Flytthjälp på Södermalm eller vart ni önskar!

Flyttfirma Södermalm

Alltid bra priser och hög service

Fina kundrecensioner – 4,7/5,0

Seriöst med försäkringar och tillstånd

Alla tjänster inom flytt

Flytt inom landet samt utlandsflytt

Begär offert

Pris Direkt

Södermalm med omnejd

KVALITETSGARANTI
Kvalitetsgaranti har vi alltid!

TRAFIKTILLSTÅND
Seriös flyttfirma med yrkestrafiktillstånd!

FÖRSÄKRADE
Eventuella skador ersätts!

Flyttfirma på Södermalm

Alla förekommande tjänster inom flytthjälp samt transporter.
Bra priser och många fina omdömen från våra kunder!

Som professionell flyttfirma på Södermalm vet vi att det kan vara mycket tungt att sköta en hel flytt själv, speciellt om det ska göras på kvällar och helger, utanför ordinarie arbetstid. Förutom att packa, bära och transportera så är det en hel del annat som måste skötas om så som adressändring och kontrollera att post kommer rätt. Låt oss underlätta för er så att det inte blir så betungande när ni nu ska flytta.

Ni vet väl om att det idag är väldigt förmånligt att anlita någon för tjänster inom området RUT? Det fina RUT-avdraget betyder att kostnaden för er flytt blir kraftigt reducerad då 50 % av arbetet med själva flytten försvinner. Kolla med oss vad flytthjälp via en flyttfirma kan kosta genom att redan nu kontakta oss för en offert. Vi återkommer inom kort med ett förslag där kostnaden och RUT-avdraget tydligt framkommer.

OffertStrategi för Covid-19

Flytthjälp privatpersoner

Flyttfirma Södermalm

Varmt välkommen till vår flyttfirma här på Södermalm. Vi är en seriös firma som verkar i hela landet men också även utomlands. Oavsett vad ni behöver hjälp med så fixar vi det. Det kan då vara att vi hjälper er med hela flytten från början till slut eller så hjälper vi er enbart med det ni önskar som exempelvis att flytta det som är tungt eller otympligt. Våra arbetstider är oftast morgon till sena kvällar samt helger, allt för att underlätta för er som önskar flytthjälp.

Vid en stor flytt så kan upplägget vara att vi hjälper till med att sortera, demontera, packa, transportera till återvinning, bära, transportera bohaget till nästa adress och så vidare. En liten flytt kan då handla om att vi hjälper till med det ni önskar så som en tung soffa eller något annat.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttfirma Södermalm

Offert

Flytthjälp företag

Företagsflytt Södermalm

Förutom privatflyttar så hjälper vi även företag, kommuner och regioner, föreningar och så vidare med allt som rör flytt, bärhjälp eller transporter. Vi kan då hjälpa till med det mesta som att hämta ett paket på posten, hjälpa till att bära in en leverans på er arbetsplats, en lång transport, flytt av ert företag samt allt övrigt mellan himmel och jord.

Vi försöker alltid att vara tillmötesgående och anpassar oss till våra kunders behov. Vi är flexibla och kan vara behjälpliga när det passar er så som tidigt på morgonen, sena kvällar samt helger. Känn er varmt välkommen att kontakta oss om ni har ett behov.

Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttfirma Södermalm

Företagsflytt

Seriöst, professionellt och prisvärt

Vårt mål är hela tiden att alla våra kunder ska känna sig helt nöjda efter avslutat uppdrag genom att erbjuda bra priser och bra service. Nöjda kunder hjälper oss att få mer kunder via goda omdömen samt rekommendationer.

Med det fina RUT-avdraget blir det än mer förmånligt att anlita en flyttfirma då 50% av arbetet med bohaget kan dras av direkt via skatteverket. Välkommen att kontakta oss för ett förslag eller en prisuppgift.

50 %
RUT

Vi har alla tillstånd och försäkringar som krävs

I vår service ingår naturligtvis att vi hanterar era ägodelar eller inventarier på ett bra sätt så att skador undviks. Vi täcker in med skyddsplast och bär alltid försiktigt. På bilen använder vi spännband, täcken och filtar samt andra skydd. Samtidigt lastar vi på ett bra sätt så att lasten ligger stadigt. När vi sedan transporterar allt till nästa adress så kör vi försiktigt för att ytterligare motverka att lasten förskjuts vilket skulle kunna orsaka en skada.

Även om vi hela tiden är mycket noggranna så kan ju en skada trots allt inträffa. I sådana sällsynta fall ersätter vi naturligtvis en sådan skada, alternativt att vårt försäkringsbolag träder in och ersätter.

Vår flyttfirma på Södermalm har precis som alla andra seriösa aktörer inom flyttbranschen alla övriga dokument i ordning som yrkestrafiktillstånd.

Karta över Södermalm

Här till höger ser ni en karta över Södermalm som ni kanske känner igen 😀 Som seriös och etablerad flyttfirma hjälper vi er med allt ni önskar inom flytt, bärhjälp eller transport. Oavsett om ni önskar hjälp med en lokal flytt eller en långväga flytt, inom eller utanför landet, så är det inga konstigheter för oss. Vi är vana vid alla typer av uppdrag.

Adam Alahmad

Hejsan! Välkomna till Flytt och Städfix, jag heter Adam och driver Flytt och Städfix. Jag är även ansvarig för innehållet på flytt och städfix där vår ambitionen är att bli Sveriges största kunskapasbank inom flytt och städ. Vi arbetar med att skapa upp bra och tydliga guider för att göra det enklare för dig som ska flytta.