Bohagsflytt Uppsala

Ska du flytta till eller i Uppsala och behöver flytthjälp? Vi är en flyttfirma i uppsala, som främjar till att underlätta flyttar för alla våra kunder, privatpersoner eller företagsflytt. Hjälp är oftast uppskattat vid flytten då det finns flertalet aspekter att ta hänsyn till när du ska flytta. Vi på Flytt & Städfix tar hand om hela flytten, och ser till att allt bohag flyttas tryggt och säkert. När du flyttar inleder du ett nytt kapitel i ditt liv, vilket innebär spännande utmaningar. Vårt mål är att göra flyttresan så enkel som möjligt, så att du kan spara tid och energi för att fokusera på det mest roliga med din flytt – din nya bostad. Detta för vi även till ett förmåneligt pris! Att flytta är ett stort projekt som kräver noggrann planering, god framförhållning och hjälp från pålitliga personer. Vi har kunskapen och erfarenheten som krävs för att genomföra en smidig och effektiv flytt. Vi sätter kvalitet och säkerhet i främsta rummet och är redo att hjälpa dig med din bohagsflytt Uppsala!

Begär offert

Pris Direkt

TRAFIKTILLSTÅND
Tillstånd att bedriva yrkesmässig trafik

KVALITETSGARANTI
Vi rättar till fel upptäckta efter flytten

ANSVARSFÖRSÄKRING
100 % ersättning vid olycka

Trygg flytthjälp med gedigen erfarenhet

Vår flyttfirma i uppsala, besitter lång erfarenhet av flyttar, och känner till de bästa sätten att utföra bohagsflytt och andra delar av flytten. Det enda du behöver göra är att skicka iväg en offertförfrågan så kan vi börja diskutera dina särskilda krav och önskemål! Hos oss får ni en flyttfirma som arbetar med stor omsorg och ett personligt engagemang. Vi ser till att hålla en öppen och nära kommunikation med dig som kund, så att du kan luta dig tillbaka medan vi gör jobbet. Med bred kapacitet, rätt kunskap och en hög nivå av service har vi vad som krävs för att underlätta flytten för dig!

Mer än bara flytt i Uppsala

Vi är medvetna om betydelsen av en smidig och stressfri flyttupplevelse, och vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder en komplett lösning för alla aspekter av flytten. Det inkluderar packning, magasinering, flyttstädning, och transport till välgörenhetsorganisationer och mycket mer. Som en flyttfirma i Uppsala erbjuder vi flyttjänster i hela Sverige. Om du därför behöver göra en bohagsflytt från annan ort i Sverige till Uppsala eller vice versa kan vi transportera ditt bohag. Våra flyttjänster är omfattande och med information från dig som kund kan vi komma överens om en bra lösning!

Vi hjälper dig med bohagsflytt i Uppsala

Att hjälpa någon med att flytta sitt hem är en betydande uppgift. Vi tar inte bara hand om dina kartonger och möbler, utan även om dina minnen och känslor. Vår verksamhet är huvudsakligen inriktad på bohagsflytt, och varje uppdrag hanteras med stor respekt och omsorg. Vi strävar efter att ge dig en flyttjänst som är säker, trygg och hållbar, så att du kan känna dig helt fridfull. För att säkerställa din trygghet är alla våra fordon och uppdrag försäkrade. Vårt team är välutbildat, kompetent och utrustat med rätt verktyg för att utföra flyttjänsten på ett säkert sätt. Din trygghet och en smidig flytt är vår högsta prioritet. Vi värnar också om miljön och använder moderna fordon och bränslealternativ som minimerar vår påverkan på miljön. Om du behöver återvinna möbler och inredning som du inte längre vill behålla, hjälper vi dig gärna med det också.

Tips inför din bohagsflytt uppsala

  1. Märk flyttkartongerna på kortsidan med rummet de tillhör för enklare sortering.
  2. Packa tallrikar på högkant med packpapper emellan.
  3. Lämna utrymme (cirka en decimeter) på toppen av kartonger med böcker och porslin för att lägga mjuka kuddar eller liknande.
  4. Skydda möbler med fina ytor genom att täcka dem med bubbelplast.
  5. Fackman bör koppla ur diskmaskiner, tvättmaskiner och liknande apparater.
  6. Förbered nedmontering av sängar, soffor, skrivbord och andra möbler inför flyttdagen, då montering tar tid.
  7. Töm gräsklippare, båtmotorer och liknande på bensin och olja.
  8. Allt som får plats i en kartong bör packas ner.

Bohagsflytt i Uppsala med Flytt & Städfix

Behöver du ett flyttfirma i Uppsala? Som tar hand om din flytt till eller från Uppsala? Då gör du rätt i att vända dig till en professionell och erfaren flyttfirma i Uppsala som underlättar hela flytten åt dig. Det innebär att vi som flyttfirma i Uppsala hjälper dig med packning, transport och andra flyttjänster. Vi kan även förse dig med flyttstädning, magasinering, eller andra saker relaterat till din flytt. Vi besitter lång erfarenhet och vet hur man bäst tar hand om föremål, tunga som ömtåliga. Du som kund ska alltid känna dig trygg när vi utför din flytt. Du kan kontakta oss redan idag genom att fylla i vårt formulär för en kostnadsfri offert. Om du har några övriga frågor är du mer än välkommen att kontakta vår kundtjänst. En flytt ska vara minnesvärd och spännande. Det kan den också, med lite schysst och professionell flytthjälp. Välkommen till Flytt & Städfix!

Begär offert

Prisvärd Flyttfirma Eskilstuna med RUT

Idag är det prisvärt för en privatperson att anlita en flyttfirma då RUT-avdraget är så pass förmånligt. En privatperson kan, för alla tjänster inom RUT, dra av halva arbetskostnaden. För alla tjänster inom RUT och ROT går det att dra av upp till 75000 kr per år, två personer i hushållet betyder då 150000 kr vilket kan fördelas på både RUT och ROT. En normal flytt i närområdet kostar dock en bråkdel av dessa summor.

Om ni önskar ett fast pris är ni välkomna att fylla i vårt större offertformulär eller vår snabboffert. Annars är våra timpriser från 599 kr per timma inklusive moms vilket inkluderar två personal samt en flyttbil.

Om ni tycker att detta låter krångligt är ni välkomna att kontakta oss på annat sätt som via telefon, mejl eller via vår chatt här på vår hemsida.

50%
RUT

Försäkrad Flyttfirma för en trygg flytt i Eskilstuna

För oss är det viktigt att ni känner er säkra och trygga med oss, därför är vi noga med att alla dokument för verksamheten är i sin ordning så som trafiktillstånd via transportstyrelsen, försäkring via Trygg Hansa samt övriga företagsdokument.

Bohag och inventarier är därmed i trygga händer!

Även om något mot förmodan skulle inträffa så kompenseras ni till 100 % – trygghet är viktigt för oss.

Välkommen att anlita ett gäng serviceinriktade flyttkarlar i Eskilstuna. Vi vet vad som krävs för att flytten ska löpa på smidigt och bekymmersfritt!

Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttfirma Eskilstuna

Vi erbjuder Bohagsflytt i Eskilstuna