Städ bil och städpersonal

Flyttstädning i Jönköping – Bekymmersfri flyttstädning

Att flytta kan vara en av de mest stressfyllda upplevelserna i livet. Det finns så mycket att tänka på, planera och utföra. I slutet av denna tumultartade process finns dock en viktig uppgift som inte får förbises – flyttstädningen. Det är här vi, din pålitliga städ- och flyttfirma, kommer in i bilden. Låt oss ta hand om flyttstädningen i Jönköping åt dig, så att du kan fokusera på att börja ditt nya kapitel i livet på ny kula.

En person som flyttstädar en bostad

Varför Välja Oss För Din Flyttstädning i Jönköping?

Vi förstår att det finns många alternativ när det gäller flyttstädning, men låt oss berätta varför vi är det bästa valet för dig:

Erfarenhet och Expertis

Vår långa erfarenhet av både flytt- och städtjänster innebär att vi vet exakt hur vi ska ta hand om ditt hem, från golv till tak. Vi följer Mäklarsamfundets riktlinjer till punkt och pricka och garanterar att ditt hem kommer att vara skinande rent och redo för de nya ägarna.

Omfattande Tjänsteutbud

Oavsett om det gäller en liten lägenhet eller en stor villa, har vi de verktyg, kunskaperna och personalen för att ta oss an uppdraget. Vår flyttstädning omfattar allt från fönsterputs till djuprengöring av kök och badrum.

Prisvärdhet och Transparens

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och fullständig pristransparens. Inga dolda avgifter, bara rättvisa och tydliga priser. Dessutom kan du dra nytta av RUT-avdraget, vilket gör vår redan prisvärda tjänst ännu mer tillgänglig.

Kundfokus och Flexibilitet

Din nöjdhet är vår prioritet. Vi anpassar våra tjänster efter dina specifika behov och scheman. Vår flexibilitet innebär att vi kan utföra flyttstädningen när det passar dig bäst, och vi lämnar inte platsen förrän du är helt nöjd.

Garanti för Kvalitet

Vi erbjuder en nöjdhetsgaranti på våra flyttstädningar. Skulle något mot förmodan inte uppfylla dina förväntningar, kommer vi tillbaka och rättar till det utan extra kostnad.

Flyttstädat kontor

Pris för Flyttstädning i Jönköping – Transparent och Rättvist

Vi strävar efter att erbjuda transparent och rättvis prissättning för vår flyttstädning i Jönköping, för att du som kund ska kunna planera din budget utan obehagliga överraskningar. För en detaljerad överblick över våra priser, inklusive möjligheten att dra nytta av RUT-avdraget, rekommenderar vi att du tar en titt på vår prislista. Denna prislista är utformad för att ge dig en klar uppfattning om kostnaderna för olika typer av bostäder och tjänster vi erbjuder. Besök vår hemsida för att få en tydligare prisbild och förstå exakt vad som ingår i våra flyttstädningspaket. Vi är här för att göra din flytt så enkel och bekymmersfri som möjligt, med priser du kan känna dig trygg med.

Se vår prislista för flyttstädning.

RUT vid flyttstädning i Jönköping

När du står inför en flyttstädning i Jönköping kan RUT-avdraget göra en stor skillnad för din plånbok. RUT-avdraget, som står för Rengöring, Underhåll och Tvätt, möjliggör för privatpersoner att dra av 50% av arbetskostnaden för hushållsnära tjänster, inklusive flyttstädning. Detta gör att du som kund kan anlita professionell städhjälp till en betydligt lägre kostnad, samtidigt som du säkerställer att ditt gamla hem lämnas i toppskick inför överlämningen.

Att utnyttja RUT-avdraget för din flyttstädning i Jönköping hos oss är enkelt och bekymmersfritt. Vi tillämpar RUT-avdraget direkt på din faktura, vilket innebär att du som kund omedelbart får dra nytta av den ekonomiska fördelen utan att behöva hantera några komplicerade processer själv. Det enda du behöver för att kunna utnyttja avdraget är att vara skatteskyldig i Sverige och ha tillräckligt med utrymme kvar för RUT-avdrag under det aktuella inkomståret.

Flyttstädning av golv

Vad ingår i flyttstädningen med oss i Jönköping?

När du väljer oss för din flyttstädning i Jönköping, kan du förvänta dig en omfattande service som täcker varje hörn av ditt hem. Vi förstår vikten av en grundlig städning vid flytt, och därför inkluderar vårt paket en detaljerad rengöring av alla rum samt specifika områden i ditt hem för att säkerställa att inget lämnas åt slumpen. Här är vad som ingår i vår flyttstädning:

  • Alla Rum: Vi tar hand om varje rum i ditt hem, inklusive fönster, lister, dörrar, garderober, element, väggar, lampor och golv. Varje yta rengörs grundligt för att ditt hem ska glänsa från golv till tak.
  • Hela Köket: Köket är ofta hemmets hjärta och kräver extra uppmärksamhet. Vi städar kyl, frys, spis, ugnsplåtar, fläkt och diskmaskin för att säkerställa att köket är skinande rent och välkomnande för de nya ägarna.
  • Badrum och Toalett: Dessa utrymmen behöver en noggrann rengöring för att hålla hygienstandarden hög. Vi rengör dusch, badkar, handfat, toalettstol, tvättmaskin och torktumlare, så att badrummet och toaletten känns nya och fräscha.

