Företagsflytt i Enköping

Effektiva och pålitliga flyttjänster från Flytt & Städfix

Letar du efter en flyttfirma i Enköping som kan göra företagsflytt i Enköping till en smidig och effektiv upplevelse? Då gör du rätt i att vända dig till oss på Flytt & Städfix! Med våra professionella och pålitliga flyttjänster kan företag i Enköping smidigt och tryggt flytta sin verksamhet till nya lokaler. Vi har stor erfarenhet inom branschen och möjliggör en smidig flyttprocess där företagets övriga verksamhet inte påverkas negativt. Enköping är en vacker stad och lockar därför till sig nya företag hela tiden. Då underlättar det för företagen att ha en säker flyttfirma till hands.

Begär offert

Pris Direkt

TRAFIKTILLSTÅND
Tillstånd att bedriva yrkesmässig trafik

KVALITETSGARANTI
Vi rättar till fel upptäckta efter flytten

ANSVARSFÖRSÄKRING
100 % ersättning vid olycka

Flytt & Städfix: Flyttfirma Enköping – Om oss

Vi på Flytt & Städfix är ett pålitligt företag med lång erfarenhet av företagsflyttar. Därtill har vi kompetent personal med förmåga att hantera alla typer av företagsflyttar, oavsett om det är små eller stora företag. Vi har flyttfirmor runt om i hela landet och är verksamma överallt. Vi har fortsättningsvis en rad olika flyttjänster vi erbjuder som inkluderar packning, transport, montering och städning. Nedan listar vi de vanligaste tjänsterna för flytt som brukar efterfrågas av våra kunder. På vår hemsida kan du även läsa om varje tjänst mer ingående.

 • Företagsflytt
 • Privatflytt
 • Tungflytt – flytt av tunga föremål – Exempel: Pianoflytt
 • Flyttstädning
 • Packhjälp
 • Utlandsflytt
 • Magasinering

Fördelar med Flytt & Städfix

Det som utmärker oss är vår flexibilitet, anpassningsförmåga, effektivitet och stort kundfokus. Med den långa erfarenheten vår personal besitter, vet vi hur vi ska lägga upp planeringsarbete och utförandet för att effektivisera flytten för dig. Därtill anpassar vi oss mycket efter den individuella kunden, vilket innebär att vi är flexibla i vårt arbete. Nedan listar vi andra faktorer som utmärker oss och som du kan räkna med vid ett samarbete med oss.

Professionell och pålitlig service

Flytt & Städfix vet vikten av ett gott samarbete och kundnöjdhet, därför maximerar vi kundens upplevelse vid flyttjänsterna. Därför har vår flyttfirma ett gott rykte bland diverse företag i Enköping.

Erfarenhet och expertis

Vår personal besitter flerårig erfarenhet och utbildning inom området, därtill besitter alla stor expertis inom företagsflytt, vilket ger alla företag i Enköping en smidig övergång till sina nya lokaler om de samarbetar med oss. På vår hemsida kan du även läsa om kundrecensioner som tidigare har samarbetat med oss!

Anpassade lösningar

Vi på Flytt & Städfix skräddarsyr våra tjänster för att möta varje företags unika behov och krav. Det innebär att vi exempelvis arbetar både vardagar och under helger.

Tids- och kostnadseffektivitet

Det går att flytta på egen hand men när det gäller att flytta företag så är det en fråga om tid och pengar. Vi är proffs på företagsflyttar, vilket sparar tid och minimerar eventuella avbrott i företagets verksamhet.

Pålitlig utrustning och fordon

Flytt & Städfix använder sig alltid av modern utrustning och pålitliga fordon för att säkerställa en säker och smidig flyttprocess. Är det något vi inte har så har vi ett flertal samarbetspartners som förser oss med rätt resurser.

Företagsflytt i Enköping:

Nedan listar vi en del tips som kan vara bra att känna till inför flytten!

 • Planera i förväg – Viktigt att ha en detaljerad flyttplan och att boka flytten i förväg för att undvika eventuella förseningar.
 • Kommunikation med personalen – Viktigt att kommunicera med personalen för att säkerställa en smidig övergång och för att förbereda dem för förändringar i arbetsmiljön.
 • Organisering av dokument och utrustning – organisera företagets dokument, inventarier och utrustning för att underlätta packningen och den efterföljande återställningen.
 • Användning av etiketter och märkning – Etiketter och märkning kan underlätta flyttprocessen genom att göra det lättare att placera saker på rätt plats i de nya lokalerna.

Enköping företagsflytt

Om du eller ditt företag behöver en företagsflytt, kan ni anlita oss för bästa upplevelsen! Läs nedan om vilka första steg i processen du kan ta.

Kontakta oss

Om du vill göra en företagsflytt i Enköping är det viktigt att anlita en pålitlig och professionell flyttfirma för att säkerställa en smidig övergång. Flytt & Städfix erbjuder erfarenhet, pålitlighet och skräddarsydda flyttlösningar som kan underlätta hela processen. Genom att anlita oss kan du vara trygg i att din flytt kommer att genomföras effektivt, säkert och kostnadseffektivt. Kontakta oss på Flytt & Städfix idag för att få mer information om alla våra flyttjänster och hur vi kan hjälpa dig med din företagsflytt i Enköping. Du kan även skicka en offert för att sedan få svar inom 24 timmar med ett uppskattat prisförslag för din givna situation. Det innebär att du har full kontroll från början till slut rent kostnadsmässigt. Därefter kan du välja om du vill gå vidare eller om du behöver ytterligare information – då är det bara att kontakta oss för rådgivning. Välkommen hit och lycka till med flytten!

Begär offert

Prisvärd Flyttfirma Enköping med RUT

Idag är det prisvärt för en privatperson att anlita en flyttfirma då RUT-avdraget är så pass förmånligt. En privatperson kan, för alla tjänster inom RUT, dra av halva arbetskostnaden. För alla tjänster inom RUT och ROT går det att dra av upp till 75000 kr per år, två personer i hushållet betyder då 150000 kr vilket kan fördelas på både RUT och ROT. En normal flytt i närområdet kostar dock en bråkdel av dessa summor.

Om ni önskar ett fast pris är ni välkomna att fylla i vårt större offertformulär eller vår snabboffert. Annars är våra timpriser från 599 kr per timma inklusive moms vilket inkluderar två personal samt en flyttbil.

Om ni tycker att detta låter krångligt är ni välkomna att kontakta oss på annat sätt som via telefon, mejl eller via vår chatt här på vår hemsida.

50%
RUT

Försäkrad Flyttfirma för en trygg flytt i Enköping

För oss är det viktigt att ni känner er säkra och trygga med oss, därför är vi noga med att alla dokument för verksamheten är i sin ordning så som trafiktillstånd via transportstyrelsen, försäkring via Trygg Hansa samt övriga företagsdokument.

Bohag och inventarier är därmed i trygga händer!

Även om något mot förmodan skulle inträffa så kompenseras ni till 100 % – trygghet är viktigt för oss.

Välkommen att anlita ett gäng serviceinriktade flyttkarlar i Enköping. Vi vet vad som krävs för att flytten ska löpa på smidigt och bekymmersfritt!

Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttfirma Enköping

Vårt kontor i Enköping