Flyttfirma utlandsflytt

Vi kan hjälpa er med det!

Som internationell flyttfirma hjälper vi dig med din utlandsflytt.
Flytta utomlands med en erfaren och prisvärd flyttfirma.
Få ett gratis prisförslag inför din utlandsflytt.

Internationell flyttfirma

Flytt & Städfix Mälardalen AB är en internationell flyttfirma vilket betyder att vi kan hjälpa dig med flytten till ett annat land.
När du ska flytta utomlands och funderar på att anlita en flyttfirma – anlita en proffsig och erfaren flyttfirma.

En av våra flyttbilar på en båt på väg till Tyskland

Flyttfirma utomlands pris

Kostnaden för att anlita en flyttfirma som hjälper dig att flytta till ett annat land kan variera stort. Priset avgörs fram för allt av resesträckan samt hur stor lasten är. Vi kan ta fram ett pris för din utomlandsflytt alldeles gratis. Kontakta oss för mer information samt ett offertförslag.

Flytta utomlands med en flyttfirma

En internationell flytt kan vara krånglig att utföra, speciellt om du planerar att göra detta själv. Även om du anlitar en flyttfirma verkandes i Sverige för att anordna med din utomlandsflytt så kan du fortfarande använda RUT-avdraget om flytten sker till ett land inom EU/EES samt även Schweiz.

Adam Alahmad

Hejsan! Välkomna till Flytt och Städfix, jag heter Adam och driver Flytt och Städfix. Jag är även ansvarig för innehållet på flytt och städfix där vår ambitionen är att bli Sveriges största kunskapasbank inom flytt och städ. Vi arbetar med att skapa upp bra och tydliga guider för att göra det enklare för dig som ska flytta.