Företagsflytt i Eskilstuna

Effektiva lösningar från Flytt & Städfix

Ska ditt företag flytta? I dagens konkurrensutsatta affärsvärld är företag ofta i behov av flexibla och pålitliga flyttjänster för att säkerställa smidiga och framgångsrika företagsflyttar. I Eskilstuna erbjuder vi på Flytt & Städfix specialiserade tjänster för företagsflyttar, vilket har gjort oss till en pålitlig partner för företag i regionen. Billig &  effektiv företagsflytt på vår flyttfirma i Eskilstuna – välkommen du med!

Begär offert

Pris Direkt

TRAFIKTILLSTÅND
Tillstånd att bedriva yrkesmässig trafik

KVALITETSGARANTI
Vi rättar till fel upptäckta efter flytten

ANSVARSFÖRSÄKRING
100 % ersättning vid olycka

Flytt & Städfix – Erbjudanden och flyttjänster Eskilstuna

Flytt & Städfix erbjuder många olika flyttjänster – något som passar för alla! Nedan listar vi exempel på de vanligaste tjänsterna som efterfrågas. På vår hemsida kan du läsa mer om vilka tjänster vi erbjuder.

 • Företagsflytt
 • Privatflytt
 • Tungflytt – flytt av tunga föremål – Exempel: Pianoflytt
 • Flyttstädning
 • Packhjälp
 • Utlandsflytt
 • Magasinering

Flytt & Städfix – Expertis och flexibilitet

Vi har stor erfarenhet av företagsflytt, med ett team som besitter flera års utbildning och erfarenhet inom branschen. Vi värnar om den individuella kundens behov, privatpersonen liksom företag, och dennes önskemål. Vi utmärks av vår flexibilitet och tillförlitlighet för att vara mest fördelaktiga för kunden, konkret innebär det exempelvis att vi arbetar både vardagar och helger och anpassar oss efter kundens önskemål. Vi är belägna i Eskilstuna och finns i många kommuner, landet över. Därför hanterar vi flyttar i Eskilstuna men även i närliggande områden.

Företagsflytt Eskilstuna – Skräddarsydda lösningar

Efterfrågan efter flyttfirmor och företagsflytt Eskilstuna har ökat. Betydelsen av professionell företagsflytt är även stor, eftersom det hjälper att förebygga risker samt underlätta utmaningar under företagsflyttar. Vi på Flytt & Städfix kan hjälpa till att minimera dessa genom våra skräddarsydda lösningar nedan:

 1. Effektiv planering och logistik – Vi använder oss alltid av en välstrukturerad planering och effektiv samt optimal logistik för att förebygga förseningar samt säkerställa smidig övergång under flytten, för både företag och privatpersoner. Med vår långa erfarenhet i branschen vet vi vilka fallgropar vi ska undvika samt åtgärder för att optimera att flyttprocessen blir smidig.
 2. Säkerhet och försäkringar – Vi har ansvarsförsäkring samt kvalitetsgaranti vilket innebär att om en olycka sker får du 100 % ersättning, därtill åtgärdar vi eventuella fel som upptäckts efter flytten. När vi arbetar följer vi alltid strikta säkerhetsåtgärder samt erbjuder försäkringar.

Fördelarna med att välja Flytt & Städfix:

Om du planerar en flytt till eller från Eskilstuna är det oss du ska välja som din flyttfirma Eskilstuna – vi utmärks av att, utöver flytten, erbjuder vi mervärde till våra kunder.

 1. Erfarenhet och kompetens – Vårt team besitter lång erfarenhet och utbildning inom branschen och har erfarenhet av varierande flyttar och i synnerhet företagsflytt. Därtill har vi specialiserade team och avdelningar som tillhandahåller specifika redskap och verktyg samt personal för olika flyttar. Vi har även nära samarbete med parter som kan dela med sig av sin expertis och verktyg, vid behov.
 2. Skräddarsydda lösningar – I stycken ovan beskriver vi några av vilka skräddarsydda lösningar vi tillhandahåller för våra kunder för att passa varje kunds individuella behov och önskemål. Till exempel arbetar vi nära våra kunder för att förstå deras mål, för att sedan utforma en flyttstrategi som passar bäst för dem.
 3. Kostnadseffektivitet – Vi på Flytt & Städfix strävar alltid efter att erbjuda kostnadseffektiva lösningar för företagsflyttar, utan att kompromissa med kvaliteten på tjänsterna.

