Flyttstädning Arboga

50% avdrag med RUT

Fina omdömen Google: 4,8/5

Alltid kvalitetsgaranti

Löpande eller fast pris

Vi har försäkringar

Begär Offert

Professionell och effektiv flyttstädning i Arboga

Varmt välkommen till oss på Flytt & Städfix Mälardalen AB!

Vi är ett energiskt gäng som gärna hjälper er med flyttstädningen i Arboga eller runt Arboga i samband med er flytt. Behöver ni istället hjälp på annan ort så hjälper vi till även där. Vi har alltid kvalitetsgaranti på alla våra jobb och naturligtvis har vi alla de försäkringar som krävs.

Idag är det förmånligt att anlita en firma för olika tjänster i samband med en flytt, som exempelvis flyttstädningen, då RUT-avdraget är så pass förmånligt. Via Skatteverket reduceras kostnaden för arbetet med 50% vilket får ses som mycket bra.

Vår erfarenhet är att nettokostnaden för en flyttstädning är en kostnad som de flesta tycker är rimlig med tanke på den energi som krävs för att städa en bostad. Sedan när det kommer till ersättningen för vårt arbete går det att välja mellan fast pris eller löpande timpris.

Hjärtligt välkommen att höra av er till oss om ni undrar över något, önskar en offert eller om ni vill anlita oss.

Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttstädning Arboga

Några exempel på vad som ingår:

Fönsterputsning alla sidor

Rengöring av spis

Rengöring bakom alla vitvaror

Badrum inkl. brunnen samt bakom badkar

Dammsugning och våttorkning av alla golv

I samtliga rum städas och putsas fönster, dörrar, lister, element, garderober, väggar, lampor och golv. Hela köket rengörs som spis, plåtar, frys, kyl, fläkt, diskmaskin samt skåp och lådor. I WC och badrum rengör vi badkar, dusch, toalettstol, handfat, golvbrunn etc.

Vi ser till att städningen blir godkänd och skulle det mot förmodan vara någon anmärkning så åtgärdar vi tills städningen är godkänd!

En person som flyttstädar en bostad
Effektiv och proffsig flyttstädning i Arboga

Privatpersoner

Behöver ni hjälp med städningen nu när ni ska flytta? Kontakta oss i så fall för ett bra erbjudande!

Vårt mål är att alltid göra ett bra arbete så att alla våra kunder är helt nöjda med oss. Att våra kunder är nöjda med oss återspeglar sig i våra mycket goda omdömen som ni gärna kan ta del av via Google där snittbetyget är 4,8/5,0 baserat på en mängd olika omdömen.

Då vi har god erfarenhet av hela branschen kan ni vara säker på att resultatet kommer att bli mycket gott. Ni behöver därmed inte vara orolig över att städningen inte kommer att bli godkänd. Skulle det mot förmodan finnas någon eller några mindre anmärkningar så åtgärdar vi naturligtvis det omgående.

Kanske har ni ännu inte bestämt er om ni ska anlita någon eller göra arbetet själv? I så fall rekommenderar vi er att ni åtminstone tar in en offert från oss då ett pris tillsammans med RUT-avdraget gör det mycket prisvärt. Vill ni därefter anlita oss är ni välkommen att höra av er.

RUT-avdraget reducerar, som tidigare nämnts, arbetskostnaden med 50% vilket de flesta tycker är överkomligt med tanke på den stora arbetsinsats som krävs innan allt är klart.

Välkommen!

Flyttstädat kontor
En proffsig flyttstädning

Företag, kommuner och andra med behov

Vår firma erbjuder naturligtvis flyttstädning till alla som har behov som exempelvis företag, kommuner, regioner, organisationer, föreningar och så vidare. Med andra ord alla som har ett behov av flyttstädning i samband med en flytt.

Finns det även behov av någon annan tjänst i samband med en flytt är ni välkommen att kontakta oss även för den delen.

Flytt & Städfix Mälardalen AB
Flyttstädning Arboga

Prisvärt med RUT-avdraget

RUT-avdraget som Skatteverket administrerar är idag mycket förmånligt då kostnaden för arbetet i samband med flytten reduceras med så mycket som 50% vilket får ses som en mycket kraftig reducering av kostnaden för städningen. Samma sak gäller för en mängd andra tjänster inom RUT.

Fråga oss gärna om ni undrar något angående RUT-avdraget annars kan ni gärna läsa lite mer här på hemsidan via följande länk.

Läs mer om RUT via denna länk

50%
RUT

Försäkrat för allas trygghet

När vi är ute på våra uppdrag är vi naturligtvis försiktiga så att inte några onödiga skador inträffar. Men skulle något missöde ändå inträffa har vi som alla andra seriösa firmor försäkringar som träder in och täcker en eventuell skada.

Flytt & Städfix Mälardalen AB i Arboga

Adam Alahmad

Hejsan! Välkomna till Flytt och Städfix, jag heter Adam och driver Flytt och Städfix. Jag är även ansvarig för innehållet på flytt och städfix där vår ambitionen är att bli Sveriges största kunskapasbank inom flytt och städ. Vi arbetar med att skapa upp bra och tydliga guider för att göra det enklare för dig som ska flytta.