Flyttstädning Linköping

Google betyg: 4,7/5,0

Reducering med RUT 50%

Garanti och bra service

Löpande pris eller fast pris

Försäkrat och tryggt

Begär Offert

Effektiv, seriös och professionell flyttstädning i Linköping

Välkommen till oss på Flytt & Städfix Mälardalen AB och vår avdelning för flyttstädning!

Som alla vet kan en flyttstädning vara mycket tung att genomföra då det är en mängd olika moment att gå igenom innan allt är klart för överlämning till hyresvärd eller ny ägare. Låt oss hjälpa er istället så att ni kan få en mer behaglig flyttupplevelse då det finns väldigt mycket annat att hugga tag i.

Vi har resurser för att hjälpa er med flyttstädningen i Linköping, runt omkring Linköping eller på annan ort. När vi hjälper till med flyttstädningen kan ni vara lugn med att vi har försäkringar som täcker om något skulle hända. Vi lämnar även kvalitetsgaranti på alla uppdrag som vi åtar oss.

Vad kan då en flyttstädning kosta undrar ni kanske. Priset varierar främst med antalet kvadratmeter bostadsyta eller lokalyta men andra parametrar som påverkar kan vara om det är väldigt mycket fönster som exempelvis i ett uterum. Nu blir det inga enorma skillnader men det kan skilja några hundralappar upp till någon tusenlapp beroende på hur det ser ut.

Idag har vi ju RUT-avdraget via Skatteverket som reducerar arbetskostnaden med så mycket som 50% vilket är mycket förmånligt. I RUT ingår en hel del andra tjänster som är närliggande inom flytt så fråga oss gärna om ni funderar över något.

Hjärtligt välkommen att fråga oss om ett prisförslag, en fråga om städning, om ni direkt vill anlita oss eller något annat.

Vi finns även som flyttfirma Linköping

Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttstädning Linköping

Några exempel på vad som ingår:

Fönsterputsning alla sidor

Rengöring av spis

Rengöring bakom alla vitvaror

Badrum inkl. brunnen samt bakom badkar

Dammsugning och våttorkning av alla golv

I samtliga rum städas och putsas fönster, dörrar, lister, element, garderober, väggar, lampor och golv. Hela köket rengörs som spis, plåtar, frys, kyl, fläkt, diskmaskin samt skåp och lådor. I WC och badrum rengör vi badkar, dusch, toalettstol, handfat, golvbrunn etc.

Vi ser till att städningen blir godkänd och skulle det mot förmodan vara någon anmärkning så åtgärdar vi tills städningen är godkänd!

En person som flyttstädar en bostad
Seriös, effektiv och professionell flyttstädning i Linköping

Privatpersoner

Vårt mål när vi arbetar med flyttstädning eller andra tjänster är att våra kunder ska vara helt nöjda med oss och vår insats. Vi vågar påstå att vi lyckats ganska bra med det då vårt medelbetyg via Google är mycket bra och uppgår till 4,7 av 5,0 vilket vi är otroligt nöjda med.

Så ni kan lugnt räkna med att er flyttstädning kommer att bli godkänd om ni anlitar oss. Men skulle det trots vår höga ambitionsnivå vara någon mindre anmärkning så åtgärdar vi utan att det kostar er något extra.

Om ni kanske funderar på att anlita någon eller om ni kanske ska göra jobbet själv så rekommenderar vi i alla fall att ni tar in en offert från oss så kan ni i lugn och ro funderar vidare på saken. Tänk då på att RUT-avdraget reducerar priset med 50% vilket vi tydligt specificerar i offerten som ni får från oss.

Söker du efter en Flyttfirma Linköping så kan vi även hjälpa er med er flytt!

Varmt välkommen till oss på Flytt & Städfix i Linköping!

Flyttstädat kontor
En proffsig flyttstädning i Linköping

Företag, kommuner och andra offentliga beställare

Ofta hjälper vi företag, kommuner och alla andra som har ett behov av flyttstädning i Linköping eller kanske på annan ort. Vi är effektiva och noggranna när vi städar, så räkna med ett resultat i toppklass.

Förutom flyttstädning har vi en mängd andra tjänster som säkerligen kan vara av intresse för er. Kontakta oss gärna om ni har andra närliggande behov så kan vi tillsammans komma fram till ett bra upplägg till ett rimligt pris.

Vi är även flexibla och hjälper gärna till även utanför ordinarie arbetstider om det behövs.

Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttstädning Linköping

Extra förmånligt med RUT-avdrag

Viktigt att tänka på är att RUT-avdraget som finansieras via Skattsedeln och administreras av Skatteverket reducerar arbetskostnaden med så mycket som 50%. Samma sak gäller en mängd andra hushållsnära tjänster där flytt ingår.

Välkommen att kontakta oss om ni undrar över RUT och vad som gäller. Det går även bra att läsa mer via följande länk.

Läs mer om RUT via denna länk

50%
RUT

Vår firma är försäkrad för er och vår trygghet

Som seriös firma inom städning är vi naturligtvis försäkrade vilket ger både er och oss en trygghet när vi utför ett uppdrag. Även om vi är försäkrade är vi naturligtvis ändå mycket försiktiga när vi hjälper er med städningen eller andra tjänster inom flytt.

Flytt & Städfix Mälardalen AB i Linköping

Adam Alahmad

Hejsan! Välkomna till Flytt och Städfix, jag heter Adam och driver Flytt och Städfix. Jag är även ansvarig för innehållet på flytt och städfix där vår ambitionen är att bli Sveriges största kunskapasbank inom flytt och städ. Vi arbetar med att skapa upp bra och tydliga guider för att göra det enklare för dig som ska flytta.