Seriös flytthjälp för alla!

Flyttfirma Hässleholm

Bra priser

Försäkringar och trafiktillstånd

Yrkeskunnande

Alla flyttjänster

Begär Offert

Pris Direkt

Hässleholm med omnejd

KVALITETSGARANTI
Nöjda kunder är en självklarhet – vi åtgärdar om något går snett!

FÖRSÄKRADE
Skador ersätts fullt ut!

TRAFIKTILLSTÅND
Vi har trafiktillstånd för yrkestrafik!

Flyttfirma Uppsala ute på uppdrag

En seriös flyttfirma i Hässleholm

Vi löser flytten åt er i Hässleholm – Allt inom flytt – Bra priser och professionellt

Det är tungt att flytta vilket alla vet som någon gång flyttat ett helt bohag själv. Idag med det förmånliga RUT-avdraget är det verkligen befogat att i alla fall fråga en flyttfirma om en offert för flytten. Gör gärna det här hos oss så återkommer vi med ett bra pris och upplägg som säkerligen kommer att vara intressant.

RUT-avdraget medger ett avdrag om 50% av arbetskostnaden för flytten – vi hjälper er med det. Om ni sedan tycker att vår offert är intressant så ägna gärna någon minut åt att läsa våra mycket goda kundomdömen här på hemsidan – vi hoppas att det övertygar er ytterligare om ni överväger att anlita oss.

Begär offertCovid-19 strategi

Flyttjänster för privatpersoner

Flyttfirma Hässleholm

Vi erbjuder alla tjänster inom flytt, vart ni än önskar att flytta – både stora och mindre flyttuppdrag är alla lika intressanta!

Exempel på ett litet uppdrag kan vara att vi enbart transporterar en tung möbel – exempelvis ett stort skåp eller en säng.

Ett exempel på en stor flytt kan vara att vi hjälper till att forsla bort det som inte ska med till den nya adressen, vi sorterar och packar, vi demonterar och monterar, vi bär allt bohag och transporterar det till den nya adressen, med mera.

Ni som kund bestämmer exakt vad det är ni vill ha hjälp med – inget uppdrag är för litet eller för stort. Vi kan även vara behjälpliga kvällar och helger om det skulle passa er bättre än dagtid – vi försöker alltid efter bästa förmåga anpassa oss till våra kunder.

Vi som seriös och professionell flyttfirma hjälper er i Hässleholm samt i närliggande orter inom hela regionen – nöjd kundgaranti!

Om ni tagit in offerter från andra aktörer så kontrollera även deras omdömen innan ni anlitar någon. Om ni anlitar oss så vet ni nu att vi har försäkringar, trafiktillstånd samt mycket goda omdömen, vilket vi jobbar hårt med.

Varmt välkomna att kontakta oss när ni har ett behov av något inom flytt eller närliggande tjänster. Här på hemsida kan ni kontakta oss på flera sätt: via offertformulär, snabboffert, pris direkt, kontaktformulär, vanligt mejl eller chatt. Vill ni hellre ringa är ni välkomna den vägen, så klart.

Er flyttfirma i Hässleholm

Offert

Flyttjänster till företag

Företagsflytt

Vi åtar oss inte bara uppdrag åt privata kunder utan en betydande del av våra kunder är även företag, kommuner, föreningar och så vidare. Exempel på tjänster är då flytthjälp, transporter, bärhjälp mm.

Har ni ett behov utanför normal arbetstid så kan vi även hjälpa till både kvällar och helger – allt för att undvika störningar i er verksamhet.

Ni är välkommen att kontakta oss på det sätt som passar er som via mejl, offertformulär, telefon eller chatt.

Välkommen att höra av er!

Företagsflytt

Prisvärt och professionellt

Enda sättet att driva en flyttfirma framåt är via nöjda kunder och goda omdömen annars går det inte att driva flyttverksamhet. Ta gärna del av våra recensioner här på hemsidan vilka vi är mycket stolta över. Vi har som främsta mål att alla ska vara nöjda efter slutfört uppdrag, både när det gäller pris och kvalitet. Allt detta är möjligt tack vare våra kära kunder och vår skickliga personal.

Idag är det mycket prisvärt att anlita en flyttfirma tack vare det generösa RUT-avdraget där 50 % av arbetskostnaden kan dras av i samband med flytten – vi hjälper er med avdraget hos skatteverket.

50 %
RUT

Försäkrade och med trafiktillstånd

Vi hanterar ert bohag och inventarier försiktigt och säkert så att vi minimerar risken för skador. Det betyder att vi täcker in och packar på ett bra sätt med skyddsplast, täcken och filtar samtidigt som vi försiktigt kör våra bilar mellan de olika adresserna. Trots alla dessa åtgärder kan olyckan ändå vara framme och då åtgärdar vi en eventuell skada eller att vår försäkring träder in och ersätter er till fullo – viktigt för er trygghet.

Som alla seriösa flyttfirmor har vi, förutom försäkringar, även trafiktillstånd.

Vi erbjuder alla en seriös, prisvärd och kvalificerad flytt!

Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttfirma Hässleholm

Hässleholm

Kartbilden över Hässleholm är kanske er bekant? 😀 Som flyttfirma är vi behjälpliga inom hela regionen samt i övriga landet.

Adam Alahmad

Hejsan! Välkomna till Flytt och Städfix, jag heter Adam och driver Flytt och Städfix. Jag är även ansvarig för innehållet på flytt och städfix där vår ambitionen är att bli Sveriges största kunskapasbank inom flytt och städ. Vi arbetar med att skapa upp bra och tydliga guider för att göra det enklare för dig som ska flytta.