Vi löser flytten i hela vårt land!

Flyttfirma Karlskoga

Fria tydliga offerter!

Försäkrade via Trygg Hansa

Trafiktillstånd från transportstyrelsen

Låt oss ge er en trygg flytt

Begär Offert

Pris Direkt

TRAFIKTILLSTÅND
Tillstånd att bedriva yrkesmässig trafik

KVALITETSGARANTI
Vi åtgärdar fel upptäckta efter flytten

ANSVARSFÖRSÄKRING
Vid olycka får du 100% ersättning

För en trygg och prisvärd flyttfirma i Karlskoga

En flytt är oftast en angenäm process med en stor förväntan och glädje inför det nya boendet eller lokalen.

Men det kan även vara en tung process som tar mycket tid och energi i anspråk för de som är inblandade i flytten. Det är mycket att tänka på och allt övrigt runt omkring ska ju flyta på som vanligt så visst kan det då bli lite för mycket med en tung flyttprocess utöver allt annat som ska flyta på i vardagen. Det ska röjas, sorteras, packas, bäras och flyttbil ska ordnas.

Låt oss istället underlätta för er genom att vi står för denna tunga bit.

Med RUT-avdraget är det verkligen värt att överväga att anlita en flyttfirma där personalen är van att hantera det som ska bäras. Önskar ni en seriös flyttfirma i Karlskoga så anlita gärna oss.

Ni är hjärtligt välkomna att kontakta oss för ett pris för flytten. Vi erbjuder en trygg, effektiv och säker flytt. Vi har kunskapen och lång erfarenhet vilket betyder att vi vet hur bohag ska hanteras samt packas för att undvika onödiga skador. Skulle olyckan ändå vara framme har vi försäkringar som täcker en eventuell skada.

Kostnadsfri offertSå här hanterar vi Corona

Privatflytt

Flyttfirma Karlskoga

Oavsett om ni är en privatperson eller representant för ett företag, kommun eller region så erbjuder vi er våra flyttjänster.

Vi garanterar ett seriöst bemötande och levererar en mycket god flyttservice där ni ska bli helt nöjd – vilket är vårt mål med varje flytt.

Vi är öppna för alla typer av upplägg där ni bestämmer vad som ska ingå i vårt uppdrag. Vi erbjuder allt ifrån en helhetslösning till att enbart flytta det som ni ber oss om, som exempelvis en liten möbel eller ett piano.

Exempel på tjänster vi erbjuder kan vara att demontera olika saker, röja och köra bort det som ni inte vill ha kvar, packning av bohag, transporter, rengöring efter flytt samt magasinering.

Hör gärna av er till oss med era behov så diskuterar vi ett bra upplägg.
Vi finns till för att hjälpa er!

Er flyttfirma i Karlskoga

Bor du i närliggande Örebro och söker just en Flyttfirma Örebro så finns vi även där!

Flyttfirma

Företagstjänster

Företagsflytt

Om ni representerar ett företag så är ni välkomna att höra av er då vi tillhandahåller alla våra tjänster även till företag som behöver hjälp med flytt, transporter och så vidare. Vi är öppna för att hjälpa er, vad ni än önskar få hjälp med.

Ofta kan det röra sig om butiksflytt eller kontorsflytt där vi kan vara behjälpliga och ta hand om hela uppdraget eller bara en del av det som ska göras. Kontakta gärna oss när behov uppstår så kan vi gärna diskutera oss fram till en bra lösning.

Företagsflytt

Prisvärt med RUT-avdrag

Att anlita en flyttfirma behöver inte kosta så förfärligt mycket med tanke på det förmånliga RUT-avdraget där 50% av arbetskostnaden kan dras av via Skatteverket. Idag år 2021 går det att dra av 75000 kr per person för arbetskostnaden för flytt och närliggande tjänster.

Vi hoppas att ni vill anlita oss för er flytt och finns det något tvivel så läs gärna våra goda omdömen här på hemsidan.

Begär gärna som ett första steg en offert på det som ni önskar få hjälp med. Ni kan då välja mellan ett fast pris och löpande timpris från 599 kr per timma inklusive mervärdesskatt – inkluderar två flyttgubbar och en flyttbil. Vill ni hellre kontakta oss på annat sätt så som ett vanligt mejl eller via telefon så går det naturligtvis bra.

50%
RUT

Försäkrade och innehar trafiktillstånd

För oss är det viktigt att alla våra kunder känner sig trygga med oss. Därför lägger vi ner mycket tid på att sköta våra uppdrag på bästa sätt genom att packa och lasta så att inga onödiga skador uppstår.

Vi har försäkringar och trafiktillstånd precis som alla andra seriösa flyttfirmor. Ert bohag är med andra ord i trygga händer och även om något skulle hända under flytten får du full ersättning – vår garanti!

Anlita en professionell och seriös flyttfirma i Karlskoga.
Vi vet vad som krävs för en effektiv och säker flytt samt för ni ska bli 100% nöjd.

Varmt välkommen för en diskussion!

Karlskoga

Känner du igen kartbilden? Det är en översiktsbild över Karlskoga.

Adam Alahmad

Hejsan! Välkomna till Flytt och Städfix, jag heter Adam och driver Flytt och Städfix. Jag är även ansvarig för innehållet på flytt och städfix där vår ambitionen är att bli Sveriges största kunskapasbank inom flytt och städ. Vi arbetar med att skapa upp bra och tydliga guider för att göra det enklare för dig som ska flytta.