Ta kontakt med oss

Ibland kan det vara svårt att själv veta exakt vilket behov du har som kund, och vad du bör förvänta dig av oss som flyttfirma. Eftersom alla kunder har olika behov av flyttjänster rekommenderar vi att du tar kontakt med oss för ytterligare rådgivning och information. Det kan underlätta första kontakten och steget i flyttprocessen. Därefter kan du själv överväga och fatta ett beslut om vilken tjänst du önskar. Fortsättningsvis kan du fylla i en offert och skicka den till oss för att sedan få svar inom 24 timmar, med ett besked om vad priset på din flyttjänst beräknas bli. Då har du som kund all kontroll och information om priset i förväg så att du tryggt kan fatta ett medvetet beslut och inte få några överraskningar under flyttprocessen. Nästa steg för dig är att besöka vår hemsida och läsa vilka tjänster vi erbjuder och vad de innehåller. Välkommen!

Begär offert

Varför välja oss?

Varför är vi rätt val vid flytthjälp? Utöver våra tjänster och personal som upprätthåller en hög kvalité, tillför vi ett mervärde till kunden, vilket utmärker oss i landet och är en stor anledning till att anlita oss. Vi värnar om kunden och att alltid nå 100 % kundnöjdhet, därför optimerar vi våra tjänster och upplevelser för kunden. Vi anpassar oss efter situation och erfarenhet för att ständigt bli bättre, och bli din bästa flyttfirma nära till hands. På vår hemsida kan du därför läsa om recensioner som gjort efter att våra kunder har använt oss och våra tjänster. Där kan du läsa om fina recensioner från nöjda kunder – det blir ett bra kvitto för både oss och dig! Vi har slutligen stor erfarenhet av företagsflytt och känner till vikten av att verksamheten i övrigt ska flyta på smidigt och inte påverkas av flytten. Hos oss värnar vi om dig och företagets tillhörigheter, från början till slut!

Prisvärd Flyttfirma Enköping med RUT

Idag är det prisvärt för en privatperson att anlita en flyttfirma då RUT-avdraget är så pass förmånligt. En privatperson kan, för alla tjänster inom RUT, dra av halva arbetskostnaden. För alla tjänster inom RUT och ROT går det att dra av upp till 75000 kr per år, två personer i hushållet betyder då 150000 kr vilket kan fördelas på både RUT och ROT. En normal flytt i närområdet kostar dock en bråkdel av dessa summor.

Om ni önskar ett fast pris är ni välkomna att fylla i vårt större offertformulär eller vår snabboffert. Annars är våra timpriser från 599 kr per timma inklusive moms vilket inkluderar två personal samt en flyttbil.

Om ni tycker att detta låter krångligt är ni välkomna att kontakta oss på annat sätt som via telefon, mejl eller via vår chatt här på vår hemsida.

50%
RUT

Försäkrad Flyttfirma för en trygg flytt i Enköping

För oss är det viktigt att ni känner er säkra och trygga med oss, därför är vi noga med att alla dokument för verksamheten är i sin ordning så som trafiktillstånd via transportstyrelsen, försäkring via Trygg Hansa samt övriga företagsdokument.

Bohag och inventarier är därmed i trygga händer!

Även om något mot förmodan skulle inträffa så kompenseras ni till 100 % – trygghet är viktigt för oss.

Välkommen att anlita ett gäng serviceinriktade flyttkarlar i Enköping. Vi vet vad som krävs för att flytten ska löpa på smidigt och bekymmersfritt!

Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttfirma Enköping