Bohagsflytt Örebro

Behöver du hjälp att flytta? Det kan underlätta att vända sig till en professionell flyttfirma i Örebro när du ska flytta. En flytt är oftast tid- och energikrävande. Det finns många aspekter att ta hänsyn till när du flyttar. Vi på Flytt & Städfix erbjuder flertalet flyttjänster till dig som ska flytta. Vi är din flyttfirma i Örebro, som genomför en smidig och säker flytt från början till slut. Det ligger ett stort ansvar hos den som flyttar, alltså att alla delar av flytten genomförs noggrant, exempelvis flyttstädning. Det är också viktigt att allt bohag flyttas på ett tryggt och smidigt sätt. Du kan läsa mer om hur vi utför bohagsflytt, nedan. Välkommen!

Begär offert

Pris Direkt

TRAFIKTILLSTÅND
Tillstånd att bedriva yrkesmässig trafik

KVALITETSGARANTI
Vi rättar till fel upptäckta efter flytten

ANSVARSFÖRSÄKRING
100 % ersättning vid olycka

Din flyttfirma Örebro

Planerar du att flytta till Örebro? Vi erbjuder våra flyttjänster i hela Sverige, och Örebro är inget undantag. Vi är en flyttfirma i Örebro med lång erfarenhet av flyttar. Om du söker en prisvärd, trygg, och seriös flyttfirma i Örebro, har du hittat rätt! Vi garanterar att flytten blir utförd till er belåtenhet. Detta gör vi dessutom till ett förmånligt pris på våra flyttjänster. För oss är det viktigt att vi gör alla våra kunder nöjda. Vi har därför en öppen dialog om dina önskemål eller funderingar innan, under, och efter flytten. Tanken är att vår flytthjälp ska underlätta och hjälpa våra kunder med bohagsflytt hela vägen.

Flytthjälp i Örebro för bohagsflytt

Genom att vända dig till flyttfirmor kan du räkna med att du sparar tid och energi som du kan lägga på annat än din flytt. Du behöver alltså inte hålla reda på att alla dina möbler eller ägodelar packas ned på ett försiktigt och smidigt sätt, eller att de transporteras säkert. Du kan istället fokusera på din nya bostad- vilket är mycket mycket roligare! Vi kan lova våra kunder en professionell, bekymmersfri och trygg flytt. Vår personal besitter lång erfarenhet och vet vad som är viktigt att tänka på inom flyttar, bland annat vid transport av bohag. Utöver vår trygga transport av bohag, erbjuder vi flertalet andra flyttjänster. Du kan se vilka dessa tjänster är, här på vår hemsida.

Flytt Örebro – boka din flytthjälp

Reglerna för RUT-avdraget gör det mycket fördelaktigt att anlita en professionell flyttfirma som tar hand om både flytten och den ibland lika krävande flyttstädningen. Kontakta oss så kommer vi att se till att hjälpa dig med alla aspekter av din flytt på det sätt som passar dig bäst. Vi är här för att underlätta och göra hela processen så smidig som möjligt för dig!

Trygg och säker flytt i Örebro!

Vi har lång erfarenhet av olika typer av flyttar och förstår därför att det kan upplevas som både jobbigt och krångligt att få till allting inom en viss tidsram. Vi har erfarenhet av företagsflytt samt privatflytt. Det innebär att vi vet vilka de bästa sätten är att flytta bohag på ett sätt som effektiviserar hela flytten. En del bohag är tunga eller ömtåliga. Just därför är det viktigt att känna till de bästa strategierna för att handskas med bohag som detta. Det är också viktigt att ha en bra kommunikation med dig som kund, för att vi ska veta vilka krav eller önskemål du har på din flytt. Det kanske är frågor relaterade till ditt bohag såsom något av det följande:

  • Bohags Besiktning
  • Packning
  • Lastning och transport
  • Lossning
  • Uppackning

Om du har några frågor eller funderingar kring detta, är du mer än välkommen att kontakta oss redan idag!

Vad kostar det att anlita flyttfirma i Örebro?

Priset för att anlita en flyttfirma i Örebro varierar beroende på vilka tjänster du önskar och storleken på bostaden. Vänligen fyll i en offertförfrågan där du anger följande information:

  • Antal rum/kök
  • Boyta i kvadratmeter
  • Eventuell förekomst av vind/källare
  • Eventuella specialföremål eller tunga föremål såsom pianon
  • Önskade tjänster såsom packning, uppackning, demontering och montering.

Inom 24 timmar kommer du att erhålla en offert med priset.

Örebro sjunde största staden i Sverige

Vad planerar du att göra med den extra tid du har tillgänglig under flytten? Ett förslag är att ta hissen upp till utsiktsplattformen i det välkända vattentornet Svampen. Där kan du avnjuta den panoramautsikten över Örebro och de omgivande slätterna, skogarna och bergen. Örebro är den sjunde största staden i Sverige med sina 125 817 invånare. Inom Örebro kommun, som har totalt 155 696 invånare, finns orter som Garphyttan, Glanshammar, Hovsta, Odensbacken, Stora Mellösa och Vintrosa. Läs på mer om dina nya kommun, och njut av den spännande delen av flytten!

Bohagsflytt med Flytt & Städfix Mälardalen AB

Funderar du på att anlita professionell hjälp för din flytt? Då är det värt att leta efter ett kostnadseffektivt, pålitligt och pålitligt flyttföretag – och du har just hittat det du söker! När du har skickat in en offertförfrågan till oss kommer vi att återkomma inom 24 timmar med ett konkurrenskraftigt prisförslag. Lita på oss för att göra din flytt bekymmersfri och smidig. Genom att kontakta oss redan idag, kan vi börja planera din flytt beträffande transport, magasinering, flyttstädning, och annan flytthjälp, omgående. Vi hjälper kunder med flytthjälp i hela Sverige! Vi hjälper er med det ni behöver, och arbetar alltid effektivt och säkert. Välkommen till oss på Flytt & Städfix!

Prislista

Prisvärd Flyttfirma Örebro med RUT

Idag är det prisvärt för en privatperson att anlita en flyttfirma då RUT-avdraget är så pass förmånligt. En privatperson kan, för alla tjänster inom RUT, dra av halva arbetskostnaden. För alla tjänster inom RUT och ROT går det att dra av upp till 75000 kr per år, två personer i hushållet betyder då 150000 kr vilket kan fördelas på både RUT och ROT. En normal flytt i närområdet kostar dock en bråkdel av dessa summor.

Om ni önskar ett fast pris är ni välkomna att fylla i vårt större offertformulär eller vår snabboffert. Annars är våra timpriser från 599 kr per timma inklusive moms vilket inkluderar två personal samt en flyttbil.

Om ni tycker att detta låter krångligt är ni välkomna att kontakta oss på annat sätt som via telefon, mejl eller via vår chatt här på vår hemsida.

50%
RUT

Försäkrad Flyttfirma för en trygg flytt i Örebro

För oss är det viktigt att ni känner er säkra och trygga med oss, därför är vi noga med att alla dokument för verksamheten är i sin ordning så som trafiktillstånd via transportstyrelsen, försäkring via Trygg Hansa samt övriga företagsdokument.

Bohag och inventarier är därmed i trygga händer!

Även om något mot förmodan skulle inträffa så kompenseras ni till 100 % – trygghet är viktigt för oss.

Välkommen att anlita ett gäng serviceinriktade flyttkarlar i Örebro. Vi vet vad som krävs för att flytten ska löpa på smidigt och bekymmersfritt!

Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttfirma Örebro