Flyttfirma med garanti!

Flyttfirma Södertälje

Bra priser och samtidigt kvalitet

Mycket goda omdömen – 4,7/5,0

Vi har yrkestrafiktillstånd och försäkringar

Alla förekommande flyttjänster

Inom hela landet samt utomlands

Begär offert

Pris Direkt

Södertälje med omnejd

KVALITETSGARANTI
Vi lämnar alltid kvalitetsgaranti på uppdragen!

FÖRSÄKRADE
Vi ersätter om något skulle skadas!

TRAFIKTILLSTÅND
Innehar yrkestrafiktillstånd som alla seriösa flyttfirmor!

Flyttfirma Uppsala ute på uppdrag

Flyttfirma i Södertälje

Alla tjänster inom flytthjälp och transporter
Bra priser och goda recensioner!

De som har flyttat någon eller flera gånger vet hur tungt det kan vara när allt ska plockas ihop, sorteras, packas, bäras och sedan på nästa adress packas upp igen och ställas i ordning. Vår flyttfirma är professionella på detta med bohagsflytt så låt oss istället hjälpa er med flytten.

I dag med det fantastiskt fina RUT-avdraget är det verkligen befogat att fråga en flyttfirma om ett pris för flytten då 50 % av arbetskostnaden för flytten kan dras av i deklarationen. Själva reduceringen sker dock i samband med flytten.

OffertStrategi Covid-19

Flytthjälp åt privatpersoner

Flyttfirma Södertälje

Varmt välkommen till vår flyttfirma i Södertälje. Önskar ni hjälp med flytten i närområdet, i övriga landet eller utomlands så hjälper vi er gärna med det. Vi är flexibla så om ni har en liten flytt eller en stor flytt spelar ingen roll, vi hjälper er. Vi kan även vara behjälpliga på kvällar eller helger för att ytterligare underlätta för er i samband med er flytt till er nya adress.

Vid en stor flytt kan det handla om att vi kommer i förväg och hjälper er att packa om så önskas. Vi kan då demontera allt som tavlor, lampor, hyllor och annat. Det gör att det blir lättare på själva flyttdagen. Därefter kan vi hjälpa er med att ställa i ordning allt på nästa adress.

Fråga oss gärna om en offert via något av våra formulär här på hemsidan eller kontakta oss via telefon, chatt eller på det sätt som känns bekvämt för er. Vill ni redan nu direkt ha en prisuppgift kan ni använda vår priskalkylator här på hemsidan och då få ett pris inom någon minut.

Vi ser fram emot att höra från er!

Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttfirma Södertälje

Offert

Flyttjänster för företag

Företagsflytt

Vi hjälper även företag, kommuner, föreningar etc. med våra flyttjänster eller transporter. Det kan då exempelvis handla om att vi gör en budtransport, vi hjälper ett byggföretag att bära in skåp och garderober, hämtar något paket, flyttar en butik, flyttar ett kontor, ja allt som tänkas kan.

Vi är även flexibla vilket betyder att vi kan hjälpa er på de tider som passar er bäst oavsett om det är dagtid, kvällstid eller helger. Känn er välkommen att kontakta oss för en offert eller ett förslag på upplägg.

Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttfirma Södertälje

Företagsflytt

Seriöst, prisvärt och professionellt

Vår ambitionsnivå är hela tiden att våra kunder ska vara nöjda med oss vilket är en självklarhet. Allt blir så mycket trevligare då, för alla inblandade parter. Nöjda kunder ger oss även bra recensioner vilket idag är viktigt, speciellt i flyttbranschen.

Med det gynnsamma RUT-avdraget är det oftast inte så betungande att anlita en flyttfirma för hjälp med flytten. Ta gärna kontakt med oss för en offert eller ett förslag på ett upplägg.

50 %
RUT

Yrkestrafiktillstånd & erforderliga försäkringar

Vår ambition är att hela tiden ta hand om bohag eller inventarier på bästa sätt så att skador undviks i största möjliga mån. Vi använder erforderliga hjälpmedel som skyddsplaster, täcken, filtar och spännband vilket skyddar det vi bär och lastar. På bilen packar vi in allt så att lasten ligger still och därefter kör vi på ett säkert sätt, speciellt i kurvor, så att lasten ligger still.

Även om vi är mycket försiktiga så kan ju ändå en skada inträffa men lyckligtvis händer det inte speciellt ofta. Vid dessa undantagsfall löser vi en sådan skada genom att ersätta er eller att vår försäkring träder in.

För ytterligare trygghet har vi som alla flyttfirmor som driver seriös verksamhet även yrkestrafiktillstånd.

Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttfirma Södertälje

Södertälje

Här ser ni en karta över Södertälje som kanske är bekant ? 😀 Vi som pålitlig flyttfirma i Södertälje kan erbjuda er alla tjänster inom flytt. Vi verkar i närområdet, i hela landet samt utomlands.

Adam Alahmad

Hejsan! Välkomna till Flytt och Städfix, jag heter Adam och driver Flytt och Städfix. Jag är även ansvarig för innehållet på flytt och städfix där vår ambitionen är att bli Sveriges största kunskapasbank inom flytt och städ. Vi arbetar med att skapa upp bra och tydliga guider för att göra det enklare för dig som ska flytta.