Företagsflytt Uppsala

Letar du efter flyttjänster av högsta kvalitet i Uppsala? Flytt & Städfix är det rekommenderade flyttföretaget som kan erbjuda professionell hjälp med flytten, inklusive bärhjälp, packning och transport, till konkurrenskraftiga och prisvärda priser. Med utmärkta referenser, omfattande erfarenhet och expertis inom flyttservice i hela Sverige, är vi det perfekta flyttföretaget för dig som behöver hjälp med din flytt i Uppsala. Vi är mer än bara en vanlig flyttfirma i Uppsala. Vi går ett steg längre genom att vara besatta av optimal flyttlogistik och ha certifierade kollegor över hela landet. Tillsammans har vi skapat en obruten och rikstäckande flyttkedja med ett enda syfte – att ge våra kunder den bästa möjliga starten i deras nya hem. Vårt mål är att göra flytten så enkel som möjligt för dig!

Begär offert

Pris Direkt

TRAFIKTILLSTÅND
Tillstånd att bedriva yrkesmässig trafik

KVALITETSGARANTI
Vi rättar till fel upptäckta efter flytten

ANSVARSFÖRSÄKRING
100 % ersättning vid olycka

Flyttfirma i Uppsala

Vi erbjuder flertalet flyttjänster på flyttfirman i Uppsala till våra kunder. Vi utför trygg och säker flytt under hela procoessen. Genom att anlita en erfaren och kunnig flyttfirma i Uppsala kan ni spara tid på annat. Det är ofta fördelaktigt att vända sig till flyttfirmor just för att flyttar kan ta mycket tid och kännas besvärligt, men med vår lång erfarenhet kan vi genomföra din flytt snabbt och smidigt. Se nedan vilka flyttjänster vi kan erbjuda dig som din bästa flyttfirma i Uppsala.

  • Bohagsflytt
  • Kontorsflytt
  • Tunga flytt (piano, flygel, kassaskåp)
  • Magasinering
  • Exportemballering
  • Samtransporter
  • Försäljning av flyttemballage
  • Flyttstädning

Tack vare vår omfattande kunskap och långa erfarenhet finns det inget uppdrag som är för stort eller för litet för oss! Vi erbjuder flyttlösningar både för företag och offentliga organisationer, såväl som för privatpersoner.

Prisvärda flyttjänser från Flytt & Städfix

Om du väljer Flytt & Städfix för din flytt i Uppsala, kan du räkna med proffesionell och effektic flytthjälp. Vi hjälper dig även att ansöka om RUT-avdraget, vilket ger upp till 50% rabatt på hushållsnära tjänster! Priset som anges i offertförslaget är det pris du kommer att betala när allt är klart. Vi strävar efter att vara en flyttfirma som lever upp till vår vision om att hjälpa våra kunder och uppnå främsta kundnöjdhet. Detta uppnår vi genom att vara lyhörda för våra kunders behov, vara flexibla, punktliga, noggranna och erbjuda en hög servicenivå. Genom åren har vi byggt upp en bred kompetens, investerat i rätt utrustning och material, skapat högkapacitetsförråd och anpassat vår fordonsflotta efter behoven.

Prisvärd företagsflytt i Uppsala

Med vår långa erfarenhet och goda referenser kan du känna dig trygg när du flyttar med oss. Vi tar emot flyttuppdrag både lokalt i Uppsala och regionalt i hela Uppland, samt utför även nationella och internationella flyttar. Vi strävar efter att hitta den bästa lösningen för varje kund och prioriterar kvalitet för att säkerställa nöjda kunder. Vi är försäkrade och har alla nödvändiga tillstånd.

Vårt mål är att alla våra kunder ska vara nöjda med sin flytt och rekommendera oss till andra. När det gäller företagsflyttar och kontorsflyttar är vi medvetna om de höga kraven. Vi arbetar hårt för att hålla oss inom den planerade tidsschemat, vilket gör att ni kan flytta in i era nya lokaler utan onödiga förseningar och avbrott i er produktion. Vi anpassar företagsflyttar i Uppsala helt efter era specifika behov. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster som du förväntar dig av en professionell flyttfirma i Uppsala. Vi kan ta hand om bohagsflyttar, kontorsflyttar, evakueringar, arkivflyttar och tunga transporter.

Som privatkund kan du låna flyttkartonger efter behov, och vi kan även hjälpa till med nedpackning och uppackning om så önskas. Även om vi erbjuder konkurrenskraftiga priser, strävar vi efter att upprätthålla en hög standard och vill inte bara vara känt som en billig flyttfirma. Om du har behov av förvaring för ditt gods kan du kontakta oss på Uppsala Stadsbud. Vi erbjuder förrådsuthyrning i Uppsala för magasinering, oavsett om det handlar om enstaka kartonger, hela bohag eller komplett kontorsinredning. Som Uppsalas äldsta och mest erfarna budfirma ansvarar vi för säker lastning, frakt och leverans av olika typer av gods. Vi anpassar godstransporter efter kundens behov och hanterar laster av olika vikt och volymer.

Flyttfirma Uppsala ute på uppdrag

Kontakta oss!

Om ni som företag ska flytta och behöver flytthjälp kan vi erbjuda er professionell hjälp med flertalet flyttjänster. När man som företag flyttar, finns det flera aspekter att ta hänsyn till. Det kan vara bra att veta att det kommer att vara tids- och energikrävande. Det kan därför vara fördelaktigt att vända sig till en flyttfirma i Uppsala då ni kan fokusera på andra delar av flytten. Vi ser till att flytta möbler, maskiner, packning, flyttstädning och andra tjänster. Det är upp till er vad ni behöver hjälp med. Om ni är intresserade av att anlita en flyttfirma kan ni kontakta oss redan idag eller skicka en offertförfrågan. Vi besitter lång erfarenhet inom flyttar och vet därför vad som är tacksamt hos flytthjälp och hur vi på bästa sätt kan flytta ert bohag. Vi gör detta till ett förmånligt pris dessutom!

Begär offert

Prisvärd Flyttfirma Enköping med RUT

Idag är det prisvärt för en privatperson att anlita en flyttfirma då RUT-avdraget är så pass förmånligt. En privatperson kan, för alla tjänster inom RUT, dra av halva arbetskostnaden. För alla tjänster inom RUT och ROT går det att dra av upp till 75000 kr per år, två personer i hushållet betyder då 150000 kr vilket kan fördelas på både RUT och ROT. En normal flytt i närområdet kostar dock en bråkdel av dessa summor.

Om ni önskar ett fast pris är ni välkomna att fylla i vårt större offertformulär eller vår snabboffert. Annars är våra timpriser från 599 kr per timma inklusive moms vilket inkluderar två personal samt en flyttbil.

Om ni tycker att detta låter krångligt är ni välkomna att kontakta oss på annat sätt som via telefon, mejl eller via vår chatt här på vår hemsida.

50%
RUT

Försäkrad Flyttfirma för en trygg flytt i Enköping

För oss är det viktigt att ni känner er säkra och trygga med oss, därför är vi noga med att alla dokument för verksamheten är i sin ordning så som trafiktillstånd via transportstyrelsen, försäkring via Trygg Hansa samt övriga företagsdokument.

Bohag och inventarier är därmed i trygga händer!

Även om något mot förmodan skulle inträffa så kompenseras ni till 100 % – trygghet är viktigt för oss.

Välkommen att anlita ett gäng serviceinriktade flyttkarlar i Enköping. Vi vet vad som krävs för att flytten ska löpa på smidigt och bekymmersfritt!

Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttfirma Enköping

Vårt kontor i Uppsala