Effektiv och prisvärd flytt!

Flyttfirma Sigtuna

Vi erbjuder alltid bra priser

Fina kundomdömen – 4,7/5,0

Alla tillstånd och försäkringar

Allt inom flytthjälp

Inom och utanför landet

Begär offert

Pris Direkt

Sigtuna med omnejd

KVALITETSGARANTI
Kvalitetsgaranti på alla våra uppdrag!

FÖRSÄKRADE
Om något skulle skadas så ersätts det!

TRAFIKTILLSTÅND
Vi har naturligtvis yrkestrafiktillstånd!

Flyttfirma Uppsala ute på uppdrag

Flyttfirma i Sigtuna

Vi erbjuder allt inom flytt och transport
Rimliga priser, smidiga och professionella!

Alla som någon gång har flyttat vet hur jobbigt det kan vara med allt som ska plockas ner, packas, sorteras, bäras och sedan ställas i ordning i det nya boendet. Vi är proffs på detta med flytt så låt oss underlätta denna process istället så kan ni fokusera på annat.

Nu med det förmånliga RUT-avdraget är det motiverat att fråga en flyttfirma vad en flytt kan innebära för kostnad. Idag kan 50% av arbetskostnaden för flyttjänster dras av via skatteverket. Fråga oss gärna om ett pris så återkommer vi med en fördelaktig offert.

OffertStrategi Covid-19

Flyttjänster privatpersoner

Flyttfirma Sigtuna

Hjärtligt välkommen till vår flyttfirma i Sigtuna. Vi hjälper er gärna med flytten vart ni än önskar att flytta så som i närområdet, i hela landet samt även utomlands om ni har ett behov av det. Om ni önskar hjälp med bara en liten del av flytten eller om ni vill att vi tar hand om allt från början till slut så löser vi det.

En stor flytt kan betyda att vi kommer och hjälper er med att demontera ner gardiner, hyllor och tavlor, packar ner allt i flyttkartonger, flyttar allt för att därefter på nästa plats montera upp allt och ställa allt i ordning. Vi kan även vara behjälpliga utanför ordinarie arbetstid som kvällar och helger – vi är flexibla.

Välkommen att fråga oss om en offert här via hemsidan eller om ni hellre vill ringa hos via telefon. Om ni vill, kan ni här på hemsidan testa vår priskalkylator ”pris direkt” och erhålla ett omedelbart pris – inom ett par minuter.

Hoppas att vi hörs av!

Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttfirma Sigtuna

Offert

Flyttjänster företag

Företagsflytt

Förutom privatpersoner hjälper vi gärna även företag, kommuner, regioner, föreningar samt alla andra som kan vara i behov av flytthjälp. Vi kan hjälpa er med en kontorsflytt, en industri, en butik eller någon annan typ av företagsflytt, budtransporter samt andra transporter.

Vi försöker alltid att vara flexibla och ställa upp för våra kunder så därför är vi även behjälpliga utanför ordinarie arbetstider som kvällar och helger – vi försöker att underlätta för våra kunder så gott det går. Om ni vill så kan ni gärna ta del av våra fina kundbetyg här på hemsidan vilka vi är mycket stolta över.

Hjärtligt välkommen att kontakta oss för en offert eller ett förslag via formulär, chatt, vanligt mejl eller telefon.

Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttfirma Sigtuna

Företagsflytt

Professionellt, prisvärt och seriöst

Vi har en hög ambitionsnivå att våra kunder hela tiden ska vara helt nöjda vilket gör det så mycket trevligare för alla inblandade efter avslutat uppdrag. Sedan ger ju nöjda kunder bra omdömen vilket är grunden för att kunna driva en flyttfirma. Ett bra pris och hög service är det som våra kära kunder kan förvänta sig, vilket de också betalar oss för.

Idag med det förmånliga RUT-avdraget är det mycket prisvärt att anlita en flyttfirma för att ta hand om flytten. Kontakta oss gärna för en offert eller ett förslag.

50%
RUT

Vi är försäkrade och innehar yrkestrafiktillstånd

Vi har som ambition att ta hand om det vi transporterar på absolut bästa sätt, därför är vi mycket försiktiga när vi handhar bohag eller inventarier. De hjälpmedel som finns till hands använder vi naturligtvis så som skyddsplaster, filtar, täcken och spännband för att undvika skador på det vi transporterar. På lastbilen packar vi in allt så att lasten ligger låst och därefter kör vi på ett sätt som gör att vi minimerar risken för att lasten ska röra på sig och att skador därmed uppstår.

Hur försiktiga vi än är så kan ju skador ändå inträffa även om det händer mycket sällan. Om olyckan skulle vara framme har vi försäkringar som täcker, för allas vår trygghet.

Som alla seriösa och professionella flyttfirmor har vi så klart yrkestrafiktillstånd.

Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttfirma Sigtuna

Sigtuna

Här visas en karta över Sigtuna, kanske är den bekant? 😀 Som seriös och pålitlig flyttfirma i Sigtuna erbjuder vi alla förekommande tjänster inom regionen samt i övriga delar av landet och även utanför landet!

Adam Alahmad

Hejsan! Välkomna till Flytt och Städfix, jag heter Adam och driver Flytt och Städfix. Jag är även ansvarig för innehållet på flytt och städfix där vår ambitionen är att bli Sveriges största kunskapasbank inom flytt och städ. Vi arbetar med att skapa upp bra och tydliga guider för att göra det enklare för dig som ska flytta.