Flyttstädning Köping

Garanti på alla uppdrag

RUT-avdrag 50% reducering

Goda omdömen Google: 4,8/5

Fast pris eller löpande pris

Försäkrat och tryggt

Begär Offert

Professionell flyttstädning i Köping

Trevligt att ni hittat hit till oss på Flytt & Städfix Mälardalen AB!

Vi hjälper er med städningen i och runt Köping eller om ni kanske har ett behov på en helt annan ort. Vi lämnar kvalitetsgaranti på alla våra uppdrag och så även på flyttstädningen. Som alla andra seriösa firmor har vi naturligtvis försäkringar om något skulle hända.

Idag med det fina RUT-avdraget får ni en reducering om 50% på själva arbetskostnaden för städningen. Med andra ord så kommer inte en flyttstädning med oss betyda någon stor belastning i plånboken. De flesta av våra kunder som anlitar oss tycker att det är värt denna kostnad med tanke på att städningen är ett tungt och krävande moment, samtidigt som det ska göras i samband med själva flytten.

När det gäller ersättning för vårt jobb kan ni välja mellan fast pris eller löpande räkning/timpris.

Välkommen att kontakta oss för ett pris eller offert så återkommer vi inom kort.

Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttstädning Köping

Några exempel på vad som ingår:

Fönsterputsning alla sidor

Rengöring av spis

Rengöring bakom alla vitvaror

Badrum inkl. brunnen samt bakom badkar

Dammsugning och våttorkning av alla golv

I samtliga rum städas och putsas fönster, dörrar, lister, element, garderober, väggar, lampor och golv. Hela köket rengörs som spis, plåtar, frys, kyl, fläkt, diskmaskin samt skåp och lådor. I WC och badrum rengör vi badkar, dusch, toalettstol, handfat, golvbrunn etc.

Vi ser till att städningen blir godkänd och skulle det mot förmodan vara någon anmärkning så åtgärdar vi tills städningen är godkänd!

En person som flyttstädar en bostad
Proffsig och effektiv flyttstädning

Privatpersoner

Om ni behöver hjälper med städningen nu när ni ska flytta så hjälper vi gärna till!

Vi på Flytt & Städfix är ett energiskt gäng i Köping som alltid har som mål att göra ett mycket bra jobb. Med gedigen erfarenhet inom branschen så vet vi vad som krävs för att städningen ska bli godkänd av er hyresvärd eller av de som ska flytta in efter er.

Om ni inte ännu har bestämt er om ni ska anlita någon för städningen så rekommenderar vi att ni i alla fall frågar oss om en offert eller en prisuppgift. Därefter kan ni fundera i lugn och ro. Med dagens RUT-avdrag som reducerar kostnaden med 50% tycker de allra flesta att kostnaden blir överkomlig med tanke på den energi och den arbetsinsats som krävs innan allt är färdigt.

Låt oss ta hand om detta tunga moment så kan ni istället rikta er energi mot allt det andra som ska göras i samband med er flytt.

Varmt välkommen att höra av er till oss för en offert/pris eller om ni kanske funderar över något angående er flyttstädning eller något om flytten.

Flyttstädat kontor
Proffsig flyttstädning

För företag och alla andra med behov

Naturligtvis erbjuder vi även flyttstädning till alla andra utöver privatpersoner så som exempelvis företag, kommuner och andra offentliga beställare, organisationer, föreningar och så vidare – alla som är i behov av flyttstädning med andra ord.

Välkommen att kontakta oss för en offert eller om ni undrar över något!

Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttstädning Köping

RUT-avdraget gör det extra prisvärt

Dagens RUT-avdrag gör det verkligen förmånligt att anlita en firma för städningen eller för andra tjänster inom flytt. Kontakta oss gärna om ni funderar på något angående RUT exempelvis vilka ytterligare tjänster som ingår i samband med en flytt.

Ungefär 50% av kostnaden för arbetet reduceras via avdraget vilket betyder att det idag verkligen är förmånligt att anlita någon istället för att själv slita med flyttstädningen.

Läs gärna mer om RUT via denna länk

50%
RUT

Vi har de försäkringar som krävs

Även om vi alltid är väldigt försiktiga och sköter våra uppdrag på bästa sätt kan ju ändå något hända. För er och vår trygghet har vi naturligtvis de försäkringar som krävs.

Flytt & Städfix Mälardalen AB i Köping

Adam Alahmad

Hejsan! Välkomna till Flytt och Städfix, jag heter Adam och driver Flytt och Städfix. Jag är även ansvarig för innehållet på flytt och städfix där vår ambitionen är att bli Sveriges största kunskapasbank inom flytt och städ. Vi arbetar med att skapa upp bra och tydliga guider för att göra det enklare för dig som ska flytta.