Bohagsflytt Eskilstuna

Professionella flyttjänster med Flytt & Städfix

Söker du efter en hängiven flyttfirma i Eskilstuna som kan underlätta din flyttprocess? Vi på Flytt & Städfix i Eskilstuna gör just detta! Vår personal besitter lång erfarenhet och utbildning inom området, därtill erbjuder vi ett flertal olika flyttjänster – så att du hittar just det som du behöver!

En bohagsflytt kan vara en komplex och stressande process för många, inte minst om bohaget väger mycket och det är många tunga lyft som ska göras och transporteras. För att underlätta denna övergång är det viktigt att anlita en pålitlig och erfaren flyttfirma. Därför finns vi till i Eskilstuna och erbjuder professionella flyttjänster av hög kvalitet. Vill du veta mer kan du antingen kontakta oss för rådgivning, eller besöka vår hemsida och läsa på om våra övriga flyttjänster och sedan skicka in en offertförfrågan – Välkommen till oss på Flytt & Städfix.

Begär offert

Pris Direkt

TRAFIKTILLSTÅND
Tillstånd att bedriva yrkesmässig trafik

KVALITETSGARANTI
Vi rättar till fel upptäckta efter flytten

ANSVARSFÖRSÄKRING
100 % ersättning vid olycka

Fördelarna med att anlita Flytt & Städfix

Att anlita oss på Flytt & Städfix för din bohagsflytt i Eskilstuna ger flera fördelar. Inledningsvis vet vi vikten av att behandla ägodelar med omsorg och med respekt under flyttprocessen. Vi använder oss av säkra förpackningsmaterial och rätt tekniker för att minimera risken för skador. Vi har därtill ett kunnigt team av flytt experter som har flera års erfarenhet och utbildning av att genomföra bohagsflyttar.

Fortsättningsvis erbjuder vi ett brett utbud av tjänster som kan skräddarsys efter varje kunds behov. Oavsett om du behöver hjälp med packning, montering och demontering av möbler eller transport av dina ägodelar, kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar som passar just dig. Vi jobbar vardagar och helger för att din övriga verksamhet inte ska missgynnas. Genom att anlita oss kan du känna dig trygg med att din bohagsflytt kommer att hanteras på ett professionellt sätt. Genom att anlita oss kan du luta dig tillbaka och låta professionella flytt experter ta hand om dina ägodelar.

Flyttbil som lastas

Om oss – Flytt & Städfix

Vi är måna om att alltid nå 100 % kundnöjdhet och med flera år inom branschen vet vi vad som krävs för att uppnå det. Nedan listar vi några av de flyttjänster vi erbjuder och som är populära hos oss.

 • Företagsflytt och privatflytt
 • Tungflytt – transport av tunga föremål från privatperson liksom företag
 • Pianoflytt
 • Utlandsflytt
 • Packhjälp
 • Bortforsling
 • Flyttstädning

Vi har fler tjänster och på vår hemsida hittar du dem alla – vi har något som passar för alla!

Mer än bara en flytt i Eskilstuna

Vi är medvetna om betydelsen av en smidig och stressfri flytt upplevelse, och vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder en komplett lösning för alla aspekter av flytten. Det inkluderar packning, magasinering, flyttstädning, och transport till välgörenhetsorganisationer och mycket mer. Vi är en etablerad flyttfirma som finns i landet över och erbjuder flertal flyttjänster i hela landet. Så oberoende av var du flyttar, kan vi transportera ditt bohag från en ort till en annan. Våra flyttjänster är omfattande och med information från dig som kund kan vi komma överens om en bra lösning!

Att tänka på inför flytten – Tips!

Nedan listar vi en del saker som är värda att gå igenom och ordna inför flytten. Med vår erfarenhet inom branschen vet vi vad som behöver göras inför flytten och vad flyttprocessen kräver av en.

 1. Beställ flytthjälp i tid inför flytten!
 2. För enklare sortering: märk flyttkartongerna på kortsidan, med det rum de tillhör
 3. Förebygga skador: packa tallrikar på högkant med packpapper emellan.
 4. Lämna utrymme (cirka en decimeter) på toppen av kartonger med böcker och porslin för att lägga mjuka kuddar eller liknande.
 5. Skydda möbler med fina ytor genom att täcka dem med bubbelplast.
 6. Fackmannen bör koppla ur diskmaskiner, tvättmaskiner och liknande apparater.
 7. Förbered nedmontering av sängar, soffor, skrivbord och andra möbler inför flyttdagen, då montering tar tid.
 8. Töm gräsklippare, båtmotorer och liknande på bensin och olja.
 9. Allt som får plats i en kartong bör packas ner

Slutligen kan du kontakta oss genom att fylla i vårt formulär för en kostnadsfri offert. Det första steget är inte bindande och det är du som har kontroll över om du önskar tjänsten flytthjälp. Inom 24 timmar efter offertförfrågan är inskickad, återkommer vi med ett prisförslag, så att du själv kan fatta ett informerat beslut. Om du har några övriga frågor är du mer än välkommen att kontakta vår kundtjänst. En flytt ska vara minnesvärd och spännande. Vårt mål är att du ska uppleva en smidig och lättsam flyttprocess för att starta ditt nya kapitel på bästa sätt. – Och det kan du göra också, med lite schysst och professionell flytthjälp. Välkommen till Flytt & Städfix!

Prisvärd Flyttfirma Enköping med RUT

Idag är det prisvärt för en privatperson att anlita en flyttfirma då RUT-avdraget är så pass förmånligt. En privatperson kan, för alla tjänster inom RUT, dra av halva arbetskostnaden. För alla tjänster inom RUT och ROT går det att dra av upp till 75000 kr per år, två personer i hushållet betyder då 150000 kr vilket kan fördelas på både RUT och ROT. En normal flytt i närområdet kostar dock en bråkdel av dessa summor.

Om ni önskar ett fast pris är ni välkomna att fylla i vårt större offertformulär eller vår snabboffert. Annars är våra timpriser från 599 kr per timma inklusive moms vilket inkluderar två personal samt en flyttbil.

Om ni tycker att detta låter krångligt är ni välkomna att kontakta oss på annat sätt som via telefon, mejl eller via vår chatt här på vår hemsida.

50%
RUT

Försäkrad Flyttfirma för en trygg flytt i Enköping

För oss är det viktigt att ni känner er säkra och trygga med oss, därför är vi noga med att alla dokument för verksamheten är i sin ordning så som trafiktillstånd via transportstyrelsen, försäkring via Trygg Hansa samt övriga företagsdokument.

Bohag och inventarier är därmed i trygga händer!

Även om något mot förmodan skulle inträffa så kompenseras ni till 100 % – trygghet är viktigt för oss.

Välkommen att anlita ett gäng serviceinriktade flyttkarlar i Enköping. Vi vet vad som krävs för att flytten ska löpa på smidigt och bekymmersfritt!

Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttfirma Enköping