Vår målsättning är att överlämna ett hem som inte bara är rent visuellt, utan också hygieniskt rent på djupet. Vi tar vårt ansvar på allvar och ser till att varje del av din bostad behandlas med största omsorg och professionalism. Genom att anlita oss för din flyttstädning, kan du vara trygg i vetskapen att ditt gamla hem lämnas i bästa möjliga skick, redo för de nya ägarna att flytta in.

Vårt engagemang för kvalitet och din nöjdhet är vad som skiljer oss från mängden. Låt oss ta hand om städningen så att du kan fokusera på din flytt utan extra stress eller bekymmer. Kontakta oss idag för mer information eller för att boka din flyttstädning i Jönköping.

Flyttstädat kontor

Din Trygghet i En Stressig Tid

Vi förstår vikten av att ha en trygg och smidig övergång under flytten. Därför är vi här för att erbjuda en tjänst som tar bort en del av bördan från dina axlar. För att göra processen så enkel som möjligt för dig, uppmanar vi dig att ta det första steget mot en mindre stressig flytt genom att kontakta oss. Oavsett om du föredrar att nå ut via formuläret på vår hemsida, skicka ett email, eller ta ett telefonsamtal, står vårt team redo att bistå dig med en kostnadsfri offert. Detta är din chans att säkra professionell hjälp som garanterar en bekymmersfri flyttstädning.

Låt inte städningen bli en källa till stress under din flytt. Kontakta oss redan idag och låt oss ta hand om det, så att du kan kanalisera din energi på att börja ditt nya liv i ditt nya hem. Vi ser fram emot att göra din flyttprocess så smidig och bekymmersfri som möjligt.

Tel: 010-455 03 22
Email: info@flyttfirma-malardalen.se

50% RUT

Rutavdraget är ett statligt bidrag som även gäller vid städuppdrag såsom flyttstädningar med mera.

Detta gör att vi kan dra av arbetskostnaden med 50%.

Avdraget administreras av oss, det är alltså inget du som kund behöver fundera över.

Flytt & Städfix Mälardalen AB

50%
RUT

Självklart försäkrade

Vi innehar ansvarsförsäkring via Trygg-Hansa, vilket vi primärt har för att du som kund skall känna dig trygg från det att vi kliver in i din bostad tills dess att vi lämnar den efter avslutat uppdrag.

Vi täcker således alla tänkbara problem/olyckor som ger skador på din bostad.
Genom att arbeta på ett sätt som minimerar risken för skador så är det väldigt sällan någon olycka inträffar.

FAQ – Vanliga Frågor om Flyttstädning i Jönköping

I flyttstädningen ingår en grundlig rengöring av alla rum, inklusive fönster, lister, dörrar, garderober, element, väggar, lampor och golv. Köket får en omfattande genomgång med rengöring av kyl, frys, spis, ugnsplåtar, fläkt och diskmaskin. Badrum och toalett inkluderar rengöring av dusch, badkar, handfat, toalettstol, samt tvättmaskin och torktumlare.

Våra priser är transparenta och rättvisa, utformade för att ge dig som kund bästa möjliga värde. Vi erbjuder detaljerade prislistor på vår hemsida och möjligheten att dra nytta av RUT-avdraget, vilket gör vår tjänst billig och enkel att använda.

Du kan boka våra tjänster genom att kontakta oss via formuläret på vår hemsida, skicka ett email, eller ringa oss direkt. Vi är redo att bistå dig med en kostnadsfri offert och svara på eventuella frågor du kan ha.

Ja, vi erbjuder en nöjdhetsgaranti på våra flyttstädningar. Om något mot förmodan inte skulle uppfylla dina förväntningar, kommer vi tillbaka och åtgärdar det utan extra kostnad.

Absolut, vi förstår att varje flytt är unik och vi är flexibla i att anpassa våra tjänster efter dina specifika behov och önskemål. Kontakta oss gärna för att diskutera hur vi bäst kan assistera dig i din flytt.

Adam Alahmad

Hejsan! Välkomna till Flytt och Städfix, jag heter Adam och driver Flytt och Städfix. Jag är även ansvarig för innehållet på flytt och städfix där vår ambitionen är att bli Sveriges största kunskapasbank inom flytt och städ. Vi arbetar med att skapa upp bra och tydliga guider för att göra det enklare för dig som ska flytta.