Flyttstädning Hallstahammar

Omdömen Google: 4,8/5

RUT reducerar priset 50%

Bra service med garanti

Fast eller löpande pris

Alla försäkringar

Begär Offert

Professionell och effektiv flyttstädning i Hallstahammar

Hjärtligt välkommen till Flytt & Städfix Mälardalen AB!

Låt oss hjälpa er med den tunga och slitsamma flyttstädningen så att ni istället kan koppla av i samband med er flytt. Vi hjälper er i Hallstahammar, runt Hallstahammar eller på annan ort om det skulle vara aktuellt. För er och vår trygghet har vi naturligtvis försäkringar samtidigt som vi lämnar kvalitetsgaranti på alla våra uppdrag.

Med dagens RUT-avdrag är det förmånligt att anlita en firma för flyttstädningen då 50% av kostnaden reduceras via Skatteverket, vilket även gäller för andra tjänster i samband med en flytt. Enligt vår erfarenhet brukar kostnaden så gott som alltid vara överkomligt för de flesta då det är mycket tungt att sköta om städningen själv i samband med flytten.

Varmt välkommen att höra av er till oss om ni undrar över något, önskar ett pris eller om ni kanske direkt vill anlita oss.

Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttstädning Hallstahammar

Några exempel på vad som ingår:

Fönsterputsning alla sidor

Rengöring av spis

Rengöring bakom alla vitvaror

Badrum inkl. brunnen samt bakom badkar

Dammsugning och våttorkning av alla golv

I samtliga rum städas och putsas fönster, dörrar, lister, element, garderober, väggar, lampor och golv. Hela köket rengörs som spis, plåtar, frys, kyl, fläkt, diskmaskin samt skåp och lådor. I WC och badrum rengör vi badkar, dusch, toalettstol, handfat, golvbrunn etc.

Vi ser till att städningen blir godkänd och skulle det mot förmodan vara någon anmärkning så åtgärdar vi tills städningen är godkänd!

En person som flyttstädar en bostad
Proffsig och seriös flyttstädning i Hallstahammar

Privatpersoner

När vi jobbar med flyttstädning eller andra tjänster är vårt mål att våra kunder alltid ska bli helt nöjda med oss. Vi tycker väl att vi har lyckats bra med det då vårt snittbetyg via Google uppgår till 4,8/5,0 baserat på en mängd omdömen från olika kunder.

Er städning kommer att bli godkänd om vi får förtroendet, men skulle det mot förmodan bli någon enstaka mindre anmärkning åtgärdar vi såklart det omgående.

Om ni inte redan bestämt er för om ni ska anlita någon för städningen rekommenderar vi er att i alla fall att ta in en offert för att därefter fundera på saken i lugn och ro. Med dagens RUT-avdrag som reducerar arbetskostnaden med 50% blir det mycket prisvärt.

Välkommen till oss på Flytt & Städfix i Hallstahammar!

Flyttstädat kontor
Flyttstädning på ett proffsigt sätt

Företag och offentliga beställare samt alla andra som har ett behov

Om ni som företag har ett behov av en flyttstädning så hjälper vi er gärna med det. Detsamma gäller naturligtvis även kommuner och andra offentliga beställare samt alla andra med ett behov av en proffsig flyttstädning i Hallstahammar med omnejd.

Naturligtvis har vi även ett stort utbud av andra tjänster i samband med en flytt. Vänd er gärna till oss med alla era behov så skräddarsyr vi en lösning som innebär en flytt med så små störningar som möjligt för er verksamhet.

Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttstädning Hallstahammar

RUT-avdraget gör det extra prisvärt

Skatteverket som administrerar RUT-avdraget reducerar arbetskostnaden för städningen med 50% vilket får ses som mycket förmånligt. Samma sak gäller ett flertal andra tjänster i samband med en flytt.

Kontakta oss gärna om ni undrar något om RUT-avdraget. Ni kan även läsa via denna länk som följer här.

Läs mer om RUT via denna länk

50%
RUT

Vi har alla försäkringar som krävs för en seriös verksamhet

Naturligtvis är vi försiktiga när vi jobbar men oförutsedda olyckor kan ju trots allt hända, så för er och vår trygghet har vi alla de försäkringar som krävs vid en flyttstädning och andra tjänster i samband med flytten.

Flytt & Städfix Mälardalen AB i Hallstahammar

Adam Alahmad

Hejsan! Välkomna till Flytt och Städfix, jag heter Adam och driver Flytt och Städfix. Jag är även ansvarig för innehållet på flytt och städfix där vår ambitionen är att bli Sveriges största kunskapasbank inom flytt och städ. Vi arbetar med att skapa upp bra och tydliga guider för att göra det enklare för dig som ska flytta.