Bohagsflytt i Enköping

Smidiga och pålitliga flyttjänster med Flytt & Städfix

Är du på jakt efter en pålitlig och effektiv flyttfirma i Enköping? Då är vi på Flytt & Städfix rätt flyttfirma för dig! Med lång erfarenhet i branschen av bohagsflytt för privatpersoner liksom företag, vet vi vad våra kunder förväntar sig, och behöver för att flyttprocessen ska ske smidigt och inte störa kundens övriga verksamhet.

Begär offert

Pris Direkt

TRAFIKTILLSTÅND
Tillstånd att bedriva yrkesmässig trafik

KVALITETSGARANTI
Vi rättar till fel upptäckta efter flytten

ANSVARSFÖRSÄKRING
100 % ersättning vid olycka

Rätt flyttfirma för bohagsflytt i Enköping

När det är dags att genomföra en bohagsflytt i Enköping finns det en viktig faktor att överväga – valet av en pålitlig och erfaren flyttfirma. Flytt & Städfix är en ledande flyttfirma i Mälardalen och erbjuder omfattande och professionella flyttjänster i Enköping och dess omgivningar. Vi utför tjänster som bohagsflytt, kontorsflytt, företagsflytt, privatflytt samt tungflytt. Därtill har vi ett specialiserat team som är kunnig inom alla olika typer av flyttar

Varför välja Flytt & Städfix?

Vi har en del faktorer som utmärker oss, varav den ena är ett stort kundfokus där vi anpassar oss efter varje kunds unika och individuella behov och önskemål. Ett konkret exempel är att vi arbetar under vardagar liksom helger. Fortsättningsvis söker vi alltid efter 100 % kundnöjdhet. På så sätt skapar vi mervärde för våra kunder, utöver den givna tjänsten vi tillhandahåller. Nedan följer andra utmärkande faktorer.

Expertis och erfarenhet

Flytt & Städfix har lång erfarenhet av att hantera bohagsflyttar i Enköping. Vårt team av erfarna flyttproffs är välutbildade och har kunskapen att säkerställa att din flytt genomförs på ett effektivt och säkert sätt.

Skräddarsydda flyttjänster

Flytt & Städfix förstår att varje bohagsflytt är unik. Därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar för att möta dina specifika behov. Oavsett om du behöver hjälp med packning, transport eller uppackning, kan du räkna med att Flytt & Städfix anpassar sina tjänster för att passa dina önskemål.

Kvalitetssäkring – Ansvarsförsäkring & Kvalitetsgaranti

När det gäller en bohagsflytt i Enköping är det avgörande att dina ägodelar behandlas med omsorg och respekt. Vi prioriterar kvalitet och säkerhet och ser till att ta hand om alla dina ägodelar samt att de hanteras på rätt sätt. Därtill använder vi oss alltid av professionellt packningsmaterial och har rätt utrustning för att skydda och transportera dina möbler och tillhörigheter på ett säkert sätt. Dessutom erbjuder vi 100 % rätt till ersättning vid eventuell olycka i form av ansvarsförsäkring. Därtill erbjuder vi kvalitetsgaranti, vilket innebär att vi alltid kommer att åtgärda eventuella fel som upptäcks efter flytten.

Bohagsflytt från hus

Effektivitet och punktlighet

När det kommer till en bohagsflytt i Enköping är tid ofta av stor betydelse. Vi förstår vikten av effektivitet och punktlighet och strävar alltid efter att hålla överenskomna tidsramar. Vår professionella personal är välorganiserad och har den rätta erfarenheten av att genomföra din flytt smidigt och i rätt tid.

Komplett flytt- och städtjänster

Utöver bohagsflytt erbjuder Flytt & Städfix också kompletta städtjänster i Enköping. Efter att din flytt är klar kan du anlita oss för att utföra en noggrann flyttstädning av ditt gamla hem eller för att göra i ordning ditt nya hem. Genom att erbjuda både flytt- och städtjänster under samma tak kan Flytt & Städfix förenkla hela processen för dig och spara dig tid och besvär.

Ta kontakt med oss

Ibland kan det vara svårt att själv veta exakt vilket behov du har som kund, och vad du bör förvänta dig av oss som flyttfirma. Eftersom alla kunder har olika behov av flyttjänster rekommenderar vi att du tar kontakt med oss för ytterligare rådgivning och information. Det kan underlätta första kontakten och steget i flyttprocessen. Därefter kan du själv överväga och fatta ett beslut om vilken tjänst du önskar, såvida du inte redan vet säkert vilken du vill ha. Fortsättningsvis kan du fylla i en offert och skicka den till oss för att sedan få svar inom 24 timmar, med ett besked om vad priset på din flyttjänst beräknas bli. Då har du som kund all kontroll och information om priset i förväg så att du tryggt kan fatta ett medvetet beslut och inte få några överraskningar under flyttprocessen. Nästa steg för dig är att besöka vår hemsida och läsa vilka tjänster vi erbjuder och vad de innehåller. Välkommen!

Ta del av våra tjänster – Flytt i Enköping

När du planerar en bohagsflytt i Enköping är det viktigt att välja en pålitlig och erfaren flyttfirma som Flytt & Städfix. Med vår expertis, skräddarsydda tjänster, kvalitetssäkring, effektivitet och punktlighet samt möjlighet att erbjuda både flytt- och städtjänster, utmärker vi oss på marknaden. Och du kan vara säker på att din flytt blir så smidig och problemfri som möjligt.

Kontakta Flytt & Städfix idag för att få mer information och begär en offert för din bohagsflytt i Enköping. Att flytta ska vara spännande och inte belastande. – Lycka till med flytten och hoppas att vi hörs i framtiden för ett gott samarbete!

Prislista

Prisvärd Flyttfirma Enköping med RUT

Idag är det prisvärt för en privatperson att anlita en flyttfirma då RUT-avdraget är så pass förmånligt. En privatperson kan, för alla tjänster inom RUT, dra av halva arbetskostnaden. För alla tjänster inom RUT och ROT går det att dra av upp till 75000 kr per år, två personer i hushållet betyder då 150000 kr vilket kan fördelas på både RUT och ROT. En normal flytt i närområdet kostar dock en bråkdel av dessa summor.

Om ni önskar ett fast pris är ni välkomna att fylla i vårt större offertformulär eller vår snabboffert. Annars är våra timpriser från 599 kr per timma inklusive moms vilket inkluderar två personal samt en flyttbil.

Om ni tycker att detta låter krångligt är ni välkomna att kontakta oss på annat sätt som via telefon, mejl eller via vår chatt här på vår hemsida.

50%
RUT

Försäkrad Flyttfirma för en trygg flytt i Enköping

För oss är det viktigt att ni känner er säkra och trygga med oss, därför är vi noga med att alla dokument för verksamheten är i sin ordning så som trafiktillstånd via transportstyrelsen, försäkring via Trygg Hansa samt övriga företagsdokument.

Bohag och inventarier är därmed i trygga händer!

Även om något mot förmodan skulle inträffa så kompenseras ni till 100 % – trygghet är viktigt för oss.

Välkommen att anlita ett gäng serviceinriktade flyttkarlar i Enköping. Vi vet vad som krävs för att flytten ska löpa på smidigt och bekymmersfritt!

Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttfirma Enköping

Vårt kontor i Enköping