt i Eskilstuna kommer att genomföras med minimal påverkan på din verksamhet.

Städning efter flytten

En annan fördel med att anlita Flytt & Städfix för din kontorsflytt i Eskilstuna är att vi kan erbjuda omfattande städtjänster efter att flytten är klar. Vi erbjuder tjänster som kan ta hand om både grundlig städning av det gamla kontoret samt professionell rengöring av det nya kontoret. Det frigör tid för dig och ditt kontor att komma igång med verksamheten igen, utan att behöva bekymra dig om städningen.

Varför välja oss?

Vid en kontorsflytt i Eskilstuna är det viktigt att anlita en pålitlig och erfaren flyttfirma som kan leverera smidiga och effektiva lösningar. Varför är vi rätt val vid flytthjälp? Utöver våra tjänster och personal som upprätthåller en hög kvalité, tillför vi ett mervärde till kunden, vilket utmärker oss i landet och är en stor anledning till att anlita oss. Vi värnar om kunden och att alltid nå 100 % kundnöjdhet, därför optimerar vi våra tjänster och upplevelser för kunden. Vi anpassar oss efter situation och erfarenhet för att ständigt bli bättre, och bli din bästa flyttfirma nära till hands. På vår hemsida kan du därför läsa om recensioner som gjort efter att våra kunder har använt oss och våra tjänster. Där kan du läsa om fina recensioner från nöjda kunder – det blir ett bra kvitto för både oss och dig! Vi har slutligen stor erfarenhet av kontorsflytt och känner till vikten av att verksamheten i övrigt ska flyta på smidigt och inte påverkas av flytten. Hos oss värnar vi om dig och företagets tillhörigheter, från början till slut! Genom att välja dem kan du vara säker på att din flytt kommer att hanteras med omsorg och att du kommer bli nöjd med flytten.

Flytt & Städfix ena flyttbil

Kontakta Flytt & Städfix

Om du planerar en kontorsflytt i Eskilstuna och vill ha en pålitlig och professionell flyttfirma vid din sida, bör du kontakta oss på Flytt & Städfix. Besök vår webbplats på http://flyttfirma-malardalen.se/ för att lära dig mer om våra tjänster och ta kontakt för att diskutera din kontorsflytt. Inledningsvis kan du kontakta oss för rådgivning och mer information. Men om du istället önskar en tjänst från oss direkt kan du skicka en offert och invänta vad priset blir på din tjänst, givet din situation. Det tar endast 24 timmar för att få svar på offertförfrågan. Välkommen till oss och lycka till med din flytt!

Begär offert

Prisvärd Flyttfirma Enköping med RUT

Idag är det prisvärt för en privatperson att anlita en flyttfirma då RUT-avdraget är så pass förmånligt. En privatperson kan, för alla tjänster inom RUT, dra av halva arbetskostnaden. För alla tjänster inom RUT och ROT går det att dra av upp till 75000 kr per år, två personer i hushållet betyder då 150000 kr vilket kan fördelas på både RUT och ROT. En normal flytt i närområdet kostar dock en bråkdel av dessa summor.

Om ni önskar ett fast pris är ni välkomna att fylla i vårt större offertformulär eller vår snabboffert. Annars är våra timpriser från 599 kr per timma inklusive moms vilket inkluderar två personal samt en flyttbil.

Om ni tycker att detta låter krångligt är ni välkomna att kontakta oss på annat sätt som via telefon, mejl eller via vår chatt här på vår hemsida.

50%
RUT

Försäkrad Flyttfirma för en trygg flytt i Enköping

För oss är det viktigt att ni känner er säkra och trygga med oss, därför är vi noga med att alla dokument för verksamheten är i sin ordning så som trafiktillstånd via transportstyrelsen, försäkring via Trygg Hansa samt övriga företagsdokument.

Bohag och inventarier är därmed i trygga händer!

Även om något mot förmodan skulle inträffa så kompenseras ni till 100 % – trygghet är viktigt för oss.

Välkommen att anlita ett gäng serviceinriktade flyttkarlar i Enköping. Vi vet vad som krävs för att flytten ska löpa på smidigt och bekymmersfritt!

Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttfirma Enköping