Företagsflytt Västerås

Är du på jakt efter flyttjänster av högsta kvalitet i Västerås? Flytt & Städfix är den rekommenderade flyttfirman som kan erbjuda professionell flytthjälp, bärhjälp, packning och transport i Västerås till konkurrenskraftiga och prisvärda priser. Med goda referenser, omfattande erfarenhet och expertis inom flyttservice i hela Sverige, är vi det perfekta flyttföretaget för dig som behöver hjälp med din flytt i Västerås. Vi är inte bara en vanlig flyttfirma i Västerås. Vi går ett steg längre genom att vara besatta av optimal flyttlogistik och ha certifierade kollegor över hela landet. Tillsammans har vi skapat en obruten och rikstäckande flyttkedja med ett enda syfte – att ge våra kunder den bästa möjliga starten i sitt nya hem. Vi strävar efter att göra flytten så enkel som möjligt för dig!

Begär offert

Pris Direkt

TRAFIKTILLSTÅND
Tillstånd att bedriva yrkesmässig trafik

KVALITETSGARANTI
Vi rättar till fel upptäckta efter flytten

ANSVARSFÖRSÄKRING
100 % ersättning vid olycka

Företagsflytt – Västerås

Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen för just din flytt. Vi är det självklara valet av flyttfirma i Västerås oavsett om du ska flytta privat eller om det gäller ett företag. Att flytta ett företag eller kontor ställer krav på kunskap och säkerhet. Du måste känna dig trygg med flyttfirman när ömtåliga saker flyttas, såsom datorer och annan känslig utrustning. Det är också viktigt att tidsplanen hålls för att undvika förseningar. Vi utför företagsflyttar, allt anpassas såklart utifrån era behov och era önskemål!

Prisvärda flyttjänser från Flytt & Städfix

Om du väljer Flytt & Städfix för din flytt i Västerås, kan du räkna med professionell och effektiv flytthjälp. Vi hjälper dig även att ansöka om RUT-avdraget, vilket ger upp till 50% rabatt på hushållsnära tjänster! Priset som anges i offertförslaget är det pris du kommer att betala när allt är klart. Vi strävar efter att vara en flyttfirma som lever upp till vår vision om att hjälpa våra kunder och uppnå främsta kundnöjdhet. Detta uppnår vi genom att vara lyhörda för våra kunders behov, vara flexibla, punktliga, noggranna och erbjuda en hög servicenivå. Genom åren har vi byggt upp en bred kompetens, investerat i rätt utrustning och material, skapat högkapacitets förråd och anpassat vår fordonsflotta efter behoven. Du kan skicka en offertfråga redan idag!

Våra tjänster

Vi erbjuder flertalet flyttjänster till våra kunder. Vi utför trygg och säker flytt under hela processen. Genom att anlita en erfaren och kunnig flyttfirma i Västerås kan ni spara tid på annat. Det är ofta fördelaktigt att vända sig till flyttfirmor just för att flyttar kan ta mycket tid och kännas besvärligt, men med vår lång erfarenhet kan vi genomföra din flytt snabbt och smidigt. Se nedan vilka flyttjänster vi kan erbjuda dig som din bästa flyttfirma i Västerås.

  • Bohagsflytt
  • Kontorsflytt
  • Tunga flytt (piano, flygel, kassaskåp)
  • Magasinering
  • Exportemballering
  • Samtransporter
  • Försäljning av flytt emballage
  • Flyttstädning

Tack vare vår omfattande kunskap och långa erfarenhet finns det inget uppdrag som är för stort eller för litet för oss! Vi erbjuder flytt lösningar både för företag och offentliga organisationer, såväl som för privatpersoner.

Prisvärd företagsflytt i Uppsala

Vi är en erfaren och pålitlig flyttfirma som erbjuder lokala och regionala flyttar i Uppsala och hela Uppland. Vi har goda referenser och strävar efter att ge våra kunder högkvalitativa lösningar. Vi är försäkrade och har alla nödvändiga tillstånd för att genomföra säkra flyttar. För företagsflyttar och kontorsflyttar arbetar vi effektivt för att hålla tidsschemat och minimera avbrott. Vi erbjuder en rad tjänster, inklusive bohagsflyttar, kontorsflyttar, evakueringar, arkiv flyttar och tunga transporter. Förvaringsmöjligheter finns tillgängliga för ditt gods. Som en erfaren budfirma tar vi hand om säker lastning, frakt och leverans av olika typer av gods. Vi anpassar oss efter kundens behov och hanterar olika vikter och volymer.

Företagsflytt hos Flytt & Städfix i Västerås!

Behöver ditt företag hjälp med en flytt? Vi erbjuder personliga besiktningar för att bedöma omfattningen och diskutera lösningar på plats innan vi lämnar en offert. Vi planerar noggrant och är flexibla för att minimera störningar i er verksamhet. Vi garanterar smidiga och effektiva företagsflyttar, inklusive kontorsflytt och butiksflytt. Oavsett storlek på uppdraget tar vi hand om transport, montering, hantering av tunga föremål och skräddarsydda logistiklösningar för era behov. Vi ser fram emot att diskutera och hjälpa er med er företagsflytt!

Prisvärd Flyttfirma Enköping med RUT

Idag är det prisvärt för en privatperson att anlita en flyttfirma då RUT-avdraget är så pass förmånligt. En privatperson kan, för alla tjänster inom RUT, dra av halva arbetskostnaden. För alla tjänster inom RUT och ROT går det att dra av upp till 75000 kr per år, två personer i hushållet betyder då 150000 kr vilket kan fördelas på både RUT och ROT. En normal flytt i närområdet kostar dock en bråkdel av dessa summor.

Om ni önskar ett fast pris är ni välkomna att fylla i vårt större offertformulär eller vår snabboffert. Annars är våra timpriser från 599 kr per timma inklusive moms vilket inkluderar två personal samt en flyttbil.

Om ni tycker att detta låter krångligt är ni välkomna att kontakta oss på annat sätt som via telefon, mejl eller via vår chatt här på vår hemsida.

50%
RUT

Försäkrad Flyttfirma för en trygg flytt i Enköping

För oss är det viktigt att ni känner er säkra och trygga med oss, därför är vi noga med att alla dokument för verksamheten är i sin ordning så som trafiktillstånd via transportstyrelsen, försäkring via Trygg Hansa samt övriga företagsdokument.

Bohag och inventarier är därmed i trygga händer!

Även om något mot förmodan skulle inträffa så kompenseras ni till 100 % – trygghet är viktigt för oss.

Välkommen att anlita ett gäng serviceinriktade flyttkarlar i Enköping. Vi vet vad som krävs för att flytten ska löpa på smidigt och bekymmersfritt!

Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttfirma Enköping