Vi erbjuder alla flyttjänster

Flyttfirma Falun

Lysande kundomdömen

Offerter utan förbindelse

Trafiktillstånd och försäkringar

Seriös och effektiv flytthjälp

Begär Offert

Pris Direkt

Flyttar över hela landet

TRAFIKTILLSTÅND
Behörighet för yrkestrafik

KVALITETSGARANTI
Vi åtgärdar avvikelser

ANSVARSFÖRSÄKRING
Skador ersätts till 100%

Flyttbil på väg från adress i Falun

En prisvärd flyttfirma Falun

Vi hälsar er välkommen till oss på Flytt & Städfix Mälardalen AB. Förmodligen hittade ni denna sida när ni nu letade efter en kompetent flyttfirma med goda kundomdömen. Vi vågar lova att ni i så fall har hittat helt rätt nu. Med kundomdömen om 4,7/5,0 via Google kan vi garantera att ni får den hjälp ni förväntar er.

Vad ni än har för behov inom flytt eller närliggande tjänster så garanterar vi att vi löser uppgiften åt er. Idag är det många som anlitar oss för allt fler närliggande tjänster i samband med flytten då RUT-avdraget är så pass förmånligt. Kontakta oss gärna om ni är en privatperson, företagare, representant för en förvaltning eller en förening.

Som flyttfirma i Falun erbjuder vi alla flyttjänster!
Flytt & Städfix Mälardalen AB

OffertCovid-19

En kompetent flyttfirma i Falun

Privatflytt

Som flyttfirma är vi kompetent, prisvärd och samtidigt alltid flexibel. Behöver ni hjälp i Falun eller utanför Falun så hoppas vi att ni ser oss som ett intressant alternativ när ni nu ska välja firma för er flytt.

Att vi uppfyller det vi här anför kan ni kontrollera genom att ta del av våra mycket goda omdömen från våra kunder. Har ni behov av hjälp även på helger så kan vi lösa det då firman rullar alla dagar i veckan året runt.

Exempel på tjänster som vi regelbundet hjälper till med:

* Röja och köra bort till tipp eller återvinning
* Magasinering och förvaring
* Demontera olika saker
* Packa det som ska flyttas med
* Transporter av enstaka tunga möbler
* Bärhjälp
* Montering

Behöver ni hjälp med något av detta eller kanske något annat så hör gärna av er – vi ser fram emot att hjälpa er!

Offert

Flyttjänster åt företag

Företag

Som representant för ett företag, förening eller exempelvis en kommun är ni välkommen att höra av er när behov av flytthjälp infinner sig. Alla tjänster som vi erbjuder privatpersoner erbjuder vi naturligtvis till alla andra som behöver hjälp.

När ni anlitar oss kan vi utlova en kompetent och smidig service på era villkor. Har ni behov av att vi hjälper er på kvällar eller helger så går det oftast att lösa då vi hela tiden försöker att vara så flexibla som möjligt.

Vad ni än behöver hjälp med – välkommen att kontakta oss!

Företagsflytt

Bra priser, professionellt och RUT-avdrag

När det gäller vår prissättning eftersträvar vi hela tiden att vara så kostnadseffektiva som möjligt. Vi vet att vi kan erbjuda er ett mycket förmånligt pris när ni frågar oss. Med RUT-avdraget på det så blir det ett riktigt kalas-pris.

Idag går det att minska kostnaden för de tjänster vi erbjuder rejält, med tanke på RUT-avdraget, då 50% av kostnaden för arbetet i samband med en flytt kan dras av via skatteverket. Den totala avdragsmöjligheten för alla tjänster inom RUT är 75000 kr per person innevarande år. Vi hjälper till med allt detta.

Anlita proffs när ni ska flytta 😀

50%
RUT

Försäkringar och trygghet

En trovärdig och seriös flyttfirma ser alltid till kundens bästa och har därför alla tillstånd och försäkringar i ordning. När ni anlitar oss är det viktigt att ni vet att vi har företagsförsäkring via Trygg Hansa och trafiktillstånd via Trafikverket.

Nu förlitar vi oss inte enbart på detta utan vi är mycket noga med allt vi handhar och skyddar det på bästa sätt med skyddsplast, filtar och täcken. Vi har även olika hjälpmedel när vi bär – allt för att undvika skador. När vi därefter transporterar allt på vår flyttbil kör vi så klart på ett sätt som är säkert och skyddar.

Skulle olyckan trots all försiktighet ändå vara framme finns det alltså resurser i form av försäkringar.

Välkommen till oss för en trygg, effektiv och seriös flytthjälp!

Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttfirma Falun

Falun

Kartbild över Falun till höger nedanför 😀

Vi erbjuder alla våra flyttjänster i och utanför Falun!

Adam Alahmad

Hejsan! Välkomna till Flytt och Städfix, jag heter Adam och driver Flytt och Städfix. Jag är även ansvarig för innehållet på flytt och städfix där vår ambitionen är att bli Sveriges största kunskapasbank inom flytt och städ. Vi arbetar med att skapa upp bra och tydliga guider för att göra det enklare för dig som ska flytta.