Företagsflytt Örebro

Är du på jakt efter flyttjänster av högsta kvalitet i Örebro? Flytt & Städfix är den rekommenderade flyttfirman i Örebro som kan erbjuda professionell flytthjälp, bärhjälp, packning och transport till konkurrenskraftiga och prisvärda priser. Med goda referenser, omfattande erfarenhet och expertis inom flyttservice i hela Sverige, är vi det perfekta flyttföretaget för dig som behöver hjälp med din flytt i Örebro. Vi är inte bara en vanlig flyttfirma i Örebro. Vi går ett steg längre genom att vara besatta av optimal flyttlogistik och ha certifierade kollegor över hela landet. Tillsammans har vi skapat en obruten och rikstäckande flyttkedja med ett enda syfte – att ge våra kunder den bästa möjliga starten i sitt nya hem. Vi strävar efter att göra flytten så enkel som möjligt för dig!

Begär offert

Pris Direkt

TRAFIKTILLSTÅND
Tillstånd att bedriva yrkesmässig trafik

KVALITETSGARANTI
Vi rättar till fel upptäckta efter flytten

ANSVARSFÖRSÄKRING
100 % ersättning vid olycka

Prisvärda flyttjänser från Flytt & Städfix

Om du väljer Flytt & Städfix för din flytt i Örebro, kan du räkna med professionell och effektiv flytthjälp. Vi hjälper dig även att ansöka om RUT-avdraget, vilket ger upp till 50% rabatt på hushållsnära tjänster! Priset som anges i offert förslaget är det pris du kommer att betala när allt är klart. Vi strävar efter att vara en flyttfirma som lever upp till vår vision om att hjälpa våra kunder och uppnå främsta kundnöjdhet. Detta uppnår vi genom att vara lyhörda för våra kunders behov, vara flexibla, punktliga, noggranna och erbjuda en hög servicenivå. Genom åren har vi byggt upp en bred kompetens, investerat i rätt utrustning och material, skapat högkapacitets förråd och anpassat vår fordonsflotta efter behoven.

Våra tjänster

Vi erbjuder flertalet flyttjänster till våra kunder. Vi utför trygg och säker flytt under hela processen. Genom att anlita en erfaren och kunnig flyttfirma i Örebro kan ni spara tid på annat. Det är ofta fördelaktigt att vända sig till flyttfirmor just för att flyttar kan ta mycket tid och kännas besvärligt, men med vår lång erfarenhet kan vi genomföra din flytt snabbt och smidigt. Se nedan vilka flyttjänster vi kan erbjuda dig som din bästa flyttfirma i örebro.

 • Bohagsflytt
 • Kontorsflytt
 • Tunga flytt (piano, flygel, kassaskåp)
 • Magasinering
 • Exportemballering
 • Samtransporter
 • Försäljning av flytt emballage
 • Flyttstädning

Tack vare vår omfattande kunskap och långa erfarenhet finns det inget uppdrag som är för stort eller för litet för oss! Vi erbjuder flyttlösningar både för företag och offentliga organisationer, såväl som för privatpersoner.

Kvalitet

Vi har en tydlig kundorienterad policy där vi alltid sätter kunden i centrum. Vår främsta målsättning är att leverera arbete av hög kvalitet och vara en pålitlig transportör. Kundens tillfredsställelse är det viktigaste måttet på vår kvalitet, och alla våra medarbetare tar ansvar för att upprätthålla denna standard genom sitt eget arbete. För att uppnå vår kvalitetspolicy strävar vi efter att:

 • Kontinuerligt genomföra utbildningar inom kvalitetsområdet för att öka kunskap och engagemang.
 • Tillhandahålla adekvata resurser för att säkerställa att arbetsuppgifterna kan utföras framgångsrikt för både kundens och vår egen skull.
 • Utvärdera kvaliteten efter avslutade uppdrag.
 • Följa vår verksamhetshandbok.
 • Kontinuerligt arbeta med att förnya och förbättra produkter inom vårt arbetsområde.

Företagsflytt hos Flytt & Städfix!

Är du en företagare som behöver hjälp med en flytt? Innan vi lämnar en offert kommer vi gärna ut på en personlig besiktning för att bedöma omfattningen och eventuellt diskutera olika lösningar på plats. Om vi sedan får uppdraget tar vi hand om att planera flytten noggrant med fokus på helheten. Vi är flexibla och kan anpassa oss efter era bästa tider för att minimera störningar i er verksamhet.Vi garanterar smidigt och effektivt arbete när det gäller kontorsflytt, butiksflytt och andra företagsflyttar. Vi tar hand om alla typer av uppdrag, oavsett storlek.Vi erbjuder en komplett flyttjänst inklusive transport, montering, hantering av tunga föremål och skräddarsydda företags logistiska samarbeten för att tillgodose era transportbehov. Vi ser fram emot att diskutera företagsflytten med er!

Kontakta oss!

Om ni som företag ska flytta och behöver flytthjälp kan vi erbjuda er professionell hjälp med flertalet flyttjänster. När man som företag flyttar, finns det flera aspekter att ta hänsyn till. Det kan vara bra att veta att det kommer att vara tids- och energikrävande. Det kan därför vara fördelaktigt att vända sig till en flyttfirma i Örebro då ni kan fokusera på andra delar av flytten. Vi ser till att flytta möbler, maskiner, packning, flyttstädning och andra tjänster. Det är upp till er vad ni behöver hjälp med. Om ni är intresserade av att anlita en flyttfirma kan ni kontakta oss redan idag eller skicka en offertförfrågan. Vi besitter lång erfarenhet inom flyttar och vet därför vad som är tacksamt hos flytthjälp och hur vi på bästa sätt kan flytta ert bohag. Vi gör detta till ett förmånligt pris dessutom!

Begär offert

Prisvärd Flyttfirma Enköping med RUT

Idag är det prisvärt för en privatperson att anlita en flyttfirma då RUT-avdraget är så pass förmånligt. En privatperson kan, för alla tjänster inom RUT, dra av halva arbetskostnaden. För alla tjänster inom RUT och ROT går det att dra av upp till 75000 kr per år, två personer i hushållet betyder då 150000 kr vilket kan fördelas på både RUT och ROT. En normal flytt i närområdet kostar dock en bråkdel av dessa summor.

Om ni önskar ett fast pris är ni välkomna att fylla i vårt större offertformulär eller vår snabboffert. Annars är våra timpriser från 599 kr per timma inklusive moms vilket inkluderar två personal samt en flyttbil.

Om ni tycker att detta låter krångligt är ni välkomna att kontakta oss på annat sätt som via telefon, mejl eller via vår chatt här på vår hemsida.

50%
RUT

Försäkrad Flyttfirma för en trygg flytt i Enköping

För oss är det viktigt att ni känner er säkra och trygga med oss, därför är vi noga med att alla dokument för verksamheten är i sin ordning så som trafiktillstånd via transportstyrelsen, försäkring via Trygg Hansa samt övriga företagsdokument.

Bohag och inventarier är därmed i trygga händer!

Även om något mot förmodan skulle inträffa så kompenseras ni till 100 % – trygghet är viktigt för oss.

Välkommen att anlita ett gäng serviceinriktade flyttkarlar i Enköping. Vi vet vad som krävs för att flytten ska löpa på smidigt och bekymmersfritt!

Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttfirma Enköping